denní svicení
-
sword - FK
denní svicení
Prosím Vás nemontoval někdo na felici do roku 1997 denní svícení. Jde mě o to dodržet rozměry umístění podle vyhlášky.Děkuji za nápady 
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
Re: denní svicení
stejný pravidla jako pro mlhovky 
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
smazany clen - FK
Automatické rozsvěcení světel ASS1 se skládá z relé nahrazujícího funkci spínače hlavních světel a jednoduchého elektronického obvodu s mikroprocesorem. Systém pro automatické rozsvěcení světel ASS nevyžaduje žádné další připojení, veškeré informace potřebné ke své funkci získá z palubní sítě automobilu. Pro automobily Škoda Felicia je automatické rozsvěcení světel ASS vyráběno v provedení relé a pro ostatní automobily, vybavené mechanickým spínačem světel, je nabízen v univerzálním provedení s připojením pomocí vodičů a konektorů. Obě provedení pro automatické rozsvěcení světel jsou nabízena ve verzi 12 i 24V a jejich způsobilost k použití v automobilech je osvědčena atestem státní zkušebny.
Davám to sem jelikož jsem viděl různé amatérské plánky a schémata...a tohle je jistě praktičtější.

Davám to sem jelikož jsem viděl různé amatérské plánky a schémata...a tohle je jistě praktičtější.

-
slegrusik - FK
Lidi, jelikož jsem viděl už několik felicií-old face, které měli udělané denní svícení pomocí mlhovek, zajímalo by mě jak by to šlo zapojit, aby jen mlhovky svítily? Nemáte to někdo?
-
big.jedla - FK
to nejsou mlhovky ale světla pro denní svícení co pasují do díry pro mlhovky... svítit jen mlhovkama se tuším nesmí
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já to mám. Místo mlhovek origo SPDS pro felicii od Wesemu. Už druhý rok a bez problémů, ještě jsem neměnil ani žárovku. Napojený je mám přes relé na spínačku, po otočení klíčku se sami zapnou. Kostru pro relé mám z +12V od obrysovek. V okamžiku zapnutí obrysovek se SPDS sami vypnou jelikož už nedostávají na kostru -12V, ale +12Vslegrusik píše:Lidi, jelikož jsem viděl už několik felicií-old face, které měli udělané denní svícení pomocí mlhovek, zajímalo by mě jak by to šlo zapojit, aby jen mlhovky svítily? Nemáte to někdo?
-
sword - FK
Já mám na mysli denní světla LED ,ale nevím jest-li je tam dostanu rozměrově podle vyhlášky a mlhovky chci zachovat 
-
Keldon - FK
Taky uvažuji o instalaci "denního svícení" - myslím tím světelné diody v předním nárazníku (spojleru). Mám felicii combi 1.6 z roku 1997, tedy původní vzhled s původními (obdélníkovými) mlhovkami, které bych rovněž chtěl ponechat. Už jsem viděl u tohoto typu namontovány tyto pásky diod v otvorech (žebrování) hned vedle tabulky SPZ. Je toto umístění v souladu s vyhláškou?