denní svicení

sword - FK

denní svicení

Příspěvek od sword - FK »

Prosím Vás nemontoval někdo na felici do roku 1997 denní svícení. Jde mě o to dodržet rozměry umístění podle vyhlášky.Děkuji za nápady :P
Kova
Kontaktovat uživatele:

Re: denní svicení

Příspěvek od Kova »

stejný pravidla jako pro mlhovky :idea:
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Automatické rozsvěcení světel ASS1 se skládá z relé nahrazujícího funkci spínače hlavních světel a jednoduchého elektronického obvodu s mikroprocesorem. Systém pro automatické rozsvěcení světel ASS nevyžaduje žádné další připojení, veškeré informace potřebné ke své funkci získá z palubní sítě automobilu. Pro automobily Škoda Felicia je automatické rozsvěcení světel ASS vyráběno v provedení relé a pro ostatní automobily, vybavené mechanickým spínačem světel, je nabízen v univerzálním provedení s připojením pomocí vodičů a konektorů. Obě provedení pro automatické rozsvěcení světel jsou nabízena ve verzi 12 i 24V a jejich způsobilost k použití v automobilech je osvědčena atestem státní zkušebny.

Davám to sem jelikož jsem viděl různé amatérské plánky a schémata...a tohle je jistě praktičtější.

Obrázek
slegrusik - FK

Příspěvek od slegrusik - FK »

Lidi, jelikož jsem viděl už několik felicií-old face, které měli udělané denní svícení pomocí mlhovek, zajímalo by mě jak by to šlo zapojit, aby jen mlhovky svítily? Nemáte to někdo?
big.jedla - FK

Příspěvek od big.jedla - FK »

to nejsou mlhovky ale světla pro denní svícení co pasují do díry pro mlhovky... svítit jen mlhovkama se tuším nesmí
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

slegrusik píše:Lidi, jelikož jsem viděl už několik felicií-old face, které měli udělané denní svícení pomocí mlhovek, zajímalo by mě jak by to šlo zapojit, aby jen mlhovky svítily? Nemáte to někdo?
Já to mám. Místo mlhovek origo SPDS pro felicii od Wesemu. Už druhý rok a bez problémů, ještě jsem neměnil ani žárovku. Napojený je mám přes relé na spínačku, po otočení klíčku se sami zapnou. Kostru pro relé mám z +12V od obrysovek. V okamžiku zapnutí obrysovek se SPDS sami vypnou jelikož už nedostávají na kostru -12V, ale +12V
sword - FK

Příspěvek od sword - FK »

Já mám na mysli denní světla LED ,ale nevím jest-li je tam dostanu rozměrově podle vyhlášky a mlhovky chci zachovat :o
Keldon - FK

Příspěvek od Keldon - FK »

Taky uvažuji o instalaci "denního svícení" - myslím tím světelné diody v předním nárazníku (spojleru). Mám felicii combi 1.6 z roku 1997, tedy původní vzhled s původními (obdélníkovými) mlhovkami, které bych rovněž chtěl ponechat. Už jsem viděl u tohoto typu namontovány tyto pásky diod v otvorech (žebrování) hned vedle tabulky SPZ. Je toto umístění v souladu s vyhláškou?
Odpovědět