TERMOSTAT
-
smazany clen - FK
Re: TERMOSTAT
Řešil jsem nedávno ten samý problém.Termostat jsem koupil za 200 kč.Ale až druhý byl dobrý.První mi zůstával pořád otevřený tak se mi to nechtělo zahřívat a padala mi teplota.Nevím ale polský bych asi nekoupil.Ikdyž je to taky o štěstí, třeba bude zrovna dobrej.
-
smazany clen - FK
Tak to je přesně můj případ,kopeno před třemi dny,pětkrát otevřel a zavřel a od té doby je otevřený pořád.Cena 200Kč.V pondělí ho budu reklamovat.Doufám,že dobrej nebude až tak osmej.Hanzz píše:Ale až druhý byl dobrý.První mi zůstával pořád otevřený tak se mi to nechtělo zahřívat a padala mi teplota.
-
smazany clen - FK
No jo,ale kde honem v pondělí seženu febi?Zajímavý je,že ani na tom ,co tam byl není ani výrobce,ani číslo,zatímco na té přírubě ano.Bolthorn píše:Originál - 2x reklamace, Febi šlape jak hodinky (25tis. km)...
-
Collin - FK
Jos: V pondělí nevím ale v uterý ho mužeš mít když objednáš z netu. Ten den už nehraje roli ne?
-
smazany clen - FK
Mám ještě takový problém, že dřiv se mi teplota držela kolem prostřední čárky a větrák spínal kousek nad ní a běžel.Ted co jsem vyměnil termostat mi teplota vyleze na prostředek, ale jak jedu z kopce spadne mi ručička na čárku pod ní a na rovince za chvíly vyleze zpět.Větrák mi teď spíná pod červeným polem, což si myslím že je pozdě.Nevíte co by to mohlo být?
-
smazany clen - FK
Collin: to máš pravdu,ale co když bude taky vadnej?V tom případě si to budu muset hodit.Nějak už přestávám těm náhradním dílům věřit.Navíc středa a čtvrtek jsem od rána do večera v práci a ve čvrtek večer bych rád odjel na chatu a vrátil se až v neděli.V pondělí to prostě budu muset urvat,no. 
-
FEBI
Děkuji za toilik odpopvědí během chvilky
tadey sme se kukal na ten termsotat ktery ja potrebuji je presně stejny jako ten c otma byl puwodne , jj tne polsky moc nechci wite jak to s ttema polakama je.
Tady sme nasel u febi ---> http://katalog.mjauto.cz/index.phtml? ale neak newim jak ho objednat cosi sem wycetl z pobocky v brne a ja jsem z brna tka ze bych se tma stavil.JInak chtle bych se vas zeptat kolik vam ty 1.6 berou benzinu a s penezneky kesh ?Pripadami mi ze jen solim stvoyk na klazdych par kilometru, nevite jak bys e t odal opřiškrtit?JIrka
Tady sme nasel u febi ---> http://katalog.mjauto.cz/index.phtml? ale neak newim jak ho objednat cosi sem wycetl z pobocky v brne a ja jsem z brna tka ze bych se tma stavil.JInak chtle bych se vas zeptat kolik vam ty 1.6 berou benzinu a s penezneky kesh ?Pripadami mi ze jen solim stvoyk na klazdych par kilometru, nevite jak bys e t odal opřiškrtit?JIrka
-
ohm
zdavím lidi, nedávne jsem též měnil termostat, vypadalo to, že je pořád otevřený, teplota pořád dole a když ručička vystoupala, tak po chvíli zase spadla, problém ale trvá, ventilátor spíná, i když to ukazuje nízkou teplotu, pravděpodobně bude problém v elektrice, co myslíte?
-
smazany clen - FK
Tomu spínači ventilátoru je úplně jedno,kolik je před termostatem(na čidle teploměru),ten zapíná podle teploty za chladičem.To je kvůli tomu,aby sepnul,když nemůže chladič odevzdat teplo do okolního vzduchu náporem-jízdou.ohm píše:zdavím lidi, nedávne jsem též měnil termostat, vypadalo to, že je pořád otevřený, teplota pořád dole a když ručička vystoupala, tak po chvíli zase spadla, problém ale trvá, ventilátor spíná, i když to ukazuje nízkou teplotu, pravděpodobně bude problém v elektrice, co myslíte?
Je možné,že je ten spínač v háji.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Kdo ví, co ti ta rafička ukazuje.
-
smazany clen - FK
s termostatem Wahler budete spokojeni jako ja.. auto konecne topi a funguje vse jak ma...
-
smazany clen - FK
Tak jsem ho vrátil,doplatil ještě 160 Kč a dostal origo se slepicí v krabičce.Ten funguje jak má. 
-
smazany clen - FK
Pánové měl bych dotaz.Měnil jsem termostat a zjistil jsem, že jeden šroub u hrdla tam nedrží.Jsou to ty samořezky a už je tam asi velká díra.Nevíte jak to vyřešit a kolik popřípadě stojí celá ta kaple?Díkes
-
Bolthorn - FK
tak tam dej větší šroub...Hanzz píše:Pánové měl bych dotaz.Měnil jsem termostat a zjistil jsem, že jeden šroub u hrdla tam nedrží.Jsou to ty samořezky a už je tam asi velká díra.Nevíte jak to vyřešit a kolik popřípadě stojí celá ta kaple?Díkes
-
smazany clen - FK
Větší šroub jsem tam dal zatím drží.Jen by mě zajímalo kolik stojí ta kaple.Zatím jsem ji na internetu nenašel.Bolthorn píše: tak tam dej větší šroub...
-
smazany clen - FK
No,třeba tady,ale věřím,že ve značkovým to bude aspoŇ o osm stovek dražší.
http://www.automrazik.cz/Photoalbum_con ... mid=44&k=1
Udělej,co ti říká Bolthorn.Materiálu je tam fakt dost,takže to delší vrut pořeší.
http://www.automrazik.cz/Photoalbum_con ... mid=44&k=1
Udělej,co ti říká Bolthorn.Materiálu je tam fakt dost,takže to delší vrut pořeší.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Větší nebo delší šroub můžeš dát jen dolů, nahoře by jsi propíchl trubku, která je za závitem. Celá skříň termostatu stojí okolo 16 stovek a je kompletní včetně termostatu, hrdla i teplotního čidla.Bolthorn píše: tak tam dej větší šroub...
Taky jsem pořád zkoušel termostaty, pak nové hrdlo a pořád nic, nakonec jsem strhnul ten závit, tak jsem se to snažil vylepšit delším šroubem a nakonec jsem koupil a vyměnil komplet celou skříň termostatu a je klid.
-
DanoSK - FK
ked kupujete celu skrinu termostatu, aku znacku volite? Kolko to asi cenovo vychadza? Okrem skrine tam ide este aj nejake tesnenie?
-
Collin - FK
Vem to jen ve škodovce, jinak budeš mít s obrovskou pravděpodobností problémy.. Nevím přesně ale stojí to kolem 900-1200,- Orientačně, nechci kecat.. Si ted nevzpomenu, a tom sem jich kupoval dost..
-
DanoSK - FK
u nas v skodovke stoji skrina termostatu 77Eur. Co poviete na skrinu FEBI (49,9eur) alebo HP (47eur)?
-
Collin - FK
2x Sme měli v práci Febi a byli 2 výměny.. Tod má zkušenost.. Investuj 77éček a neřeš.. 
-
DanoSK - FK
Kurnik sopa, skrina s robotou v skodovackom servise cez 100 eur, inak mi na to nedaju zaruku... Asi to tam dam, nech mam pokoj...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Měnil jsem origo skříń za 1.684,-Kč a termostat v ní vydržel 9 měsíců. Dal jsem obyč neznačkovej termostat asi za 140,-Kč a už maká 10tej měsíc.
U termostatu není záruka, že ti vydrží. Navíc, když to dáš do servisu, budeš mít záruku jen 6 měsíců. Musel by jsi si vydupat dvě faktury, jednu na materiál a druhou na práci. Potom byjsi měl na práci záruku 6 měsíců a na materiál 24 měsíců. Alespoň u nás v Čechách, u vás to bude asi podobné, páč to nařizuje EU.
U termostatu není záruka, že ti vydrží. Navíc, když to dáš do servisu, budeš mít záruku jen 6 měsíců. Musel by jsi si vydupat dvě faktury, jednu na materiál a druhou na práci. Potom byjsi měl na práci záruku 6 měsíců a na materiál 24 měsíců. Alespoň u nás v Čechách, u vás to bude asi podobné, páč to nařizuje EU.
-
DanoSK - FK
Tak to ma velmi netesi tato informacia, lebo skrinu som si uz objednal... Urcite budem riesit to, ze ked si dam skrinu namontovat u nich, nech to potom ma zaruku 24 mesiacov.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Bral jsem v Prondo komplet skříň termostatu (032 121 111N) za 839,- a pohoda.DanoSK píše:ked kupujete celu skrinu termostatu, aku znacku volite? Kolko to asi cenovo vychadza? Okrem skrine tam ide este aj nejake tesnenie?
ex nebožka 1,6 lpg 

-
DanoSK - FK
uz som z toho blazon.... Objednal som original skrinu v skodovke, hodlam im ju dat aj namontovat, ved ked som nasiel 80 eur na skrinu, najdem aj 20 na montaz. A mali by mi dat aj zaruku 2 roky. Len dufam, ze im ten termostat nebudem chodit obijat o hlavu kazde 3 tyzdne, lebo ma z toho slak trafi!!!