Neatestovany naraznik
-
Honzaaaaa
Neatestovany naraznik
co mi poldove při kontrole udělaj když nebudu mit atest na narazniky, kapotu, a prahy? 
-
smazany clen - FK
Re: Neatestovany naraznik
Můžou ti to jen pochválit a bejt v pohodě...ale taky prohlásit auto za nezpůsobilé provozu...
-
Honzaaa
Stalo se to už někomu?Tyler píše:Můžou ti to jen pochválit a bejt v pohodě...ale taky prohlásit auto za nezpůsobilé provozu...
-
MagicanBlack - FK
no "teoreticky" je možné udělat na oko atesty sám..
kouknout na to jak to mají original atest narazniky - potom si to tak nějak udělat.. sesmolit nějaký věrohodný paíry k tomu a je po starostech
Samozřejmě to není návod. Jen že se to podle mě dá takhle udělat..
jinak ja mam atesty od airdesignu nalepený na celym aute.. akorat na prednim narazniku ne-e
je po laku a atest zmizel...
(
Samozřejmě to není návod. Jen že se to podle mě dá takhle udělat..
jinak ja mam atesty od airdesignu nalepený na celym aute.. akorat na prednim narazniku ne-e
-
Collin - FK
Pokud nemáš nějak extrém spoiler tak by to mohlo projít, já když jsem ještě měl spoilery na autě tak vždy dobré. Kapotu mám decentně přimračenou a také na to nic neřekli. Samozřejmě záleží na koho narazíš....
-
smazany clen - FK
Měl bych dotaz - kde se dá sehnat trubka před nárazník, jako mají fíci ?
2) Je nějaký problém to mít na autě?
2) Je nějaký problém to mít na autě?
-
smazany clen - FK
no ja mam spojler ten velky nile svetla zavareny dvere a to je vzdy kecuu jest ese mi nepodarilo sem dat fotecky 
-
smazany clen - FK
Co se tyce uprave auta,policista muze maximalne prohlasit ze je nezpusobile,ale to je asi tak vsechno. Policista nemuze rozhodovat o zbusobilosti,na to neni proskolen a nema prislusny certifikat.Od toho tu je stk. Mimochodem,na aute mam vse bez atestu,dokonce i dily ktere na felcii nepatri,a v technicaku nic nemam,protoze by se to tam ani vsechno neveslo,takze si staci udelat nejakej papir o atestu a je pokoj.Dokonce ani na stk nic nerekli.Tyler píše:Můžou ti to jen pochválit a bejt v pohodě...ale taky prohlásit auto za nezpůsobilé provozu...
-
Abdul - FK
"to neni proskolen a nema prislusny certifikat "
Stačí aby ti zobral osvedčenie o evidencii vozida.Aspoň u nás.A zrazu je problém.
Stačí aby ti zobral osvedčenie o evidencii vozida.Aspoň u nás.A zrazu je problém.
-
smazany clen - FK
Tak jsem hledal, hledal, ale marně. Nedá se to někde sehnat nový? Uvítám radu, kde. (trubkový rám před nárazník, jako mají fíci)<p>Collin píše:ml-vlasim: koukni na aukro, už sem to tam zahlédl.

-
smazany clen - FK
pokud vim,policajt muze zadrzet vozidlo,ktere vazne ohrozuje ostatni v provozu,nebo tak nejak,presne si to nepamatuju.Ale nemuze odstavit auto,ktere ma treba jiny naraznik apod. ikdyz neni v technicaku nebo nema atest. A policista opravdu nemuze rozhodovat,jestli je upravene auto zpusobile nebo ne,od toho je tu stk popripade vyzkumak,kde jsou na to kvalifikovani odbornici.Jestli auto projde,ma proste a jednoduse smulu.Samozrejme je jednodussi si ty atesty opatrit,at uz jakymkoliv zbusobem a je klid.Sam mam na felde neatestovany naraznik z octavie,stacilo sikovne napachat atesty a je pokoj.Rex píše:neboj to můžou i u nás. stačí trefit blba a je to
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to se těžce pleteš.STK ti potvrdí že v momentě kdy jsi tam byl je auto ok,ale už neodpovídá za to že ty si tam druhej den uděláš změny které auto udělaj nezpůsobilým dalšího provozu.A policajt tě může odstavit kdykoliv - pokud má teda důvod,stačí natrefit na šikulu.turbomouse píše: pokud vim,policajt muze zadrzet vozidlo,ktere vazne ohrozuje ostatni v provozu,nebo tak nejak,presne si to nepamatuju.Ale nemuze odstavit auto,ktere ma treba jiny naraznik apod. ikdyz neni v technicaku nebo nema atest. A policista opravdu nemuze rozhodovat,jestli je upravene auto zpusobile nebo ne,od toho je tu stk popripade vyzkumak,kde jsou na to kvalifikovani odbornici.Jestli auto projde,ma proste a jednoduse smulu.Samozrejme je jednodussi si ty atesty opatrit,at uz jakymkoliv zbusobem a je klid.Sam mam na felde neatestovany naraznik z octavie,stacilo sikovne napachat atesty a je pokoj.
-
smazany clen - FK
jenomze i ten sikula se musi necim ridit.Muze odstavit auto ktery sotva drzi pohromade,nebo kdyz je nabourany,to jo,ale on nemuze rozhodovat o tom,jestli naraznik nebo vytahnuty lemy splnuji podminky pro provoz.V tom pripade by mohl kazdy treti auto odstavit,treba jenom proto,ze se mu to auto nelibi,nebo ze je lepsi nez ma on.Ivarek píše: Tak to se těžce pleteš.STK ti potvrdí že v momentě kdy jsi tam byl je auto ok,ale už neodpovídá za to že ty si tam druhej den uděláš změny které auto udělaj nezpůsobilým dalšího provozu.A policajt tě může odstavit kdykoliv - pokud má teda důvod,stačí natrefit na šikulu.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Neznám jakými nařízeními se řídí PČR,a podle jakých pravidel můžou znemožnit další jízdu.Jen prostě s určitýma věcma souhlasím,přece si každej nemůže dát na auto co se mu zlíbí.Nebo ty víš jak se například zachová při bouračce ten tvůj nárazník z ochcy přidělanej na feldě?Co když se rozlítne a někoho zabije jen díky tomu že není pro to který auto dělanej?Sorry ale to je trošku vysoká cena za to že to vypadá luxusně,nemyslíš?
-
smazany clen - FK
Poukd ma vec na sobe atest,muzu si dat na felicii treba narazniky z ferrari a je jedno jestli to na to auto patri nebo ne,proste jsou jednou schvaleny pro provoz,tak muzou na silnici.Ivarek píše:Neznám jakými nařízeními se řídí PČR,a podle jakých pravidel můžou znemožnit další jízdu.Jen prostě s určitýma věcma souhlasím,přece si každej nemůže dát na auto co se mu zlíbí.Nebo ty víš jak se například zachová při bouračce ten tvůj nárazník z ochcy přidělanej na feldě?Co když se rozlítne a někoho zabije jen díky tomu že není pro to který auto dělanej?Sorry ale to je trošku vysoká cena za to že to vypadá luxusně,nemyslíš?
Jak se zachova?No rek bych,ze uplne stejne jako na octavce,proste se rozlomi,stejne jako naraznik delanej na feldu.A je jedno jestli ulitne laminatovy naraznik s atestem nebo bez,on material je totiz stejnej.Nehlede na to,ze jenom magor chytne naraznik na 2 srouby,aby mohl ulitnout.
-
Rex - FK
tak to se pleteš hošánku. nárazníky musí mít atest pro daný typ vozidla. nejdřív si přečti vyhlášku a pak tady vybekuj
-
MagicanBlack - FK
tady se pořád řeší co udělá při bouraččce.. Kolik mrtvejch je proto že někomu ulitnul tuning narazník z auta?? Ja myslim že moc ne.. Víc lidí umřelo díky "netuning" autům. A atest je prostě jenom další úřednickej nesmysl aby stát a firmy který dělaj věci s atestem mohli vydělávat.
Myslíte že laminátovej nárazník je víc nebezpečnej než trubkovej rám na nějakym offroadu? Ten je vlídnější vůči chodcům?
Myslíte že laminátovej nárazník je víc nebezpečnej než trubkovej rám na nějakym offroadu? Ten je vlídnější vůči chodcům?
-
Rex - FK
je to úřednický nesmysl ale prostě jsou určitá daná pravidla a ta se musí dodržovat. tím pádem když je dáno že to tam nemá co dělat, tak to tam nemá co dělat a když tě za to někdo bude drbat tak jen stáhneš ocas mezi nohy a maximálně si postěžuješ na FK že tě někdo zdrbalMagicanBlack píše:tady se pořád řeší co udělá při bouraččce.. Kolik mrtvejch je proto že někomu ulitnul tuning narazník z auta?? Ja myslim že moc ne.. Víc lidí umřelo díky "netuning" autům. A atest je prostě jenom další úřednickej nesmysl aby stát a firmy který dělaj věci s atestem mohli vydělávat.![]()
-
MagicanBlack - FK
Tak je mi jasný že s tím nic dělat nejde.. Jedině Rebélii...
a mýt na autě to co tam nemá být...
já teda na autě mám věci atestovaný.. Akorat ne zadní světla a kola...
-
smazany clen - FK
to neni vubec pravda,pokud ma dana vec atest 8SD nebu "ecko" je schvaleno pro provoz a uz se neresi kde.Nikde na svetle nebo narazniku neni napsano,schvaleno pro skoda felicia nebo ford focus.Mam na felde predni i zadni svetla z pola a nikdy s policajtama ani s stk problemy nebyly,nikdo ani nepip. Nehlede na to,ze kdyz si pujdu koupit naraznik z druhovyroby,po atestu na nem nejsou ani pamatky,a to je podle tebe legalni?Rex píše:tak to se pleteš hošánku. nárazníky musí mít atest pro daný typ vozidla. nejdřív si přečti vyhlášku a pak tady vybekuj
-
smazany clen - FK
turbomouse: nijak extra jsem se atestama nezabýval, ale... to co tu píšeš mi přijde jako blbost
když si dám na feldu atestovaný nárazník z nákladní Tatry, tak to bude v pořádku, jo? 
-
smazany clen - FK
pokud ma atest,klidne. Samozrejme nesmi presahovat rozmery auta a nemit ostry hranyValerius píše:turbomouse: nijak extra jsem se atestama nezabýval, ale... to co tu píšeš mi přijde jako blbostkdyž si dám na feldu atestovaný nárazník z nákladní Tatry, tak to bude v pořádku, jo?
-
smazany clen - FK
doporucuju kouknout sem,tady se to resilo http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=5767" href="_blank je to nekde v pulce,v odstavci o svetlech.Primo se tam resi zastavba svtel z pola na feldu,a stejny je to u ostatnich dilu
-
Rex - FK
to je bez komentáře. klidně si na feldu namontuj korbu z tatry osmikola. taky má atest
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Plnej souhlas s Rexem,napsal to výstižně,a dál to fakt nemá cenu rozebírat.
-
smazany clen - FK
Tak myslím že v tomhle příspěvku bylo řečeno vše potřebné. Tady jde právě jasně vidět, že i atestovaná věc nemusí mít na autě vůbec co dělat. Nehledě na to, že minimálně 75% tuning výrobků jsou sice schválené a atestované jako samostatné výrobky ale nikoli už že by byly atestované pro použití na nebo v autě. Tedy většina tuningových věcí nemá na autě dle zákona vůbec co dělat. Teď jsme zrovna s řadou policajtů a úředníků řešili nějaké jiné problémy, ale dostali jsme se rovnou i k tomuhle při řeči a ti to jen potvrdili. Takže je to opravdu pouze o tom, na koho člověk narazí, protože jak píšu, většina tuningových doplňků nemá na autech co dělat a je to jen o dobráctví řadových policistů, které když naserete, tak vám na tom spočítají opravdu všechno.turbomouse píše: pokud ma atest,klidne. Samozrejme nesmi presahovat rozmery auta a nemit ostry hrany
Takže pokud by to někdo chtěl mít vyloženě legální a tedy bez možných problémů, musel by si sehnat pouze výrobky atestované na dané auto a ne jen samostatně atestované a to jak všichni víte je téměř nemožné, protože výběr na feldu je už tak bídný.
-
Bobous - FK
moje zkušenost a oduvodnění dopraváka z Chrudimi na mé autí.
Mračítka - zakrytá činná plocha světla,
koncovka výfuku Yed - neschválený výfuk,
clona na předním skle (červená folie) nepovolena,
všechny 4 gumy cca 1 až 1,5 mm trochu sjeté vnitřní hrany - nesouměrně sjeté pneu
Vyšlo mě to na 2 tis. a mužu bejt rád, že mě neodstavil auto které podle jeho názoru nebylo po technické stránce v pořádku!!!!!!!!!!!!
všechny 4 gumy cca 1 až 1,5 mm trochu sjeté vnitřní hrany - nesouměrně sjeté pneu
Vyšlo mě to na 2 tis. a mužu bejt rád, že mě neodstavil auto které podle jeho názoru nebylo po technické stránce v pořádku!!!!!!!!!!!!
-
smazany clen - FK
mracitka: jak muze vedet ze prekryvvaji cinnou plochu? u cocek,nema sanci,u parabol,diskutabilni-dokazat,ukazat. At si sebou taha regloskop a ukaze mi ze zakryvaji a ani na regloskopu to nejde poznat,pokud nejsou do pulky svetel.A slovo zakryta znamena ze neni videt,a svetlo je castecne zakryto.Bobous píše:moje zkušenost a oduvodnění dopraváka z Chrudimi na mé autí.
Koncovka: soucast vyfuku,atest je ze zhora na tlumici,at se podiva,ja za to nemuzu ze ho dali zrovna tam. Mimochodem,na vyfuku jsem atest jeste nevidel.ani na originalnim.Jedine na koncovce od skodovky.
Clona: "ve vyhledu nesmi byt nic,co by vadilo ve vyhledu ridice,mimo slunecni clony umistene na hore,dalnicnich kuponu a oznaceni invalidu" takhle nejak je to v zakone, 1. je to slunecni clona umistena na hore,2. neprekazi mi to ve vyhledu, a do auta nemuze,aby se podival. Nazdar.
Gumy:to uz je tvoje blbost,jedine kvuli tomuhle te muze odstavit,ale jeste muzes nouzove dojet.
Clonitko,vyfuky a mracitka na me zkouseli furt,ani jednou neuspeli. Policajti se vetsinou nudi,a tak zkousi cokoliv.Me zkouseli dat pokutu za to,ze sebou nemam nadradni led diody do zadnich svetel a ze jsem vedle nich jel do kopce po dalnici 150 kdyz jsem mel na navigaci i na tachometru 130.Proste a jednoduse BUZERACE.
-
Rex - FK
ty tvoje názory jsou naprosto úžasné. naprosto úžasné pitomosti. víc takových na silnici jako jsi ty tak to tu můžeme zavřít
-
smazany clen - FK
mozna ze tojsou pitomosti,ale funguji a to je dulezity.Ja si na hlavu srat nenecham.Rex píše:ty tvoje názory jsou naprosto úžasné. naprosto úžasné pitomosti. víc takových na silnici jako jsi ty tak to tu můžeme zavřít
-
MagicanBlack - FK
Akorat vymluva na to ze ti ukazuje tachometr jinak není nejmoudřejší.. Ten nesmí proměřovat.. ne o 20 Km.. Muže měřit víc ale ne míň. Když tě změří radarem.. tak jsi v pytli tak jako tak...
s vejfukem jsem zkoušel něco podobnýho.. řekl mi že mi pod auto nepoleze.. že chce vidět papíry od výrobce.. kde je napsána homologace.. apod..
-
smazany clen - FK
ale,oni jeli vedle me,bez radaru.130 ukazoval tachometr(ve 150 premeruje o 2km/h) a navigace.A je trosku nelogicky aby 1,3ka jela do kopce na 195/45 r15 150.Kdyz jsem jim tohle rek,tak prestal otravovat. Mimochodem,radar nemeri uplne presne,ma nejakou odchylku a navic ,radar musi posilat jednou za rok na kalibraci,takze pokud je protokol o kalibraci starsi nez jeden rok,nemeli by s tim merit a kdyz uz stim meri,je mereni neplatny a protokol musi vozit sebou.MagicanBlack píše:Akorat vymluva na to ze ti ukazuje tachometr jinak není nejmoudřejší.. Ten nesmí proměřovat.. ne o 20 Km.. Muže měřit víc ale ne míň. Když tě změří radarem.. tak jsi v pytli tak jako tak...s vejfukem jsem zkoušel něco podobnýho.. řekl mi že mi pod auto nepoleze.. že chce vidět papíry od výrobce.. kde je napsána homologace.. apod..
Pokud mas na necem atest,zadny papiry mit sebou nemusis, ptal jsem se jak policajtu tak na mestkaci.
-
Abdul - FK
Priemerne vzdelaný a nasr.tý policajt by ti znepríjemnil život na dlhé roky. Príď a prídeš aj o rodný list.turbomouse píše: mozna ze tojsou pitomosti,ale funguji a to je dulezity.Ja si na hlavu srat nenecham.
-
vanplus - FK
tak to seš vedle jak ta jedle...právě proto že tam neni ten atest tak ten policajt pozná že je to nezpůsobilé k provozu...ale tam je eště potřeba dodat že existuje i vážně nezpůsobilé tak že ohrožuje ostatní ůčastníky silničního provozu..pak policista může přikázat odstavit vozidlo nebo povolit nuzové dojetí na bezpečné místo(v praxi tzn.dejte si to k chodníku a zajistěte)pokud nelze závadu odstranit na místě(jako třeba sloupnout folie na předních a čelním skle) a pak je za to tušim že asi 5 nebo 6 bodů...nárazníky bych nepovažoval zrovna za závadu která prímo ohrožuje...záleží na tom poldovi...zbytek rozhodne správní řízení...ale třeba za moje auto by mě museli rovnou zastřelit a jen to vždycky okukujou ,komentujou co všechno by mohli a nic...jednou 500 za jinou barvu v tp...turbomouse píše: Co se tyce uprave auta,policista muze maximalne prohlasit ze je nezpusobile,ale to je asi tak vsechno. Policista nemuze rozhodovat o zbusobilosti,na to neni proskolen a nema prislusny certifikat.Od toho tu je stk. Mimochodem,na aute mam vse bez atestu,dokonce i dily ktere na felcii nepatri,a v technicaku nic nemam,protoze by se to tam ani vsechno neveslo,takze si staci udelat nejakej papir o atestu a je pokoj.Dokonce ani na stk nic nerekli.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 29. črc 2008 16:48:12, celkem upraveno 1 x.
-
vanplus - FK
jinak co se týče lemů atd..tak od toho je právě spravní řízení kde teprve rozhodnou čeho ses dopustil...policajt vše pečlivě zadokumentuje v případě pochybností vyfotí...jinak vetšina policajtů ty základy zná...nebo alespon dělá že to zná...
-
extrSpider
ATESTY NEŘEŠTE !!! Když natrefíte na policajta a třeba ještě s krásnou blonďatou policajtkou,tak jako já,jen si příjemně pokecáte,podiskutujete o ATESTECH a přitom se všichni smějete,dozvíte se,že toho policajta příbuznej taky tuní Feldu,jen obdivně okukují auto a pějí chválu.Dostanete papíry zpět a ještě vám popřejí šťastnou cestu a abyste jeli v obci pomalu,aby vás nenaměřili...takový policajty bych chtěl potkávat pokaždý
Jen když natrefíte na BLBA,to pak nestačíte vytahovat pětikila z peněženky
a STK??? Už ani nevím,jak to tam vypadá 
-
vanplus - FK
jo to sedí a nebo mít blondýnku v autěextrSpider píše:ATESTY NEŘEŠTE !!! Když natrefíte na policajta a třeba ještě s krásnou blonďatou policajtkou,tak jako já,jen si příjemně pokecáte,podiskutujete o ATESTECH a přitom se všichni smějete,dozvíte se,že toho policajta příbuznej taky tuní Feldu,jen obdivně okukují auto a pějí chválu.Dostanete papíry zpět a ještě vám popřejí šťastnou cestu a abyste jeli v obci pomalu,aby vás nenaměřili...takový policajty bych chtěl potkávat pokaždýJen když natrefíte na BLBA,to pak nestačíte vytahovat pětikila z peněženky
![]()
![]()
a STK??? Už ani nevím,jak to tam vypadá
-
navtevnik
Vážený "turbomyšáku", ne všichni policajti jsou přiblblý trubky. Možná se budeš divit, ale i někteří z nás se tuningem zabýváme, ale co tu předvádíš je fakt dost silný kafčo. Musim dát klukům za pravdu, že Tvoje výroky nemá cenu komentovat, ale nedá mi to. Asi by Ti prospělo,přečíst si občas něco jinýho než tuningový magazíny. Časem na to příjdeš sám.Třeba se někde potkáme.turbomouse píše: mracitka: jak muze vedet ze prekryvvaji cinnou plochu? u cocek,nema sanci,u parabol,diskutabilni-dokazat,ukazat. At si sebou taha regloskop a ukaze mi ze zakryvaji a ani na regloskopu to nejde poznat,pokud nejsou do pulky svetel.A slovo zakryta znamena ze neni videt,a svetlo je castecne zakryto.
Koncovka: soucast vyfuku,atest je ze zhora na tlumici,at se podiva,ja za to nemuzu ze ho dali zrovna tam. Mimochodem,na vyfuku jsem atest jeste nevidel.ani na originalnim.Jedine na koncovce od skodovky.
Clona: "ve vyhledu nesmi byt nic,co by vadilo ve vyhledu ridice,mimo slunecni clony umistene na hore,dalnicnich kuponu a oznaceni invalidu" takhle nejak je to v zakone, 1. je to slunecni clona umistena na hore,2. neprekazi mi to ve vyhledu, a do auta nemuze,aby se podival. Nazdar.
Gumy:to uz je tvoje blbost,jedine kvuli tomuhle te muze odstavit,ale jeste muzes nouzove dojet.
Clonitko,vyfuky a mracitka na me zkouseli furt,ani jednou neuspeli. Policajti se vetsinou nudi,a tak zkousi cokoliv.Me zkouseli dat pokutu za to,ze sebou nemam nadradni led diody do zadnich svetel a ze jsem vedle nich jel do kopce po dalnici 150 kdyz jsem mel na navigaci i na tachometru 130.Proste a jednoduse BUZERACE.
-
vanplus - FK
no ještě k poznámce návštěvníka asi poldy-min 60% udělá taky to jak se k silniční kontrole chováš
pokud budeš dávat najevo co si to dovolujou tě zastavit a nedej bože neco hledat tak si pište že bez pokuty neodjedete 
-
CZert - FK
To si myslim taky poldove presne poznaj jakej ses kdyz se bude chovat namachrovane a vsechno jim budes vymlouvat tak ti rozbali lekarnicku a neco prosleho nebo neco co ti v ni chybi najdou a nejen tam sem z brna a netrefil sem zatim na policajta debila vetsina byla v pohode aji pokecat se s nima dalo dneska me stopovaly 3>< jednou pekna bruneta to jsem aji rad zastavil
[no jo velka cena motorek a cely brno obklopeny policii] Moje felda v tuningu zatim neni teprve planuju a setrim ale jak vetsina z vas si myslim ze kdyz auto vypada dobre tak se na nej poldove podivaj treba pokecaj jak se to udelalo kolik to stalo a tak ale nebudou vybirat prachy za atest.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jj to je pravda, mě chytli se zaplím podsvícením zeleným, a že jsem se tak nechoval tak to bylo jen za 500kč, a když jsem se ho zeptal, teda až po zaplacení pokuty, proč to tam nemůže být, řekl mi že neví, že to nejspíš oslňuje řidičevanplus píše:no ještě k poznámce návštěvníka asi poldy-min 60% udělá taky to jak se k silniční kontrole chovášpokud budeš dávat najevo co si to dovolujou tě zastavit a nedej bože neco hledat tak si pište že bez pokuty neodjedete
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
jj. Když mě minulý měsíc stopli u Přerova kvůli rychlosti, Slušně jsem se zeptal, co jsem udělal. Když mi řekli že mi naměřili v obci přes sedmdesát, omluvil jsem se s tím že jsem že to nebylo úmyslně. Jen jsem se zaposlouchal do rádia a neuvědomil jsem si to.
Z rychlosti mi slevili 3 Km. Pak mi zkontrolovali auto a řekli že je v pořádku. Ani led parkovačky a Bixenony jim nevadily. Než mi ten co uměl psát
vypsal šek, s ostatníma jsem si docela příjemně pokecal. Předvedli mi ten jejich fotoradar a byli to fakt sympatičtí kluci. Popovídání mě stálo 2 body a tisíc korun ale vůbec mi to nezkazilo náladu, protože jsem věděl že to byla má vina. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
bitmap - FK
Samozrejme.turbomouse píše:Nikde na svetle nebo narazniku neni napsano,schvaleno pro skoda felicia nebo ford focus. Nehlede na to,ze kdyz si pujdu koupit naraznik z druhovyroby,po atestu na nem nejsou ani pamatky,a to je podle tebe legalni?
Vozidlo je homologovano jako celek, tudiz kazda soucast toho celku na sobe nemusi extra znacku. Jo, veci jako svetla, poklicky kol atd. vetsinou mivaji "Ecko" nebo 8SD, ale neni to pravidlem.
Tudiz pokud si koupis dil z druhovyroby, ktery je shodny s originalnim dilem se kterym je vozidlo homologovano, tak na sobe nemusi mit vubec nic, ani cislo dilu a je to zcela v poradku.
-
matess - FK
Chci se zeptat k tématu, nemáte někdo (jakékoliv) homologační listy?