Vrzání od nápravy (silentbloky)

Přední i zadní
Miky11

Vrzání od nápravy (silentbloky)

Příspěvek od Miky11 »

Zdravim, v predu na lavej strane mi nieco vrzga. Ked prsi tak to je podstatne menej. Ked som bol pod autom tak to ide zo spojovacky. Da sa to nejako odstranit alebo ju treba vymenit? Ako? Zvladnem to bez servisu?
smazany clen - FK

Re: Vrzganuie v prednej naprave

Příspěvek od smazany clen - FK »

Připojuji se k dotazu. Mam stejny problem. Akorat mi to vrže na obou stranách. Nejvíce při propérování, najetí na oblou nerovnost (např. retarder). Myslim že by to měly byt silentbloky v napravach ale nejsem si jisty. Od tlumičů to nejde tedy pokud to nezkresluje karoserie. Je těžké vyměnit silentbloky ramen atd??
Abdul - FK

Re: Vrzganuie v prednej naprave

Příspěvek od Abdul - FK »

Pobehať po vode alebo namazať gumy silentblokov glycerínom.Teraz v horúčavách to vysuší a zvuky sú protivné. :cry: :cry:
Bofi

Vrzání

Příspěvek od Bofi »

Ahoj, nedávno jsem koupil feldu 1,6. Zjistil jsem, že pokud je naložená (vzadu), ozývají se zezadu nějaké vrzavé zvuky, a to hlavně při rozjezdu nebo projíždění po nerovnostech, občas to ale myslím dělá při určitých rychlostech za normální jízdy. Co by to mohlo být? Tlumiče? Nemám zkusit něco promazat? Díky.
Bolthorn - FK

Re: Vrzání

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Zkus promazat silentbloky na nápravě nějakým olejem na ošetření gumových částí... Většinou to dělají ve předu silenty ramen.. Mě to dělá vždy za velkého vedra.. Gumy vyschnou a pak to vrže.. Je tu o tom napsaného dost... Použij "hledat" ;)
Jozi

Vrzganie gumy

Příspěvek od Jozi »

Zdravim. U ľaveho predneho kolesa(aspon sa mi zda, ze to ide odtial) pri pohybe pocut dost hlasno zvuk ako keby sa trela guma o gumu. Nezalezi ci idem cez nerovnosti alebo nie a intenzita sa s rychlostou zvysuje len trochu. Pri vyradeni rychlosti to niekedy prestava a vie to aj obcas prestat, ked zatocim trosku dolava(ak idem rovno, aleobo doprava, tak to vrzga). Pozeral som uz na to, co by to mohlo byt, ale nic som nezbadal. Poradite? Dakujem
Bubacek077 - FK

Re: Vrzganie gumy

Příspěvek od Bubacek077 - FK »

mě to zase vrže/praská/chroupe u pravýho předního kola kdykoliv se auto zhoupne nebo v pravotočivé zatáčce. podezřívám misku nad tlumičem...ale nevím :D občas to chroupe i při zatáčení na místě...
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Mista s gumama je v drzacich stabilizatoru pokud mas a pak jen nahore v hornim ulozeni.
Jozi

Příspěvek od Jozi »

Este nejaky napad?....Stale to vydava taky zvuk
Odpovědět