vydrží kastle vibrace od audio?

dotazy a rady na vše kolem hudby
vanplus - FK

vydrží kastle vibrace od audio?

Příspěvek od vanplus - FK »

nemáte někdo zkušenost jak se po čase zachová karosérie po tech strašnejch vibrací? třeba celej volant když lítá neuklepe se tam něco? co palubka? který spoje je potřeba kontrolovat kvůli povolení? v mým případě to asi brzy nevydrží bouda ale s tím asi nic neudělám,co? pak mě taky vadí že nic nevidim v zrcátkách,nedá se to nějak zpevnit?(vnitřní nemám)pokud máte někdo nějaké zkušenosti díky...
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Re: vydrží kastle vibrace od audio?

Příspěvek od RAIMMI »

asi s tím moc neuděláš... vytlumení ti moc nepomůže akorát ti vzroste tlak v autě... taky jsem to chtěl řešit pač zpětný zrcátko v autě už je úplně volný... leda vše rozdělat a všechny šroubky pokapat spec. lepidlem proti povolování... no jsem na tvoji hudbu zvědavej v Mimoni prohlédnu a poslechnu ;)
Naposledy upravil(a) RAIMMI dne čtv 13. srp 2009 21:07:35, celkem upraveno 1 x.
RE5PECT - FK

Příspěvek od RE5PECT - FK »

Jak mě štve že máme hody moc rád bych poslechl!! :( :(
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Raimmi: Jakým lepidlem.. Pujde to pak povolit ty šrouby..?
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jo půjdou sice hůř ale jde to, furt líp jak když jsou přirezlé, je to LOCTITE 601 - zelená berva, nebo na hodně namaháné LOCTITE 270 myslím - modrá barva... já tím dělám cokoliv když neco na feldě sundám jak to dávám zpět tak kápnu na závit a pohoda... používám tu 601 a už jsem to kolikrát i sundával a jde to ale až po konec závitu ztuha... ale jde... ;)
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Jj už sem zjistil.. Slyšel sem něco o té modré barvě.. Takže nejspíš LOCTITE 270.. ;)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

nejsem si jistý jestli je to číslo 270, zelený 100% 601 a modrý zjistím až budu v práci, ale i to zelený drží dost dobře... s modrým nemám zkušenosti jak jde povolit...
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Je těch lepidel spousta.já používám loxeal,ty sou asi tři.Zelený-zalepí,povolit jde jakž takž dobře,modrý-ten jde povolit ku*evsky a drží jak sviňa do posledního závitu a pak červený a ten jde povolit jen při nahřátí.Mám pocit že Loctite to má podobné.Jen bych teda rád věděl jak stím lepíte samořezky na tapecech atd... :D
Odpovědět