náhodou jsem si prohlížel káry na esách a našel jsem tam tuhle zajímavou feldu. Respektive se mi moc líbí její interiér. Ta imitace dřeva je moc hezká, ale jako polepy to nevypadá , co Vy na to? Poradíte, kde by se to dalo splašit? Děkuji.

No vsak to z aukra sou taky plastiky103457 píše:Tohle, ale není dekor nalepovací, je to přímo barevný plast.

To není plast, pouze 3D samolepka ( ikdyž pochopitelně plastová )vyřezaná podle podkladu a nalepí se to na palubku. Kdežto to co je na obrázku na té feldě je náhradní díl, přímo ten kryt budíků, popelník a madla. Nejde to sloupnout ani seškrábat. už to konečně chápeteMichelin1 píše: No vsak to z aukra sou taky plastiky
Jinak k tematu me to prijde uhozeny mit plastovy drevoKdyz uz drevo tak by to melo byt ze dreva ne?

favo píše:Tak to uvedu na správnou míru. Škodovka tohle nědělela , kdysi hodně dávno byla firma která se tímto zabívala a je to ruční práce. Nejdřív se plast nastříkal speciální žlutou základovou barvou a na ní se potom ručně štetcem dělali otisky které ve finále dali vzhled dřeva. Celé se to přelakovalo a tohle je výsledek. Cena odpovídala ruční práci a proto to skoro nikdo nemá. Nedavno se oběvil na aukru štít přístrojovky. Viděl jsem výrobu v televizi na Auto Moto Revue ale ještě v té první a pořádné verzi s Dolejšem a spol.

Tak jsem to taky pochopil. Ne že nevíš co je fládr.103457 píše:tak jsem myslel, že je to škoda originál.

Vašku, píše "tmavého mahagonu"103457 píše:Cokoliv lesklého a světlého se bude odrážet v předním okně.