Zdravim!
Mám felinu a chtěl bych si do ní dát rádio. Ale příprava tam neni žádná. Potřeboval bych poradit, kam mám zastrčit napájecí iso konektor od rádia. V pojistkový skříni nikam nepasuje. Budu potřebovat redukci? Nebo odkud jinud seženu trvalý a spínaný napájení, signál osvětlení a zem?
Díky za radu.
Napájení rádia bez přípravy
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napájení rádia bez přípravy
zkus pouzit tlacitko vyhledat..je to nekolikrat omilane tema...iso konektro nikde nenapojis v pojistkovce...musis pro iso najit jenom plus a minus a zbytek je reproduktorova cast...pokud trosku nerozumis elektronice tak se do toho nepoustej
méně znamená někdy více...

Nebudu tu zbytečně zakládat nové téma, ale rád bych kdyby mi někdo poradil. Felda bez rádia. mam rádio + ten domeček na střechu. Ale jde mi o to kudykam vedou kabely? Tušim že to leze přes pojistkovku? Mohl by mi někdo poslat fotku s popisem? Potom ten anténní kabel vede dolů Ačkovým(před spolujezdcem) nebo Bčkovým sloupkem (za spolujezdcem) nebo to vede až úplně v zadu a pak prahem? Anténní kabel na střeše je jasný jak a kam půjde, ale potom na rádiu, četl jsem že některá rádia mají napájení toho zesilovače přes ten kabel (možná jsem to špatně pochopil) případně kam půjde ten napájecí kablík z antény na rádio?
Možná jsem to napsal trochu zmateně, nemůžu se nějak vyžvejknout tak se omlouvám a děkuji za rady.
Možná jsem to napsal trochu zmateně, nemůžu se nějak vyžvejknout tak se omlouvám a děkuji za rady.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
asi to moc nepomůže ale pro představu to bude stačit
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_radio
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_radio
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda