Drnceni a klepani pri jizde.. :o)

Cajnis - FK

Drnceni a klepani pri jizde.. :o)

Příspěvek od Cajnis - FK »

Ahoj.

Potreboval bych poradit.

Kdyz rano sednu do auta a vyjedu, tak kdyz zaradim rychlost a pridam plyn, tak mi tam vzdy neco klepne.. Po par minutach jizdy to prestane - kamarad mi rikal ze by to mohl byt homokineticky kloub, ale ani jeden se v tom nevyzname.. :o)

A dalsi vec je ta, ze kdyz jedu po nejakem nerovnem povrchu, tak mi pripada, ze u prednich kol to nejak divne drnci a klepe..

Tlumice mam nove (krome cepu)..

Nejlepe bych ocenil, zda neni nekdo z okoli Ostravy, ktery by se na to mrkl a zaroven i potom opravil..

Diky za info..
sisin - FK

Re: Drnceni a klepani pri jizde.. :o)

Příspěvek od sisin - FK »

Když jsem řešil teďka můj problém v sekci řízení tak mi Kuladmin hned napsal....Tak to zvedni a zalomcuj s tím......a ono to fakt pomohlo a to automechanik teda vůbec nejsem :lol:
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

:lol: :lol:
Tipuju to mozna na klepajici se brzdove trmeny.
sisin - FK

Cajnis píše:Ahoj.

Potreboval bych poradit.

Kdyz rano sednu do auta a vyjedu, tak kdyz zaradim rychlost a pridam plyn, tak mi tam vzdy neco klepne.. Po par minutach jizdy to prestane - kamarad mi rikal ze by to mohl byt homokineticky kloub, ale ani jeden se v tom nevyzname.. :o)

A dalsi vec je ta, ze kdyz jedu po nejakem nerovnem povrchu, tak mi pripada, ze u prednich kol to nejak divne drnci a klepe..

Tlumice mam nove (krome cepu)..

Nejlepe bych ocenil, zda neni nekdo z okoli Ostravy, ktery by se na to mrkl a zaroven i potom opravil..

Diky za info..
Minimalizuj si ve vyhledávání členů klubu Moravskoslezský kraj-Ostrava a napiš někomu,třeba ti poradí přímo na SZ a možná se za nějaký úplatek domluvíte,že se ti na to podívá možná i spraví.Jinak budeš muset pátrat v příspěvcích a nebo servis.A nebo počkej až bude někde poblíž nějaký sraz.Spousta lidí tady se jenom podívá nebo do toho kopne a hned ví kde je zakopaný pes.Mezi ně ale já bohužel nepatřím :oops: .
A nebo napiš Kuladminovi aby přijel k tobě a mrknul ti na to. :lol:
Cartman - FK

Příspěvek od Cartman - FK »

Hromyblesky je šikovnej a navíc je z Ostravy, třeba by ti poradil.
sisin - FK

No jo,ale ten ho hned zjebe ....co to tady máš? Které hovado to dělalo? To nemyslíš vážně? To tak chceš nechat? Kde jsi to viděl? Kdo ti to poradil? :lol: :x :lol: Ale za něho zase mluví činy a jeho odvedená práce.Za zeptání nic člověk nedá.
Odpovědět