Vylepšení fóra - psaní příspěvků
-
smazany clen - FK
Vylepšení fóra - psaní příspěvků
Líbilo by se mi, kdyby v každém threadu byla dole hned možnost napsat příspěvek, čili aby se nemuselo nejdříve klikat na tlačítko "Odpovědět".
-
smazany clen - FK
Re: Vylepšení fóra - psaní příspěvků
ja bych zase bral, aby se prispevky radili opačně podle data než jako teď. čili nejnovější by byli na začátku....
Takže chlapci, dovolím si odpovědět za admina..
kvalt: tak, jak to je, to funguje od počátku a předpokládám, že pokud to někdy bude, bere to admin na vědomí a někdy se tak stane..
vosym7: nevím, jak u tebe, ale u mě se to dá seřadit
kvalt: tak, jak to je, to funguje od počátku a předpokládám, že pokud to někdy bude, bere to admin na vědomí a někdy se tak stane..
vosym7: nevím, jak u tebe, ale u mě se to dá seřadit
"Nemusíte to pochopit. Stačí to přijmout."
"Lepší bejt druhej, než mrtvej."
"Cover the face,fuck the base."
"Když to krvácí,můžem to zabít."
"Když tančíš s ďáblem,ďábel se nikdy nezmění.Ďábel změní tebe."
"Lepší bejt druhej, než mrtvej."
"Cover the face,fuck the base."
"Když to krvácí,můžem to zabít."
"Když tančíš s ďáblem,ďábel se nikdy nezmění.Ďábel změní tebe."
-
smazany clen - FK
no jo.. už sem to našel.. diky..Krt€K píše: vosym7: nevím, jak u tebe, ale u mě se to dá seřadit
-
smazany clen - FK
Tak podle mě se jednotlivé části "motor", "podvozek", atd. zbytečně tříští na další části.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Já si nemyslim, stejně by se to na ty jednotlivé části dělilo postupem času, takže bych řek, že takhle to ve výsledku bude přehlednější a každý bude vědět, co přesně kam napsat.prodotto píše:Tak podle mě se jednotlivé části "motor", "podvozek", atd. zbytečně tříští na další části.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
smazany clen - FK
No, na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu když to bude rozchlívěčkované, tak kolikrát člověk do jednotlivých chlívečků ani nepoleze, protože nebude mít potřebu. Takhle, když byly třeba brzdy a tlumiče dohromady, tak člověk, který třeba chtěl něco k brzdám, tak si prostě rozklikl "podvozek" a když ho zaujal link na něco jiného než brzdy, tak si to přečetl, poradil, atd. takhle do samostatného chlívěčku podle mě nepoleze...Drahoš píše: Já si nemyslim, stejně by se to na ty jednotlivé části dělilo postupem času, takže bych řek, že takhle to ve výsledku bude přehlednější a každý bude vědět, co přesně kam napsat.
To samé motor - je to tedka rozdělené na 1.3, 1.6, atd, tak jednatrojkaři nepolezou (nikoliv absolutně) k jednašestakařům, apod...
-
Collin - FK
Tady už nefunguje že když na někoho kliknu bude tam jeho profil o autě atd? A co nějaké kontakty e-mail.
A jak mám nastavit aby mě chodil mail když někam napíšu že tam je odpověd.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, prostě když budu vyhledávat radu, tak je pro mě lepší když to bude podrobnějc rozdělený a rychleji to najdu. A když budu chtít někomu poradit, tak zase na druhou stranu uvidim jen ten jeden problém např. v brzdách, ale už neuvidim třeba ten u tlumičů, ke kterému bych měl taky co říct...prodotto píše: No, na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu když to bude rozchlívěčkované, tak kolikrát člověk do jednotlivých chlívečků ani nepoleze, protože nebude mít potřebu. Takhle, když byly třeba brzdy a tlumiče dohromady, tak člověk, který třeba chtěl něco k brzdám, tak si prostě rozklikl "podvozek" a když ho zaujal link na něco jiného než brzdy, tak si to přečetl, poradil, atd. takhle do samostatného chlívěčku podle mě nepoleze...
To samé motor - je to tedka rozdělené na 1.3, 1.6, atd, tak jednatrojkaři nepolezou (nikoliv absolutně) k jednašestakařům, apod...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
-
smazany clen - FK
ja myslim, že čim víc je to roztříděný tím líp. Alespoň je to přehlednější a každej si najde hned co hledá...
rozdělení je z několika důvodů a to třeba proto že je třeba minimum potíží se systémem BMM ale naopak hodně s MPi atd no a takhle ten kdo hledá řešení svého problému na své motorizaci tak se nebude muset probírat vším co je v sekci napsaný a "vpluuje" rovnou do své kategorieprodotto píše:Tak podle mě se jednotlivé části "motor", "podvozek", atd. zbytečně tříští na další části.
takže třeba k linku na profil:Collin píše:Tady už nefunguje že když na někoho kliknu bude tam jeho profil o autě atd? A co nějaké kontakty e-mail.
v panelu kde máš položku o zadání ICQ a podobně je i položka WWW kam můžeš napsat link na profil s autem
ohledně odpovědi na dané téma tak máš v tématu úplně dole možnost kliknout na "sledovat toto téma"
za adminy říkám že se tím nehodláme zabývat protože to považujeme za zbytečné a budeme preferovat jiné věci a záležitostiKrt€K píše:Takže chlapci, dovolím si odpovědět za admina..
-
smazany clen - FK
Není to tak složité vložit to do phpBB
jaká je tohle verze? Které věci se tu busou preferovat?
jaká je tohle verze? Které věci se tu busou preferovat?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno,
ještě mi napadla jedna drobnost pro vylepšení, aby se pod jménem přispěvatele vedle políčka SZ, ICQ objevilo i políčko PROFIL, kudy by se každý dostal na profil, kde je kontakt, auto ap. Bylo to takhle dřív a vyhovovalo mi to.
Já se naotravuju co?? Lukáši promiň, ještě mi chybí u příspěvků řádek:
Zobrazit nezodpovězené příspěvky * Zobrazit nové příspěvky * Zobrazit aktivní témata
Tenhle řádek je pouze po otevření fora, ale u jednotlivých příspěvků zmizel, na starém foru tam byl.
Prosím, prosím
ještě mi napadla jedna drobnost pro vylepšení, aby se pod jménem přispěvatele vedle políčka SZ, ICQ objevilo i políčko PROFIL, kudy by se každý dostal na profil, kde je kontakt, auto ap. Bylo to takhle dřív a vyhovovalo mi to.
Zobrazit nezodpovězené příspěvky * Zobrazit nové příspěvky * Zobrazit aktivní témata
Tenhle řádek je pouze po otevření fora, ale u jednotlivých příspěvků zmizel, na starém foru tam byl.
Prosím, prosím
políčko PROFIL bude103457 píše:Dobré ráno,
Prosím, prosím
zjednodušeně to jde i teď když ten link co máš v podpise napíšeš v panelu kde vyplňuješ icq apod. napíšeš do políčka WWW
pak se ti pod avatarem ukáže ikonka zeměkoule a po kliknutí na ní se zobrazí profil s autem ... takhle to mám teď já
co se týče toho Zobrazit nezodpovězené příspěvky * Zobrazit nové příspěvky * Zobrazit aktivní témata tak uvidíme jestli to jednoduše půjde
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zjistil jsem další problémek, včera nešlo vkládat URL adresy s náhledem, ráno už mi to šlo viz zde: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=14
Teď už opět náhled nefunguje pouze lze přidat adresu a navíc ty původně vložené adresy s náhledem jsou neaktivní, nelze obrázek po kliknutí zvětšit.
Dělám něco špatně nebo je potřeba nějaké nastavení v uživatelském panelu
Děkuji
Teď už opět náhled nefunguje pouze lze přidat adresu a navíc ty původně vložené adresy s náhledem jsou neaktivní, nelze obrázek po kliknutí zvětšit.
Dělám něco špatně nebo je potřeba nějaké nastavení v uživatelském panelu
Děkuji
jde to viz třeba tahle zkouška103457 píše:Zjistil jsem další problémek, včera nešlo vkládat URL adresy s náhledem, ráno už mi to šlo viz zde: http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... ?f=16&t=14
Dělám něco špatně nebo je potřeba nějaké nastavení v uživatelském panelu![]()
Děkuji

-
Jasper - FK
Tohle bych s prominutim velmi privital taky. Lezt pro kazde zobrazeni novych prispevku do obsahu fora pro me neni moc pohodlne. Pra-stare i stare forum to mely resene "more user friendly".RacemanX píše: políčko PROFIL bude
zjednodušeně to jde i teď když ten link co máš v podpise napíšeš v panelu kde vyplňuješ icq apod. napíšeš do políčka WWW
pak se ti pod avatarem ukáže ikonka zeměkoule a po kliknutí na ní se zobrazí profil s autem ... takhle to mám teď já
co se týče toho Zobrazit nezodpovězené příspěvky * Zobrazit nové příspěvky * Zobrazit aktivní témata tak uvidíme jestli to jednoduše půjde
použij jinej hosting kterej používá jinou strukturu odkazu pro zobrazení103457 píše: Sakryš, jak to, že mě to nejde ani vložit, ani ten původní obrázek rozbalit?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Použil jsem stejnej, jako ty a nic, funguje mi jenom UkažtoRacemanX píše: použij jinej hosting kterej používá jinou strukturu odkazu pro zobrazení
Proč ale nejdou rozbalit již ty nahrané náhledy z rána. Ráno mi to fungovalo normálně.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Mně to taky jde vkládat v pohodě.
-
Šigy
Mam takový dotaz
Profil (přezdívka a heslo) na forum funguje z hlavní stranky? jestli jo, tak mě ne

-
gerrik - FK
Mně zase vadí to, že pokud nejsem přihlášen (automaticky mi to nejde, nevím proč) a chci reagovat, tak se musím přihlásit, pak znova vyhledat to téma na který jsem chtěl odpovídat a pak reagovat. Nešlo by to udělat tak že pokud nejsem přihlášen a chci odpovídat na téma tak při zmáčknutí tlač. Odpovědět by vyskočili přihlašovací údaje a taky ta tabulka s čísly pro hosta. Tak je to na jiných fórech, nezdržuje to.
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Šigy píše:Mam takový dotazProfil (přezdívka a heslo) na forum funguje z hlavní stranky? jestli jo, tak mě ne
![]()
Temto profilum rikame "vyhačkovaný". Uz pred nejaky casem jsem psal mail vsem kdo obsahuje diakritiku v nicku ze bude po dohode zmenen.
Ted holt vysla rada na tebe.
Tvuj nick: Sigy
Heslo je stejne!
Postup:
1. Prihlas se na hlavni strance (http://www.feliciaklub.cz)
2. Zmen si heslo v profilu (http://www.feliciaklub.cz/?id=profil)
3. Prihlas se na forum (http://www.feliciaklub.cz/forum_new/)
Pokud ne, tak mi napis na mail / ICQ
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
-
smazany clen - FK
Jedna technická poznámka:
Když chci využít zkrácený postup a přímo v tomto menu kliknu na http://www.feliciaklub.cz/forum_new/index.php Disky a pneumatiky, tak mě to hodí do sekce Elektrika
Když chci využít zkrácený postup a přímo v tomto menu kliknu na http://www.feliciaklub.cz/forum_new/index.php Disky a pneumatiky, tak mě to hodí do sekce Elektrika
-
Sigy - FK
Funguje, díkyLuka$ píše: Temto profilum rikame "vyhačkovaný". Uz pred nejaky casem jsem psal mail vsem kdo obsahuje diakritiku v nicku ze bude po dohode zmenen.
Ted holt vysla rada na tebe.
Tvuj nick: Sigy
Heslo je stejne!
-
smazany clen - FK
Jasné, byl to jen můj návrh na vylepšení fóra. Někdo to může považovat za zbytečné, někdo ne. Dal jsem to jen tak do diskuze, když o to není zájem, tak holt není.RacemanX píše: za adminy říkám že se tím nehodláme zabývat protože to považujeme za zbytečné a budeme preferovat jiné věci a záležitosti
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
kvalt píše:Jasné, byl to jen můj návrh na vylepšení fóra. Někdo to může považovat za zbytečné, někdo ne. Dal jsem to jen tak do diskuze, když o to není zájem, tak holt není.
zajem je, jen je potreba delat prioritni veci. predci jen to delame ve svych volnych chvilkach.
Luka$
administrátor
administrátor
-
smazany clen - FK
Však já také neříkám, že to chci hned, jen jsem to dal do diskuze jako návrh. Vůbec si to ale nemíním vynucovat, jestli to tak někdo chápal.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
[b]Dobré ráno v novém roce všem věrným felďanům !!![/b]
Tak už opět otravuju, jelikož jsem si vzpomněl, co ještě vylepšit.
1.) prosím o naše šarže, které jsme měly na starém fóru, ať víme, kdo je kdo.
2.) prosím o tu velkou stránku se smajlíkama, co byla vždy k dispozici. Chtěl jsem vám pár slavících smajlíků na silvestra poslat, a zjistil jsem, že se nemám jak k nim dostat.
Děkuji 103457 - Venca
Tak už opět otravuju, jelikož jsem si vzpomněl, co ještě vylepšit.
1.) prosím o naše šarže, které jsme měly na starém fóru, ať víme, kdo je kdo.
2.) prosím o tu velkou stránku se smajlíkama, co byla vždy k dispozici. Chtěl jsem vám pár slavících smajlíků na silvestra poslat, a zjistil jsem, že se nemám jak k nim dostat.
Děkuji 103457 - Venca
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
defaultni nastaveni fora, neni duvod to vyhazovat.Ivarek píše:Není potom taky zbytečný uvádět počet příspěvků u každého člena?
Luka$
administrátor
administrátor
- Market
- Kontaktovat uživatele:
nevím mě to nic nehlásí takže je možná chyba někde jinde
RacemanX
RacemanX
Někdy potřebuješ dostat přes ústa, aby jsi se probral a pár věcí ti došlo...teď jen najít kout, kde si vylížeš rány a budeš se moc dát dohromady!!
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak už mi to funguje, vymazal jsem všech cookis a OK
-
Letadlo - FK
Hlásím chybičku na hlavní stránce FeliciaKlubu. Na pravé straně stránky je okno pro přehled posledních probíraných témat ve foru. Nad tím je tlačítko "FORUM" - toto tlačítko odkazuje ještě stále na staré fórum...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A není to spíš výhoda? O tom víme hned od začátku, psal jsem to sem, že je to rychlá cesta, jak se dostat na staré fotum.Letadlo píše:Hlásím chybičku na hlavní stránce FeliciaKlubu. Na pravé straně stránky je okno pro přehled posledních probíraných témat ve foru. Nad tím je tlačítko "FORUM" - toto tlačítko odkazuje ještě stále na staré fórum...
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Luka$
administrátor
administrátor
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Vim o te "chybe" vim. Zatim to mnoho lidi pouziva pro rychlej pristup na stary forum. Takze to nechavam a na nove je odkaz zase vlevo v menu103457 píše: A není to spíš výhoda? O tom víme hned od začátku, psal jsem to sem, že je to rychlá cesta, jak se dostat na staré fotum.
Luka$
administrátor
administrátor
-
jarda...
Ano souhlas , řadil bych to taky opačně dle času ,nejnovější nahoru i když se to dá dole, kam se ale dlouze musím dostat, pokud je více přízpěvků . Jinak "FŠE " OK .vosym7 píše:ja bych zase bral, aby se prispevky radili opačně podle data než jako teď. čili nejnovější by byli na začátku....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tohle si nastavte individuálně sami, tak jak vám to vyhovuje v,, Uživatelském panelu" vlevo nahořejarda... píše: Ano souhlas , řadil bych to taky opačně dle času ,nejnovější nahoru i když se to dá dole, kam se ale dlouze musím dostat, pokud je více přízpěvků . Jinak "FŠE " OK .
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
103457 píše: Tohle si nastavte individuálně sami, tak jak vám to vyhovuje v,, Uživatelském panelu" vlevo nahoře
Diky, presne tak....
Luka$
administrátor
administrátor
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
I když zaškrtnu u příspěvku,, Upozornit mě, přijde-li odpověď " tak mi e-maily s upozorněním nechodí, dříve to fungovalo. 
Už mi to funguje od 29.2.
Už mi to funguje od 29.2.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
U některých členů, když kliknu u jejich příspěvků na profil mi vyskočí toto:
CHYBA
ERROR
Požadovaný dokument nebyl nalezen...
Requested document not found...
Pokud si myslíte, že by dokument měl existovat,