Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Jak se máte?
jo jo je to tam 
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Neměl by někdo dobový video z výroby felicie?
-
gerrik - FK
http://www.forum.skoda-club.ru/ Webový odkaz na ruské stránky škoda klubu. Normálně čumím kolik je tam reakci na felicie
Ani jsem netušil že tam feldy dodávali
ještě kdybych tomu tak rozuměl 
-
gerrik - FK
Ja teda rozumim, a čumim. Tak podrobně vypsané detaily, tech.data o všech modelech škoda, jsou fakt dobrý
Anebo je ještě jedno forum , přímo na feldy: http://www.skodafelicia.ru/ A tady třeba inspirace: http://www.skodafelicia.ru/photo/24
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
když tu padla řeč o forech tak jsem na X forech
ale endávno jsem narazil na FErari forum(neni v češtině,tak jsem si to překládal přes google) a tam jsou frajeři co maj třeba dvě ty ferárka!
No a byl tam cápekco měl dvě a pak tam byli přízpěvky typu dal jsem jedno d celolaku protože se mi to už nelíbolo a pak co mě dostalo že si udělal radost a koupil si třetí!
to jsou fajnčmejkři
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
-
Butcher - FK
o tomhle si vetsina z nas muze tak nechat zdat 
Nevím kam bych to napsal ale chtěl bych se Vás zkušenějších zeptat kdyby jste měli v ruce těch 55-60000,- za kolik byste si koupili auto? S tím, že z toho musím zaplatit povinný, olej případně rozvody, 3000 eko poplatek a ještě by mi mělo zbýt něco na benzín a nejspíš i zimáky... Zatím si myslím, že bych koupil něco okolo 30000,- maximálně 35000,-. Myslíte, že to je dostatečná rezerva?
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Zdenda19895 dne ned 23. srp 2009 21:05:47, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
P@vel:myslím že když koupíš za 35 000 tak ti to vyjde
Zdenda:Hmm tak to je dost blbý,to ti nezávidím a dceři vůbec
Zdenda:Hmm tak to je dost blbý,to ti nezávidím a dceři vůbec
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zdenda...tak to mě mrzí když chlap rozbije rodinu a vezme dětem tátu kvůli kousku prochcaýho masa.Ať se na něho dcera vybodne...nestojí za to.
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
zdendo jo je to tezky,ikdyz nevim co by ti na to mela parta mladejch kluku rict,sam sem byl zaletnik a kurevnik,ted mam vztah rvajici uz druhy rok a jsem stastny,kazdopadne jestli muzu neco rict kasli na ne a nemichej se mezi ne,jen to bude horsi a stejne jim nepomuzes spis bych se soustredil na kluka a tvou dceru at se z toho trapeni dostanou co nejdrive
ps mam dojem ze sve dreri umi nejvice pomoci prave RODICE
ps mam dojem ze sve dreri umi nejvice pomoci prave RODICE
Naposledy upravil(a) hromyblesky dne ned 23. srp 2009 19:22:29, celkem upraveno 1 x.
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
tak toto jsem zažil taky když ta moje se po patnáctiletým manželství sčuchla znovu s tím co nás tenkrát seznámil .
Ale už to dávno přešlo a je fajn .
Ale co mě dnes naštvalo čistil jsem PC od zbytečných obrázků a jinýho plevele a nějakým nedopatřením jsem smazal složku foto
. Ještě žew si to zálohuju na druhej disk jinak bych se šel pověsit .
.Tak jsewm to zas kopíroval z F na C.
Ale už to dávno přešlo a je fajn .
Ale co mě dnes naštvalo čistil jsem PC od zbytečných obrázků a jinýho plevele a nějakým nedopatřením jsem smazal složku foto
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Dexter - FK
Zdenda19895: něco podobnýho spíš teda horšího jsem prožil, je mi jasný že ti teď nic nepomůže jen čas, věř že to všechno přejde a bude líp, já sám poznal že vše zlé je k něčemu dobré...
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda19895 - no to je lapalie.
ale radim ti nemontovat se do toho.Jsou dospeli a musi si vyresit tento problem sami.Je fakt,kdyz jsou deti,tak toho nejsou usetreny bohuzel.Pomoct vlastni dceri a detem v ramci moznosti je samozrejmost tj. jasny.Myslim,ze vim jak se citis,ale vyresit zetaka takhle by k nicemu nevedlo.Pozdravuj sveho dvorniho fotografa. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
..........."ale vyresit zetaka takhle by k nicemu nevedlo"....
To sice ne ale člověku je hned líp.
To sice ne ale člověku je hned líp.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Ivarek - lip jo,ale ty opletacky potom.
Co si budem povidat,kdyz chlap pricuchne k jinymu masu,tak potom premysli cu..kem a ne kdo to vsechno odskace apod........... 
Nedá se jednoznačně odpovědět.... záleží, co chceš pořídit? Od toho se vše odvíjí.... cena dílů, stav, pořizovací cena...p@vel píše:Nevím kam bych to napsal ale chtěl bych se Vás zkušenějších zeptat kdyby jste měli v ruce těch 55-60000,- za kolik byste si koupili auto? S tím, že z toho musím zaplatit povinný, olej případně rozvody, 3000 eko poplatek a ještě by mi mělo zbýt něco na benzín a nejspíš i zimáky... Zatím si myslím, že bych koupil něco okolo 30000,- maximálně 35000,-. Myslíte, že to je dostatečná rezerva?
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
Zdenda: No bohužel s tímhle člověk nenadělá nic. V rodině máme taky jeden takovej případ akorát, že odešla matka od rodiny
určitě nemá cenu se do toho plést, pak by jsi byl nakonec špatnej Ty. Musí si to mezi sebou vyřešit mladý. A hlavně ať ho dcera nebere nazpátek, protože neví kdy by to udělal znova...Možná si řekneš, co to tady ten cucák píše ale samozřejmě nechci nějak radit - je to pouze můj názor na věc....
Korny: no nejraděj bych felicii ale bohužel sehnat nějakou pěknou je snad nemožný
A jak to tak vidím, tak nejspíš to ani felda nebude, protože do starý tváře se mi moc nechce a facelift spíš na těch 30000 začíná.
Jinak koukám, každej den na bazary a pokud už se mi něco zalíbí, tak to má třeba jen 3 dveře, objemnej motor, nebo je to naopak litrová hajtra, atd...
Požadavky mám celkem jednoduchý: 4/5 dveří, motor max. 1.8, výkon aspoň 45-50kw, airbag, centrál, posilovač...
Zatím koukám na saxo, 106, felda, polo, golf, punto, ibiza, cordoba, toledo, fiesta, mondeo, corsa, astra, clio, zx no našli by se i další no, právě pokud nenajdu vyhovující feldu, tak se asi fakt nedokážu rozhodnout, co jinýho.
Taky by mě zajímalo jak je na tom motor VW 1.4 44kW vo porovnání s 50kW feldou. Není to třeba na golfa málo? Právě budu jezdit týdně tak 250km po dálnici, tak nevím jestli ten motor není moc slabej...
Korny: no nejraděj bych felicii ale bohužel sehnat nějakou pěknou je snad nemožný
Jinak koukám, každej den na bazary a pokud už se mi něco zalíbí, tak to má třeba jen 3 dveře, objemnej motor, nebo je to naopak litrová hajtra, atd...
Požadavky mám celkem jednoduchý: 4/5 dveří, motor max. 1.8, výkon aspoň 45-50kw, airbag, centrál, posilovač...
Zatím koukám na saxo, 106, felda, polo, golf, punto, ibiza, cordoba, toledo, fiesta, mondeo, corsa, astra, clio, zx no našli by se i další no, právě pokud nenajdu vyhovující feldu, tak se asi fakt nedokážu rozhodnout, co jinýho.
Taky by mě zajímalo jak je na tom motor VW 1.4 44kW vo porovnání s 50kW feldou. Není to třeba na golfa málo? Právě budu jezdit týdně tak 250km po dálnici, tak nevím jestli ten motor není moc slabej...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No nevím,ale za ty peníze bych nic jinýho než feldu nekupoval.Za 30 000 to bude zahraniční odlítaná mrcha.To radši kup feldu a bude tě to všechno stát pár korun a ne jak na nějakýho francouze balík 
p@vel: Tak já bych volil feldu nebo vw, případně seat... prostě koncernová auta... fiaty a francouze bych nebral.
feldy... http://auta.yauto.cz/skoda-felicia-233683.html, http://auta.yauto.cz/skoda-felicia-1-6-mpi-527204.html
nebo třeba vw - např. Polo http://auta.yauto.cz/volkswagen-polo-1-6i-513575.html
feldy... http://auta.yauto.cz/skoda-felicia-233683.html, http://auta.yauto.cz/skoda-felicia-1-6-mpi-527204.html
nebo třeba vw - např. Polo http://auta.yauto.cz/volkswagen-polo-1-6i-513575.html
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
Co říkáte na tuhle?
http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ia/7472529
Zadní dveře a lemy nebudou asi moc v cajku ale snad by chvíli ještě vydržely. Jinak výbavou se mi líbí ale o proti tomu co se nabízí jinde a zakolik, mi to přijde nějaký levný jak, kdyby tam byl háček...
Samozřejmě bych raděj feldu s novou tváří ale za tuhle jsem našel jen výbavu social edition
Zadní dveře a lemy nebudou asi moc v cajku ale snad by chvíli ještě vydržely. Jinak výbavou se mi líbí ale o proti tomu co se nabízí jinde a zakolik, mi to přijde nějaký levný jak, kdyby tam byl háček...
Samozřejmě bych raděj feldu s novou tváří ale za tuhle jsem našel jen výbavu social edition
p@vel: Je to z Německa, první odkaz co jsem Ti našel já.. proto taková cena, asi bych se na ni jel minimálně podívat 
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
Hazi - FK
Tak já se mam nějako mizerně, zejtra mam jít dělat repec a mam z toho takové rozporuplné pocity. Ach jo 
-
Stefi74 - FK
dneska sem dvě hodiny vyměňoval lanko na plyn mislel sem že utoho poroďim protože nejsem žadnej drobek tak demontaž pod palubkou u pedalu byl promě zahul, potom co semi povedlo ho nastrčit do pedalu tak sem zjistil že je kratky
tak sem ho zas vyndal a zjistil že bovden je o tři centimetry delší :shock:podařilo semi stahnout koncovku tu co se strka do kasle a pilkou na železo sen nařiz bovden a dvěma kleštičkama sem ho odtočil
a namontoval opět do auta a hle bylo to dobrý
tomu kdo to vyraběl bych rad potřas pravycí 
-
xshrek80 - FK
já se mám na ho*no ale dělám že jako dobrý 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
xshrek80, já to tak dělám taky.
Divil by ses kolik lidí tím nase.eš.

Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
...jako v Americe.Jak se mas?Jo vse je oukej,jsem redy a vysmatej jako leco. 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je když vydíš že někdo položí otázku "jak se máš?" jako úvodní větu k tomu aby si mohl postěžovat a ty na to odpovíš; "Lepší už to být nemůže".

-
Dexter - FK
no já se mám teď uplně nejlíp...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já dorazil teď z noční takže pohoda 
-
Dexter - FK
taky jsem teď dorazil z noční. a málem jsem usnul za volantem nebudil mě žádnej vejfuk ani hudba, hold auto rozebraný v garáži no, pak už jedině hlavu z okýnka 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já si pusti hudbu,pootevřel okýnko a výfuk mě budí dostatečně 
Mám to z práce jen 10km takže pohoda
Mám to z práce jen 10km takže pohoda
tak já si postěžuju na počasí .... včera bylo krásně a já neměl vercajk na kabeláž do oktávky, teď ho mám a venku chčije tak jsem nasranej a nic jinýho než čumět na filmy nebo hrát solitare tady v práci nejde když lidi nechodí nakupovat 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No já se mám taky blbě jelikož jdu za hoďku k zubařce.... 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Ivárku, najdi si krásnou zubařku jako mám já a budeš se k ní těšit.

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tady zas byla nějaká anketa a ptali se lidí co by udělali s penězma kdyby vyhráli 80 milionů kč .
Jsem chvilku váhal a pak jsem jim odpověděl ''asi bych se musel uskromnit ''
Koukla na mě jak na vraha . 
Jsem chvilku váhal a pak jsem jim odpověděl ''asi bych se musel uskromnit ''
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Stefi74 - FK
vyhrat 80mega tak si najdu druhou fachu abych je měl čim maskovat

Tak sem se byl podívat na tuhle "krásku" a předek (kapota, předky blatníků a kapota) je od kamínků jak dalmatin, lemy celkem ujdou ale zadní dveře jsou pod sklem pěkně načatý. A ostatní feldy no to je až nehorázný kolik za tak starý vraky chtějí
Třeba tohle (http://autosoft.cz/detail_inzerat.php?i ... 8&zBazaru=), na fotkách to vypadá jakž takž ale snad všechny 4 lemy blatníků načatý, no prostě za tu cenu hnus a tak bych mohl pokračovat
Tak sem se byl podívat na tuhle "krásku" a předek (kapota, předky blatníků a kapota) je od kamínků jak dalmatin, lemy celkem ujdou ale zadní dveře jsou pod sklem pěkně načatý. A ostatní feldy no to je až nehorázný kolik za tak starý vraky chtějí
Třeba tohle (http://autosoft.cz/detail_inzerat.php?i ... 8&zBazaru=), na fotkách to vypadá jakž takž ale snad všechny 4 lemy blatníků načatý, no prostě za tu cenu hnus a tak bych mohl pokračovat
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No jo...tady skoro žádný krásný nejsou...Zdenda19895 píše:Ivárku, najdi si krásnou zubařku jako mám já a budeš se k ní těšit.![]()
pod vlivem alkoholu říkám že se aktuálně mám fajn a doufám že nadále bude líp než je mi teď 
- mako
- Kontaktovat uživatele:
no i když jsem už pátej den v práci tak je mi o něco líp, konečně jsem našel člověka co mi udělá lemy, tak snad to dobře dopadne

VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
-
Peciss - FK
Tak si stěžuju na neznamého hajzla, co mi udělal důlek v kufru.
Velebnosti...to je hnus. 
-
Hazi - FK
Tak dneska se mam nějako nas.... 2x mě stavěli z toho jednou chlapy, pokecali jsme a včechno OK a pak 2 ženský a to byl konec 3 body a 2500. Pak mě ještě došla v dodávce nafta a následně nešla odvzdušnit. Mno a aby toho nebylo málo, tak jsem měl svážet gumy a bylojich tolik, že se mi nevešly dozadu do dodávky, tak museli jet vepředu, nádherná cesta fakt, že jo.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Hazi: A začo súdruhovia, začo. 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
aspoň si tam vepředu nejel sám 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Vítej v klubu, kolego.

-
Hazi - FK
Nějak se mi ten klub nelíbí
Hrozný jamile dáš ženský funkci, tak s ní neni kloudná řeč.