Autodily BETA

Nápady co jak kde upravit a přidat hlášení chyb a potíží adminům
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Autodily BETA

Příspěvek od Luka$ »

Panove jak vite Admin nikdy nespi a tak pro vas pripravuje katalog dilu. Je to neco jako ETKA s tim ze si tam budou moci lidi dodavat jak komentare, doporuceni ale i fotky tech dilu.
Zde je nekolik nahledu jak to bude vypadat.
Zajimalo by me co napriklad v detailu dilu neni a chteli by jste to?

Detail dilu:
Obrázek
Hledani jak podle KODu tak i podle NAZVU:
Obrázek
Pokud ma uzivatel vyplneny ve svem profilu sve vozidlo, tak se vyhledavac umi podivat do profilu a filtrovat jen dily pro sve auto.
Obrázek
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Autodily BETA

Příspěvek od 103457 »

Takže pokud tomu rozumím, je to jen klasický katalog v rozšířené verzi. Nikoliv inzerce.
Jak se budou díly řadit? Jen tak ledabyle, jak půjdou v pořadí vkladu příspěvku nebo do nějakých kategorií, tak, jako v etce? Přední náprava, zadní náprava, karoserie, el. instalace ap.? Jak se zamezí hromadným komentářům a debatám, aby se díl neztratil v hromadě keců? a nemusel si se pročítat deseti stránkama, než něco zjistíš o dílu?
Butcher - FK

Příspěvek od Butcher - FK »

Slo by to udelat tak, ze by se tam pridal odkaz na "Zkusenosti uzivatelu" treba. Tim by se zamezilo zaspamovani dilu :)
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Tak konecne nekdo neco pripominkuje. Jsem rad ze to nedelam jen pro sebe. Diky!

Rozhodne ne vubec INZERCE! :)
Ani "zatim" nemam v planu delat katalog. Tj. prijdu kliknu na prehled skupin (motor,elektrika, brzdy...) pak pod kategorii a pak seznam. Tak to zatim neni v planu. Jde o vyhledavac dilu. Proste mam doma dil s kodem nebo nazvem (jde vyhledavat oboji) a chci vedet dalsi informace.
A pokud jde o komentare tak zde je nahled jak to bude asi vypadat. Rozhodne nechci aby to byl debatni krouzek. Jen chci aby ke kazdemu dilu mohl clen klubu rici svuj nazor.

Obrázek
Luka$
administrátor

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

A to bude jen katalog součástek? nebo tam de dát všechno? řeknu třeba stylingové nebo tuningové doplňky jako od Milotecu nebo Elisu? Protože i to by se asi uchytilo. Když někdo bude třeba chtí najít kit car set od elisu, tak si ho vyhledá a najde reakce od nějakýho uživatele že je super a od druhýho že mu nepasuje práh k blatníku a udělá si na to názor. A nebo tu budou jen součástky k autu od fabriky
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Spis bych to videl na original dily pro Felicii. Na doplnky tu jsou shopy. Tohle by melo slouzit jako informace ktere ti shop neda. A to technicke data + doporuceni uzivatelu jak na to.
Luka$
administrátor

Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

Jasně, chápu. Tohle mě jen napadlo, že vlastně nabídku máš i v e-shopech, ale tady by si měl jednak průřez a jednak by tam byly i ty reakce.
Něco jako typu: S timhle nárazníkem mě třikrát zastavili, tohle světlo na stk projde OK, tenhle baltník se před napasováním musí celej předělat apod.

Ty originál součástky sou důležitější a přínosnější, too samozřejmě. Tohle mě napadlo spíš jako doplněk.
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Kluci diky. Chtel bych znat i vice nazoru od ostatnich. Zda se to ma realizovat nebo zustat na papire. Proste neco motivacniho... ;)
Luka$
administrátor

Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

jsem pro, protože občas najít číslo dílu bez etky jen tak volně na netu nebo potažmo cenu dílu je nadlidský úkol
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Jojo je to dobrej napad. Ale aby to bylo úplně nejvíc tak byc to chtělo nějak propojit se Škodovkou a automaticky aktualizovat díly, ceny,... :lol: :-)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

mno moc podnetu tu nevidim :( cekal jsem vetsi zajem.... :(

Maty jo a ty ceny? Mno klidne muzes kazdy vecer ty ceny kontrolovat a prepisovat, to ti nikdo nebrani :D
Luka$
administrátor

Mexikan

Příspěvek od Mexikan »

Super nápad!
Mě osobně se to zamlouvá hlavně proto, že se mi nechce po každém reinstallu widlí instalovat ETKA, takže takhle bych to měl jako na dlani.
Jenže, počítám s tím, že databáze se bude plnit postupně jak to tam budou uživatelé ládovat a u toho bych viděl problém. Není zaručeno, že přidaný díl bude odpovídat kategorii, nebo např. číslem nebo variantou. Chtělo by to, aby nad tím byl alespoň nějaký supervizor.
Nebo aby se nějakým záhadným a složitým způsobem (programování a databáze jsem nenáviděl, takže ani o nich moc nevím) natáhly všechny díly z ETKy, což myslím, že není ani reálné.
V podstatě chci říct, že si myslím, že nápad je to luxusní, ale chce ho dotáhnout do detailů.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Hledam BETA testery, aby to slo brzo ven :)
Luka$
administrátor

Odpovědět