zaseknuty piest v strmeni!!
-
4Juhanes4
zaseknuty piest v strmeni!!
Nazdar pani mam taky problem pri rozobrati prednych brzd som zistil, že mam zaseknuty spodny piestik v strmeni nemyslel som, že to bude až taky problem ale 2 hod. som sa ho snažil dostat von a marne. Nastriekal som tam asi všetky možne spreje čo som mal doma a nič. Som z toho už na nervy nema niekto z Vas niaku radu čo dalej???zatial dik
-
Jurka - FK
Re: zaseknuty piest v strmeni!!
A jak ses ho snažil vyndat? Normálně to nejde vyndat ani když to chodí pěkně anebo hodně blbě. Chce to vyndat ten třmen nechat odvzdusnovak utáhly a dírou na trubku foukat vzduch kompresorem nebo pumpickou a tlakovat a on vyletí
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Mmt jakej spodni pist??? Je tam jen jeden pist a ten je uprostred. Dle meho asi myslis vodici cep ne?? Modli se ze povoli a pujde ven pak dej novej kdyz ne tak urvat odvrtat - zacit mensim vrtakem dost casto jak se to ohreje tak pak ten zbytek povoli a das opet jen novej dobre namazanej.
-
4Juhanes4
pardon zle som sa vyjadril ano je to vodiaci čap....Kuladmin maš pravdu...dik za radu skusim to dufam že to pojde...nevieš ake mazivo je tam najlepšie??
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Klidne tam dej pak grafitovou vazelinu apod proste takovou ktere nevadi teplo a neco vydrzi.
Na mazání vodících čepů mi bylo řečeno že lze použít skoro cokoliv jen né grafit 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
4Juhanes4
nemožem sa do toho pustit lebo stale čakam kedy mi pridu tie čapy..a zistil som ešte jeden problem mam odrhnuty odvzdušnovaci ventil na bubnovej brzde nema niekto niaku radu ako by som to dostal von?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ten se ani nesnaz vyndat dej rovnou oba nove brzdove valecky s novymi namazanimi sroubky a mas klid nafurt - to uz to auto prezije.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad molybdenova no furt se mi to plete, ale klidne i tu grafitovou melo by to byt taky v pohode. Proste to chce takovou co vydrzi ty teploty.
-
4Juhanes4
ano maš pravdu bol som sa opytat čo stoji novy valček a nieje to niaka velka položka tak som kupil oba..kupil som aj novu kvapalinu tak dufam že ked to všetko povymienam že bude pokoj na niaky čas...dik za info..