Ahoj, potřeboval bych radu. Mám jednašvestku 2000 s LPG. A když nastartuju za vlhka a sešlápnu lehce plyn, tak otáčky spadnou na malou chvíli. Pokud ale sešlápnu plyn víc na volnoběh, tak se auto zakucká a pomalu se otáčky začnou šplhat. Co s tím? Když ale přepnu na plyn, tak tento problém není. Je to opravdu jen za vlhka. Jak se motor trochu ohřeje, tak je vše OK. Můžete mi dát nějakou radu, kde začít?
Děkuji
Po nastartování divná reakce plynu
-
vitanek-best - FK
Re: Po nastartování divná reakce plynu
zapomněl jsem dodat:o), že pokud to neudělám na volnoběh, ale snažím se rozjet, tak je to fakt ještě větší tragédie:o) Toto jako na plyn téměř vůbec nereaguje 
-
smazany clen - FK
stačí použiť tlačicu Hledat toto tu uz bolo niekolkokrat riesene
netvrdim ze aj vyriesene ale za pokus to stoji.
mimochodom to iste robi aj mne riesim to tak ze po nastartovani chvilu pockam kym sa volnobeh zrovna a potom to uz nerobi. Tusim ze to tu este nikto nevyriesil (mozno som len slabo hladal
)
netvrdim ze aj vyriesene ale za pokus to stoji.
mimochodom to iste robi aj mne riesim to tak ze po nastartovani chvilu pockam kym sa volnobeh zrovna a potom to uz nerobi. Tusim ze to tu este nikto nevyriesil (mozno som len slabo hladal
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo to nevyřešil. Pouze je v podezření snímač podtlaku v sacím potrubí. Někdo se musí obětovat, koupit nový a hodit sem info jak to dopadlo.