Jé, já se spletl, chtěl jsem na feliciaklub a tohle bude nějakej web školky, kde se hádají děti
Nevím proč tu stále řešíte, že diesel ujede benzínu. Vždyť to ví každý, že výkonný, nebo trochu poladěný diesel trhne benzín bez větších problémů. Pokud to dobře chápu, tak jelikož má Luka teď tedy leona 4x4, bude to patrně topsport, tedy 110kw v základu. Jestli je tam ještě něco poladěno, je jasné že to pojede solidně. Výhoda u koncern diesel motorů je v tom, že není problém se dostat někde k 200-220ps / 400 - 600Nm bez újmy na zdraví, což bohužel u RS motoru nejde, protože ten se při jakýchkoli pokusech dostat ho nějak vysoko začíná zbytečně moc srát. Jenže prostě pořád je to rs se super vlastnostmi a proto si ho lidé kupují a já je chápu, protože jsem ho taky chtěl. Jak jsem ale už psal, raději bych koupil 1,8T a udělal rs look s vylepšením podvozku + to celé do plynu a bylo by to optimální vzhledem k výdrži normálního 1,8T motoru. Ovšem i tak nevidím moc reálně, že by ten motor najel třeba půl mega, ale asi bude mít hranici tak na 300-400tkm.
Jinak aby se tu Luky i někdo zastal: taky počumuju po leonovi, protože z něj jde udělat moc pěkné auto, jenže to má kufr jak felda a to už fakt nepotřebuju. Ale je mi jasný, že jelikož ty vyměníš auto klidně několikrát do roka, tak tohle řešit nemusíš. Já tohle následující chci mít aspoň na pět let, abych si ho stihl vůbec užít a vymazlit