Dobrý den,
Chtěl bych Vás poprosit o radu, jestli si myslíte, že tyto folie na felicii pujdou a jestli hlavně projdou technickou.
Jestli tam je dobrý atest a propustnost.Díky moc za rady!
folie > http://aukro.cz/item742145885_auto_foli ... 5x300.html
tónovací fólie
-
chipp - FK
Re: tónovací fólie
moc zkušeností teda nemám,ale vypadí ty fólie jako ty co se prodávají na benzině,co ti časem se oloupou a udělají se pod ním bubliny, protože fólie ta 280 korun to nevim jakou to bude mít kvalitu když někde v shopu na auta ti auto zalepí za 4-5 tisíc. jinak když tam je ten atest tak v pohodě,ale na předních oknech ti to na technické 100% neprojde pokud tam budeš mít tu nejčernější barvu bez samolepy..zbytek krok čelního skla s homolací projde.
To je můj zázor, radši se poptej ještě dalších
To je můj zázor, radši se poptej ještě dalších
-
vanplus - FK
zkus tlačítko hledat! ale jinak ta cena je opravdu směšná tak málo nestojí ani stěrka na vytlačení
jinak ten atest je ti na houby potřebuješ ještě potvrzení od autorizované provozovny která má osvedčení provádět dodatečné tonovaní....ach to aukro

pokud chceš projít STK tak jedině autorizovaná firma, cena na Feldu cca 4000kč s Atestem....nic jiného nemá smysl.....
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
presne jak rikaj ostatni atest na nic a udela to co u vetsiny aut a to ze to do pul roku zhnedne a po par tydnech z toho bude cira folie...vyvarovat se temhle "radoby" foliim...
pokud chces na tom usetrit tak si zajdi do nejakeho grafickeho centra kde prodavaj normalni folie a zkus se poptat na 3M slunecni folii ..maji nekolik typu propustnosti...dostanes k tomu i atestove nalepky...ja to takhle resil a vyslo me to na cca 1500 ale nechal jsem si to nalepit clovekem co to aspon trochu umi a mel na to "vybaveni" ... jinak bych si jinou folii nez timto zpusobem popr od specializovane firmy na auto nedal...
jinak kluci uz tady rekli vsechno zkus hledat priste....
pokud chces na tom usetrit tak si zajdi do nejakeho grafickeho centra kde prodavaj normalni folie a zkus se poptat na 3M slunecni folii ..maji nekolik typu propustnosti...dostanes k tomu i atestove nalepky...ja to takhle resil a vyslo me to na cca 1500 ale nechal jsem si to nalepit clovekem co to aspon trochu umi a mel na to "vybaveni" ... jinak bych si jinou folii nez timto zpusobem popr od specializovane firmy na auto nedal...
jinak kluci uz tady rekli vsechno zkus hledat priste....
méně znamená někdy více...