lze to přemístit??
-
vanplus - FK
lze to přemístit??
nevíte někdo náhodou zda lze přemístit takovej ten plastovej nesmysl na dovod par z nádrže (zadní pravej podběh)nebo co to je?? nebo jestli to jde uplně zrušit??
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: lze to přemístit??
no já mám 15" a nic jsem přemisťovat nemusel... a myslím že je dobrý když jsou ty páry odvedený....
-
Kalfa - FK
teda, špatně jsem se vyjádřil, ty co maj ET 40 myslím že s tím trochu hnout musely, každopádně bych to nerušil
-
vanplus - FK
mám taky 15" a nevadí to tam ale já to chci přemístit protože budu řezat podběhy aby se mi tam vešla muzika 
-
Collin - FK
van: To mě připomíná jak mě před 4rokama psal jeden borec- Rozřež auto kvuli muzice stojíto zato..
Byla to jeho reakce že se mě nevejde bedna s 2sw do kufra.. Tak vidím že ty jsi temu hluboce propadl.. 
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
no je to takový už trochu přehnaný řezat do kastle kvůli hudbě ale každý sám své feldy strůjce.....jen ať se ti pak nerozpadne prdel

Vždy je co zlepšovat
-
Collin - FK
No pokud máš dvě auta a tohle by bylo SC tak bych neviděl nejmenší problém.. Dřív bych do teho také šel.. Jen to auto chybělo..
-
vanplus - FK
tak jsem to zrušil ůplně,ty hadice propojil a nic se neděje, natankoval jsem plnou až po hrdlo vyjel to a ok