Průměr náboje volantu
-
Terr - FK
Průměr náboje volantu
Zdravím pánové,
potřebuji jednu rychlou radu, ukážu Vám tady fotku a potřeboval bych vědět, zda někdo z Vás okem pozná, jestli se jedná o větší, tj. koncernový VW průměr náboje volantu, nebo ten starší tenčí.
Díky za rady.
http://img33.imageshack.us/img33/7210/925t.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/9397/926a.jpg
potřebuji jednu rychlou radu, ukážu Vám tady fotku a potřeboval bych vědět, zda někdo z Vás okem pozná, jestli se jedná o větší, tj. koncernový VW průměr náboje volantu, nebo ten starší tenčí.
Díky za rady.
http://img33.imageshack.us/img33/7210/925t.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/9397/926a.jpg
-
Marty_pv - FK
Re: Průměr náboje volantu
Stopro koncernovej tisícihran, čtyřramenný se jiný nedělaly (když nepočítám ten hnus z fáva)
-
Terr - FK
Díky Marty_pv,
už jsem ten volant dneska koupil od jednoho člena FK, jsem spokojen
už jsem ten volant dneska koupil od jednoho člena FK, jsem spokojen
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavé, já mám feldu 6/96 BMM a už má čtyřramennej ale bez bagu... To znamená že mám novou tyč?

-
Terr - FK
To znamená, že se jedná o přírodní, tedy spíše tovární úkaz.
Ale teď vážně, je možné, že to tam někdo domontoval.
Ale teď vážně, je možné, že to tam někdo domontoval.
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
NO to je docela dost možné... datum výroby není známo a prvni prihlaseni 28.7 96 dovoz z rakouska, a navody od jineho vozu, bez knizky... mame ji od r 99

-
Terr - FK
To je zajímavý, to je přesně doba, kdy se překláněla doba výroby ze staršího typu na novější BMM-MPI. Takže možná nějaký mezidobový hybrid 
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
A před 7/96 se delala zesilena kastle nebo to bylo taky až součástí změn jako MPI a podobně?

-
Terr - FK
Pokud vím tak nedělala a zesílení proběhlo 2x, jednou s příchodem MPI a podruhé s faceliftem.
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to fakt unikatni hybrid protoze podle vin je to zesilena kastle pro airbag

-
Terr - FK
A přitom máš BMM jo?
Tak jedině, že by tam byly přehozený vnitřnosti...
Tak jedině, že by tam byly přehozený vnitřnosti...
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
TO je taky klidne mozny.. tak to kupovali rodice v bazaru takze cokoli je mozny... tacho bylo stopro pretoceny, misto radia okousane kabely. Sak ma felda toho hodne za sebou naboreny dvere, totalka na predek a jine.. taky se nam za jizdy otevrela kapota to bylo tesne po koupi prej z duvoudu nejakeho lehkeho narazu posunuty zamek haupny o par mm..

-
zdick - FK
No tak já mám taky BMM a podle VIN je to zesílená kastle pro airbag (11/95, kombi)... Není to tak že tím jak přišly MPi se dělaly už zesílený kastle všechny, ale třeba ještě zásobu motorů BMM tak je doplácali než jim došly?
Dotaz OT - při dodělávce bagu/ů - dá se to nechat dopsat do TP, aby bylo vše v pořádku?
Dotaz OT - při dodělávce bagu/ů - dá se to nechat dopsat do TP, aby bylo vše v pořádku?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nezesílené kastle měly jen první feldy z r.94 - 95 pak už byly zesílené.Terr píše:Pokud vím tak nedělala a zesílení proběhlo 2x, jednou s příchodem MPI a podruhé s faceliftem.
Čtyřramenný volanty se montovaly od 07/96 do 06/96 byly starý škodovácký volantový tyče.
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
A co když má někdo BMM s Bagama viz http://moje.auto.cz/ZZagato/fail-laurinka.html ??? Myslíte že je to dodělávaný ty pytle?

To bude origo,švagr má taky BMM r.v.95 a má tam pytle i ABS 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Zdeny89 - FK
Matuhsch:To není dodělané to je Felicie Laurin a Klement a ta to měla ve výbavě
-
Fyrysan - FK
A co je potřeba kdybych chtěl dát místo toho "prvního" dvouramenného volantu ten čtyřramenný? Já na tom 2ramenném mám takovou vložku která rozšiřuje osu volantu na větší průměr ale někde jsem slyšel že ta osa na 4ram.vol.je i delší ale když jsem se na to ptal v mototechnách tak měli v prospektech vždycky jenom jednu osu volantu.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Fyrysan :
... tohle se tu řešilo všude již několikrát !!
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
Fyrysan - FK
Tak promiň ale když se tady slovo volant vyskytuje celkem 2953 krát tak bych tady mohl být do příštího roku takže promiň že jsem to tady napsal ale když jsem to tady procházel tak je tady spousta témat vícekrát a já jsem akorát napsal do již existujícího tak nevím proč se hned rozčiluješ. Kdybych založil nové téma tak tě chápu ale takhle?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
"rozčiluju" se proto, že se to tady řešilo NĚKOLIKRÁT a taky proto, že skoro nikdo neumí používat tlačítko hledat. zadám jedno heslo .. není to v prvním odkazu tak založim nový téma a napíšu, že jsem nenašel
Problém je v tom, že nevíš co chceš hledat ... pokud napíšeš volant tak najdeš kulový, ale pokud by jsi napsal "výměna volantu" tak se dobereš k výsledku během 2 minut
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 650#p85892
Není zač....
Problém je v tom, že nevíš co chceš hledat ... pokud napíšeš volant tak najdeš kulový, ale pokud by jsi napsal "výměna volantu" tak se dobereš k výsledku během 2 minut
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 650#p85892
Není zač....
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!