Audio výbava do Felicie - HELP

dotazy a rady na vše kolem hudby
Návštěvník

Audio výbava do Felicie - HELP

Příspěvek od Návštěvník »

Čau, potřeboval bych poradit s výběrem audia do Felicie. Tím mám na mysli autorádio, přední a zadní repro. Autorádio nejlépe s předním vstupem pro USB (cena tak do 2500). Reproduktory(přední) aby pasovali místo původních originálů, jak průměr, tak hloubka. Reproduktory klidně nějaký lepší aby to aspoň trochu hrálo (myslím trochu basy a tak... však víte :D ) ...... díky moc všem za návrhy... ;)
Moltician - FK

Re: Audio výbava do Felicie - HELP

Příspěvek od Moltician - FK »

tak v teto cenove relaci leda kenwoond nebo pioneer radio a nebo se mrknout trebas na aukro...jinak k repro zalezi kolik chces investovat a jakou hudbu poslouchas....
Návštěvník

Rádio už nemusím řešit. Jen jeden dotaz... bude to v pohodě i bez zesilovače... myslím kromě rádiovýho... Repráky, tak set dvou do 2 000 ... a hudba - taneční (Dance, Trance)... díky za rady
Návštěvník

Jo, jinak autoradio jsem vybral tohle : http://www.autoradio-prodejce.cz/kenwood-kdc-w413ua/ .... teď ještě ty repráky, jak jsem psal set dvou repráků tak do 2 000... hudba kterou budu poslouchat : taneční /dance, trance/....
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Na zadek chceš jaké repro? Měl bych na prodej kompa 16cm.. A známej má nějaké ovály.. Co to přesně je,ale ted nevím.. Kdyžtak mě písni na icq..
Moltician - FK

tak za 2000 ovaly se daj sehnat solidni...a do predu chces asi 13cm kompa co?psal si ze nechces nejak zasahovat do dveri ne?
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Molti: Ale on chce set do 2tis.. Což bude problém..

Collin..
Moltician - FK

nemusi...nejaky 13cm kompa za litr se daj sehnat a ovaly taky...
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

já jsem taky chtěl do dveří jen 13cm repro ale ted už mě to štve že ze předu nejde nic slyšet a tak jdu do 16cm tak aby jsi nedopad stejně;)
Odpovědět