Špatné šroubení na brzdové trubce

Doyle - FK

Špatné šroubení na brzdové trubce

Příspěvek od Doyle - FK »

Zdravím,
koupil jsem nové trubky k zadním kolům a u té dlouhé co vede k levému zadnímu kolu(končí u hadice na zadní nápravě) se mi objevil takový problém.
Natáhoval jsem ji odzadu dopředu a když už jsem ji měl nataženou a tvaroval jsem ji v motorovém prostoru, zjistil jsem, že mi nepasuje šroubení.Na trubce je 8x1 na obou koncích a na autě je vzadu u nápravy 8x1, ale vpředu u HBV je šroubení 10x1.
Setkal jste se s tímhle někdo?Mám felicii fun 1.9D r.v.98 a v mototechně mi tvrdí, že je na všech brzdových trubičkách na feldy jen 8x1 šroubení.
Otázka je, co teď s tím?Docela mi to spěchá, neudělal jsem kvůli tomu technickou a druhý termín se blíží.
Chose

Re: Špatné šroubení na brzdové trubce

Příspěvek od Chose »

Vymontuj trubku a zkus zajet do nejbližšího servisu jestli tam mají nářadí na výrobu ukončení brzdových trubek a oni ti tam vymění to šroubení a udělají nový konec trubky.Nemusíš tak kupovat novů trubku.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
Doyle - FK

já tam bez brzd nedojedu, zkusím nějakou firmu co vyrábí trubky, jestli mi neudělají takovou jakou potřebuju
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Píše vymontuj trubku --- a pak si s ní tam zajdi třeba pěšky bude to určitě rychlejší .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Doyle - FK

To se mi právě nechce, když už jsem ji tam tak pracně dostal, ale asi mě to nemine
Doyle - FK

Tak nakonec mi vyšly vstříc v jedné firmě v petřvaldu a za 130,- mi vyrobili redukci ;)
Odpovědět