Zapojení lambdy
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Zapojení lambdy
Čau kluci.Nějaká svině mi překousala drátky na lambdě.Ty co jdou už přímo do ní.Je tam černý,šedý,(ty sou jasné) a dva stejné bílé.Nedokázal by někdo poradit který je který a jak to zjistit?Je možné že jsou oba na vyhřívání,ale to nevím a netuším jak to zjistit.Díky za rady
Re: Zapojení lambdy
Zdarec,to byla určitě kuna,jim ty káblíky hrozně šmakujů,hlavně ty lambdasondové.Ty dva bílé jdou na vyhřívání sondy,tak by mělo být teoreticky jedno v jakém pořadí je zapojíš.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to byla kuna.ono těch drátků i chybí.Asi měla hlad.Pokud sou teda na vyhřívání tak je to OK.Myslel jsem si to ale nebyl jsem si jistý.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ty silnější bílé jsou opravdu vyhřívání. Je jedno který je který.
Hlavně se nepokoušej to pájet. Lambda a vedení od ní se dost hřeje, tak je potřeba to spojit tak, aby to odolalo vysokým teplotám.
Hlavně se nepokoušej to pájet. Lambda a vedení od ní se dost hřeje, tak je potřeba to spojit tak, aby to odolalo vysokým teplotám.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Se mi nezdá.Já už to dělal v práci na Funce,ale tam byl seklý jen jeden a drží to v pohodě.Sice to trafopájkou nešlo,tak přišla na řadu plynová,ale krásně to zateklo a drží to.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Asi to drží, bude to ale jen tak tak. I izolaci mají dráty od lamdy trochu lepší, než normální dráty v autě.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Mají.Ale už je to zapájený.Tak děj se vůle aláhova.