original alarm - samozamykání / aktivace
-
Pantheria - FK
original alarm - samozamykání / aktivace
Zdar,
chtěl jsem přenastavit alarm/centárl na funkci samoaktivace. Postupoval jsem podle návodu a nic. V autě mám orogonál alarm a centrál - laserline T101V2. Máte s tím někdo zkušenost? Dodám, že dioda měla bliknout po 10 vteřinách dvakrát = potvrzení aktivace. Nebliko nic. pak se píše jinde v manuálu ještě neco o záložním zdroji. Netušíte někdo, kde ten zdroj (asi nějaká baterie) je?
opis postupu z manuálu:
SAMOAKTIVACE ( volitelná funkce )
Pokud neotevřete dveře do 40 vt. po deaktivaci, alarm se automaticky opět aktivuje. Je - li vozidlo vybaveno centrálním
zamykáním, zároveň se uzavře.
Jak aktivovat samoaktivaci
- otevřete dveře na straně řidiče a zapněte zapalování do polohy ON (on není, ale asi to má být poloha 0)
- do 10 vt. stiskněte tlačítko 2 dálkového ovladače (vnější tlačítko). Každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
- po 10 vteřinách LED na přístrojové desce 2x blikne, čímž je potvrzeno aktivování funkce SAMOAKTIVACE
Jak deaktivovat samoaktivaci
- otevřete dveře na straně řidiče a zapnìte zapalování do polohy ON
- do 10 vt. stiskněte tlačítko 2. dálkového ovladače, každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
- po 10 vteřinách se LED na přístrojové desce rozsvítí na 2 vt. a poté 2x blikne, čímž je potvrzeno deaktivování funkce
chtěl jsem přenastavit alarm/centárl na funkci samoaktivace. Postupoval jsem podle návodu a nic. V autě mám orogonál alarm a centrál - laserline T101V2. Máte s tím někdo zkušenost? Dodám, že dioda měla bliknout po 10 vteřinách dvakrát = potvrzení aktivace. Nebliko nic. pak se píše jinde v manuálu ještě neco o záložním zdroji. Netušíte někdo, kde ten zdroj (asi nějaká baterie) je?
opis postupu z manuálu:
Pokud neotevřete dveře do 40 vt. po deaktivaci, alarm se automaticky opět aktivuje. Je - li vozidlo vybaveno centrálním
- otevřete dveře na straně řidiče a zapněte zapalování do polohy ON (on není, ale asi to má být poloha 0)
- do 10 vt. stiskněte tlačítko 2 dálkového ovladače (vnější tlačítko). Každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
- po 10 vteřinách LED na přístrojové desce 2x blikne, čímž je potvrzeno aktivování funkce SAMOAKTIVACE
- otevřete dveře na straně řidiče a zapnìte zapalování do polohy ON
- do 10 vt. stiskněte tlačítko 2. dálkového ovladače, každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
- po 10 vteřinách se LED na přístrojové desce rozsvítí na 2 vt. a poté 2x blikne, čímž je potvrzeno deaktivování funkce
Re: original alarm - samozamykání / aktivace
Poloha ON značí zapnuté zapalování. Záložní zdroj je uvnitř alarmu a slouží pro napájení alarmu v případě, že by ho někdo utrhnul od Aku. Zpravidla by měl vydržet napájet alarm cca 3 min.
-
Pantheria - FK
HM. Tak to jsem postupoval správně, ale z nějakého důvodu mi to nefunguje. Ten záložák nebude mít na funkci samozamčení vliv. Snad to někomu funguje a poradí. 
Musíš otevřít dveře, zapnout zapalovaní a do 10 sekund zmáčknout čudlík 2. Drž ho tak dlouho, dokud neblikne 2x LEDka od alarmu.
Ten návod si opsal dobře??
Většinou se musí mačkat vícekrát, aby se navolila požadovaná funkce.
Ten návod si opsal dobře??
Většinou se musí mačkat vícekrát, aby se navolila požadovaná funkce.
-
Pantheria - FK
Zkopíroval jsem to z origo PDF. Tak by tam chyba být neměla. 
-
Pantheria - FK
Byl jsem to zkusit ještě jednou. Otevřené dveře, po cca 5 sekundách jsem stiskl dvojku a držel cca 15 vteřin a nic. Pouze ihned po stisknutí jednou krátce blikla dioda. To ale asi značí příjem signálu z dálky. Fakt už nevím. 
otevřené dveře, pak ZAPNOUT ZAPALOVÁNÍ, potom do 10s mačkat čudl ...
-
Pantheria - FK
Jasně, nechtěl jsem to rozepisovat.Otevřené dveře, pak zapalování na polohu 0 (rozsvícené budíky a kontrolkyú, po cca 5 sekundách jsem stiskl dvojku a držel cca 15 vteřin a nic.
Trochu jsem hledal a ten typ co uvádíš, je typ ovladače:
http://www.bridgwater-electronics.co.uk ... erline.php
Ve fildě byl kromě mety montován ještě typ Laserline 989 (uveden v dílenské dokumentaci).
Ve fildě byl kromě mety montován ještě typ Laserline 989 (uveden v dílenské dokumentaci).
-
Pantheria - FK
Myslíš, že bych mohl mít jiný typ na stejný ovladač, kde ta funkce není??
-
Pantheria - FK
Tak mám právě typ 989SK a popis funkce výše je z jeho manuálu.
-
Pantheria - FK
Nikdo neporadí? Nikdo to nepoužívá???
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to zkoušel aktivovat, marně. Návod lže 
1,6 sportline 1999
-
Pantheria - FK
A pak že sem jouda. Zítra zavolám do CA System a zkusím to z nich vyloudit. Pokud se se mnou budou chtít bavit.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Co sem tak na to koukal tak tam jsou dva druhy . záleží na jejich čísle u jednoho to asi jde a u toho druhýho nehydrant píše:Trochu jsem hledal a ten typ co uvádíš, je typ ovladače:
Vzadu na ovladači je číslo , já tam mám T101V2.
Zítra to nějak zkusím jestli to jde u toho mýho
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Pantheria - FK
Tak to jsem zvědavý. Včera jsem brouzdal po netu, že bych k tomu snad ještě něco našel, ale nic.
-
Pantheria - FK
Tak v CA System mi sdělili následující: 989SK modul s ovladačem T101V2 by tu funkci měly umět. Postup v servisním návodu mají shodný s citací nahoře. Nikomu to zatím nezprovozňovali. Pokud to nejde aktivovat dálkou, mám se tam s tím stavt, vyresetují ŘJ a zkusí to aktivovat kabelem ne řící jednotku přímo. Nic ale nezaručují - nedělali to ještě.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak se to byl zkusit a funguje to
.
1. otevři dveře
2.zapni zapalování
3. do 10 vteřin stiskni tačítko č.2 2x každé zmáčknutí je signalizováno bliknutím ledky na palubce
4.po 10vteřinách ledka 2x blikne (potvrzeno )
5. vypnu a vytáhnu klíč ze zapalování vystoupím z auta zavřu dveře zamknu dálkou a odemknu dálkou a čekám 40 sekund a samo se zase zamklo .
Je to dobrý funguje to

1. otevři dveře
2.zapni zapalování
3. do 10 vteřin stiskni tačítko č.2 2x každé zmáčknutí je signalizováno bliknutím ledky na palubce
4.po 10vteřinách ledka 2x blikne (potvrzeno )
5. vypnu a vytáhnu klíč ze zapalování vystoupím z auta zavřu dveře zamknu dálkou a odemknu dálkou a čekám 40 sekund a samo se zase zamklo .
Je to dobrý funguje to

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Pantheria - FK
Emilio nes...!
Tak já ještě prubnu. Ale chlápi, kůrňa. 2x jsem to zkoušel.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak ako ?? Podařilo se ? 

Chlapi, čtu to tady, letím to vyzkoušet a ono to funguje!!! Snad dobrá věc.
-
Pantheria - FK
No jo. No jó. Kamarádi, stálo to zato. Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti mrazem, na pokraji ...... , ale stálo to zato! Fachčenkuje tóóóóóóóóó!! Emilio, tys měl ze čtení aspoň dvojku. Já to stisknutí 2X nějk přeskočil.emilio52 píše:Tak ako ?? Podařilo se ?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak se pak nediv že to nefunguje
Jo člověk se holt musí stále učit . 

Pantere, Pantere, hned na začátku jsem se tě ptal jestli si ten návod opsal dobře
Joo kopírování z pdf je sviňa ...
Joo kopírování z pdf je sviňa ...
No jó, ale vono v tom návodu opravdu není, že se to tlačítko č. 2 má mačkat 2x:
http://www.jpeg.cz/view-469_Schr_nka_01.jpg.html
Takže asi je chyba v manuálu.
Nasvědčuje tomu to, že "každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED..."
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak si to zkopíruj tady :
. otevřete dveře na straně řidiče a zapněte zapalování do polohy ON
. do 10 vt. stiskněte tlačítko č.2 dálkového ovladače 2x. Každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
. po 10 vteřinách LED na přístrojové desce 2x blikne, tím. je potvrzeno aktivování funkce SAMOAKTIVACE
. do 10 vt. stiskněte tlačítko č.2. dálkového ovladače 2x, každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
. po 10 vteřinách se LED na přístrojové desce rozsvítí na 2 vt. a poté 2x blikne, tím. je potvrzeno deaktivování funkce
SAMOAKTIVACE.
DIAGNOSTIKA POPLACHÙ POMOCÍ LED
Pomocí této funkce je možno identifikovat příčinu poplachu sledováním LED po deaktivaci alarmu.
LED nebliká - poplach nebyl vyvolán
1x blik / pauza - poplach vyvolán snímačem poklesu el. napětí
2x blik / pauza - poplach vyvolán ultrazvukovým snímačem
3x blik / pauza - poplach vyvolán dveřními snímači
4x blik / pauza - poplach vyvolán kalotovým snímačem
5x blik / pauza - poplach vyvolán pokusem o nastartování
6x blik / pauza - poplach vyvolán přerušením napájecích vodičů
7x blik / pauza - poplach vyvolán přídavným snímačem ( oranžový vodič)
Pokud otočíte klíč zapalování do polohy ON, vymaže se zpaměti poplachu a není možno identifikovat jeho příčinu.
Tu deaktivaci sem zatím nezkoušel
. do 10 vt. stiskněte tlačítko č.2 dálkového ovladače 2x. Každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
. po 10 vteřinách LED na přístrojové desce 2x blikne, tím. je potvrzeno aktivování funkce SAMOAKTIVACE
. do 10 vt. stiskněte tlačítko č.2. dálkového ovladače 2x, každé stisknutí je signalizováno bliknutím LED na přístrojové desce.
. po 10 vteřinách se LED na přístrojové desce rozsvítí na 2 vt. a poté 2x blikne, tím. je potvrzeno deaktivování funkce
SAMOAKTIVACE.
DIAGNOSTIKA POPLACHÙ POMOCÍ LED
Pomocí této funkce je možno identifikovat příčinu poplachu sledováním LED po deaktivaci alarmu.
LED nebliká - poplach nebyl vyvolán
1x blik / pauza - poplach vyvolán snímačem poklesu el. napětí
2x blik / pauza - poplach vyvolán ultrazvukovým snímačem
3x blik / pauza - poplach vyvolán dveřními snímači
4x blik / pauza - poplach vyvolán kalotovým snímačem
5x blik / pauza - poplach vyvolán pokusem o nastartování
6x blik / pauza - poplach vyvolán přerušením napájecích vodičů
7x blik / pauza - poplach vyvolán přídavným snímačem ( oranžový vodič)
Pokud otočíte klíč zapalování do polohy ON, vymaže se zpaměti poplachu a není možno identifikovat jeho příčinu.
Tu deaktivaci sem zatím nezkoušel

-
Pantheria - FK
Vidíte to také? Tak nejsem tak úplně slepý. Kůrňa. To by na tu dvojku ze čtení mohlo být.mikka píše:No jó, ale vono v tom návodu opravdu není, že se to tlačítko č. 2 má mačkat 2x: