Felicia - Pravé přední brzdí více. Už nevím.... :-(
-
Feldules
Felicia - Pravé přední brzdí více. Už nevím.... :-(
Ahoj. Mám Feldu z r.v. 01/96. Při brzdění nejvíce pracuje p. přední kolo a to tak, že se až zablokuje. Stejně to vypadalo na valcích u STK levá a pravá přední se velmi rozchází. Byly vyměněny hadičky, brzdovka, odvzušněno a pořád to samé. Pístek by neměl být zadřený - vrací se dobře tam a zpět. Jsem už z toho zoufalý
Nevíte, kde může být ještě problém?? 
-
Goofy - FK
Re: Felicia - Pravé přední brzdí více. Už nevím.... :-(
a co rozdělovač brzdového učinku??,taky mě blbla jedna celá strana...pak mě napadá že by se ten pist nevracel cely a zasekaval se...
-
breta1 - FK
Ve Felde je nejaky rozdelovac brzdneho ucinku na levou a pravou stranu?
-
Goofy - FK
a sorry špatně jsem to pochopil..ten rozdělovač je na předek a zadek
Pokud to vše chodí jak má a taky kotouče a desky jsou ok,tak bych to viděl na hlavní brzdový válec,ale ještě skus jestli tvrdne brzdový pedál už od vrchu,nebo se při brzdění nějak moc propadá.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Feldules
Děkuji všem za informaci. Asi to budu muset dát někde do servisu,kde jsou válce jako na STK. Vypadá to na něco složitějšího. Možná ten hl. válce.
-
Zaki
- Kontaktovat uživatele:
a co vodiace capy?
-
Feldules
Čepy by mněly být dobré
, ale ještě jednou to o víkendu zkontroluji.
-
Feldules
Myslím, že je vhodné uvést, jak to vše dopadlo.
Udělal jsem chybu, že jsem hledal proč brzdí PP kolo více. Problém byl v tom, že naopak LP brzdilo špatně. Jak tady předemnou bylo uvedeno a někde i na tomto foru někdo vzpomněl ... šlo o třmeny resp. vodící čepy na LP kole, kdy jeden měl problém se přitisknout. To způsovovalo problém brzdného účinku LP kola.
Ja byl pořád z nějakého důvodu zaslepen a kokal jen PP kolo, proč brzdí tak brzy. Takže další skušenost
Děkuji všem za názory a pomoc.
Udělal jsem chybu, že jsem hledal proč brzdí PP kolo více. Problém byl v tom, že naopak LP brzdilo špatně. Jak tady předemnou bylo uvedeno a někde i na tomto foru někdo vzpomněl ... šlo o třmeny resp. vodící čepy na LP kole, kdy jeden měl problém se přitisknout. To způsovovalo problém brzdného účinku LP kola.
Ja byl pořád z nějakého důvodu zaslepen a kokal jen PP kolo, proč brzdí tak brzy. Takže další skušenost
Děkuji všem za názory a pomoc.
-
Zaki
- Kontaktovat uživatele:
tak to som rad, ze si to vyriesil
oni tie vodiace capy su problem jak na feldach tak na vw napr. golf 3, proste to zhrdzavie a nehybe sa to tak jak ma, nastastie je to v podstate malickost
oni tie vodiace capy su problem jak na feldach tak na vw napr. golf 3, proste to zhrdzavie a nehybe sa to tak jak ma, nastastie je to v podstate malickost