Rychla rada...
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Rychla rada...
Cim vystrika 5.dvere,popripade jak nejlepe osetrit aby nehnily? 
-
stony - FK
Re: Rychla rada...
Máš na mysli jen tu část nad lištou, nebo kompletně?
Marná rada, marný boj ....
Marná rada, marný boj ....
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Zevnitr i pod listou ...
-
gerrik - FK
Hele, určitě na to jsou nějaký konzervace, ale comně napadlo když jsem mazal řetěz u moto, je právě olej na řetěz. Po nanesení ten olej stuhne a mohl by tam vydržet docela dlouho
Ve spreji samo.
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
já to vystříkal vyjetým olejem... trošku to sice teklo ale mě to nevadí
Prostor pod lištou bych vymazal vazelínou ale radši se zeptej hromyho, ten ti určitě poradí
Prostor pod lištou bych vymazal vazelínou ale radši se zeptej hromyho, ten ti určitě poradí
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
ok,diky moc kluci... 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
MartinB píše:já to vystříkal vyjetým olejem... trošku to sice teklo ale mě to nevadí
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Co je mastné, to nerezne.
Jestli je máš ještě bez koroze, tak stačí rezistin ML říznutý olejem (např. konkorem). Tím vystříkat komplet páté dveře.
Navíc dělám ještě to, že se zavřu do kufru a rezistin natahuju do stříkačky a kompletně zevnitř zaleju ten spoj za plastovou lištou. Plech tam má ohnutou hranu a tvoří korýtko. Do toho korýtka stříkačkou leju rezistin a ten zateče mezi plechy a kompeltně ten spoj utěsní. Je potřeba to dělat několikrát dokola a mezi tím to pokaždé nechat zatuhnout.
Jestli už je to rezaté, tak udělej to samé, ale maximálně to přibrzdíš. Úplně zastavit už to asi nejde.
Dělat to v tomhle počasí ale není ideální. Tohle jsi měl dělat, když bylo 30st.
Jestli je máš ještě bez koroze, tak stačí rezistin ML říznutý olejem (např. konkorem). Tím vystříkat komplet páté dveře.
Navíc dělám ještě to, že se zavřu do kufru a rezistin natahuju do stříkačky a kompletně zevnitř zaleju ten spoj za plastovou lištou. Plech tam má ohnutou hranu a tvoří korýtko. Do toho korýtka stříkačkou leju rezistin a ten zateče mezi plechy a kompeltně ten spoj utěsní. Je potřeba to dělat několikrát dokola a mezi tím to pokaždé nechat zatuhnout.
Jestli už je to rezaté, tak udělej to samé, ale maximálně to přibrzdíš. Úplně zastavit už to asi nejde.
Dělat to v tomhle počasí ale není ideální. Tohle jsi měl dělat, když bylo 30st.
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Ne,ne ja koupil ted starsi,ale fakt pekne puvodni dvere bez rezu...taky jsem si rikal,zda li nedojezdit pres zimu ty rezave
uvidim podle pocasi,kdyby teda bylo jeste pekne udelam to