angel eyes domaca vyroba

tuning/tuzing úpravy
smazany clen - FK

angel eyes domaca vyroba

Příspěvek od smazany clen - FK »

http://www.modding.cz/?p=356

neskusal to niekto? lebo nemozem zohnat material, neviete niekto o niecom?
sicik - FK

Re: angel eyes domaca vyroba

Příspěvek od sicik - FK »

mazec, do toho jdu, bude to machrovinka
max21 - FK

Příspěvek od max21 - FK »

Vypadá to moc dobře, akorát umístění na originálních lampách je neproveditelné :) Napadlo mě umístění okolo předních mlhovek (new face) - co si o tom myslíte?
sicik - FK

Příspěvek od sicik - FK »

upravim si masku na old xichtu a dam to těsně pod světlo, žádnej rámeček, nebo ohýbání, jen to vytvaruju podle spodku lampy, něco jako devil eyes
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Tak on by nebyl problém z toho udělat jakejkoliv jinej tvar ;) .. v případě potřeby je i možnost dát nasvícení z více bodů ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Taresz - FK

Příspěvek od Taresz - FK »

Aholjte a kde zohnat na to take plexi???
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

ahoj klui tak přesně podle tohooto návodu jsem si vyráběl angel eyes do všech čtyřech světel na bavoráka.a musím říct že sjem docela čuměl jak krásně o svítilo.a ty tyčky se používaj takový ty tyčky z žaluzií.já je koupil v hornbachu myslím že do dvou stovek a pak jen ledky a drátky s odporama jinak to stojí defaklto pár korun.bu´d se prodávaj ty tyčky kulatý a nebo většinou hranatý a ty použil kámoš a výsledek se dá řící stejnej.a taky je dost důležitý když tam děláte ty zářezy tak musítě jako po obvodu ale ne víc jak 1/3 obvodu tý tyčky a hlavně ne víc jak 0,5mm do hloubky.jen se to prostě musí tak jako zmatovatět aby když prochází to světlo tím koužkem tak to bylo vidět ale čím větší ty zářezy uděláte tím míň to bdue svítit v polovině kroužku mezi těma ledkama.takže an zářezech záleží.u těch hranatejch tyček je to snadnější že se jen udělaj ty zářezy na jedný tý plošce a je to.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

jj tuhle stranku a navod znam asi rok...a na tohle se chystam hodne dlouho...nemuzu jenom nikde v ostrave sehnat plexi a zkousel jsem to z ruznych alternativ jako je plast nebo ruzny hadicky ale vysledek proste nula...videl jsem to ale v praxi a porad se toho nevzdavam...
méně znamená někdy více...
Obrázek
Ahmed - FK

Příspěvek od Ahmed - FK »

to je úžasné vylepšeníčko, doma na koleně, vesměs za pár korun a výsledek za tisíce... jakmile seženu materiál jdu do toho!
Leonardus - FK

Příspěvek od Leonardus - FK »

a co tohle? http://www.hifik.cz/zbozi.php?kat=12&pkat=175 a myslim ze to nejsou tak hrozny penize ne?
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

Ahmed píše:to je úžasné vylepšeníčko, doma na koleně, vesměs za pár korun a výsledek za tisíce... jakmile seženu materiál jdu do toho!
az sezenes dej vedte..ja ted nemam cas .. ale pry je nekde v mariankach nejakej plastik co takovy veci prdava je to nekde mezi alfou a telecomem ale nemel jsem to stesti to tam najit...
Obrázek
Ahmed - FK

Leonardus: fajn objev ale tvar i rozměr už jsou dané, navíc z toho nebudeš mít tak obrovskou radost jako když si to kuchneš sám... :D
Macman: zkusím něco vykoumat a sehnat, kdybych třeba někde narazil dvě ti vezmu a pak se nějak domluvíme... pchee,ostraváci!
smazany clen - FK

Ak by ste niekde narazili na material tak dajte vediet, urcite kupim, pretoze som hladal uz asi vsade.
Peterecek - FK

Příspěvek od Peterecek - FK »

Leonardus píše:a co tohle? http://www.hifik.cz/zbozi.php?kat=12&pkat=175 a myslim ze to nejsou tak hrozny penize ne?
naopak to je velmi užitečný odkaz, děkuji :)
Goofy - FK

Příspěvek od Goofy - FK »

nad tím jsem už přemýšlel tak před rokem a myslím že na netu bylo dokonce více návodů..
ale pak jsem v Olmiku narazil na hotové kroužky...sice cena byla 770,- za 4ks
jeden má vnitřní rozměr 80,4mm a druhý 99,6mm

http://www.autofam.cz/product.php?id=9825
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jenom dotaz, už to někdo máte v předních lampách? Co s tím udělá teplo od H4-ky? Někde jsem tu četl, že se někomu roztekly i LEDky co měl místo parkovaček. Možná by to bylo pěkný v koncových lampách, ale musela by se rozkuchat a potom opět slepit s novým krytem.
Goofy - FK

no já nevím,každopádně bych to do předních lamp dával jen v případě kdyby bal misto klasicke h4 čočka,nevím jestli by to i nevadilo rozptylu světla paraboly..nebo pak teda kolem mlhovky když na new face je kulatá ..
smazany clen - FK

Goofy píše:nad tím jsem už přemýšlel tak před rokem a myslím že na netu bylo dokonce více návodů..
ale pak jsem v Olmiku narazil na hotové kroužky...sice cena byla 770,- za 4ks
jeden má vnitřní rozměr 80,4mm a druhý 99,6mm

http://www.autofam.cz/product.php?id=9825

z coho su tie kruzky?
Goofy - FK

neni to určene na nějaky typ auta..je to prostě universal.. ;)
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Já jenom dodám, že http://www.modding.cz je můj web a návody tam tedy píšu já. Zrovna tenhle je sepsán dle fotek a stručného postupu na jednom anglicky psaném fóru (nějaký tuning klub forum kde jsem brouzdal). Na ty kroužky se používají skleněné tyčky, které jdou sehnat buď v některých výrobnách skla, nebo ve vybavení chemických laboratoří. Pokud to někdo chce dělat z plexi, je to také možnost, ale je nutné počítat s trochu jiným (maličko horším, ale i tak dostatečným) rozptylem světla. Výhodou plexi je, že jde přímo koupit plexi tyčky (velmi drahé), nebo použít náhrady jako třeba tyčky od žaluzií.
Toman

Příspěvek od Toman »

PROVÁDÍM VÝROBU ANGEL EYES RUZNE TVARY PRUMERY DLE VAŠICH POŽADAVKU STAČÍ NAPSAT NA Richter.Tomas@seznam.cz
Peterecek - FK

nějaké reference (obrázky) a ceník? :) myslím že by to tu hodně lidí uvítalo, díky :)
Duket - FK

Příspěvek od Duket - FK »

Tak od téhle diskuze uběhlo pár měsíců, a chtěl bych se zeptat jestli už někdo za tu dobu sehnal ty plexi tyčinky?
Také bych si chtěl něco podobného vyrobit, ale bohužel nikde v Plzni jsem nesehnal ani ty tyčky od žaluzijí, natož ty plexi tyčky.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Duket - FK

Skury prosim tě nevíš jestli tenhle obchod neni někde v Plzni, Myslim že o tehle firmě jsem něco slyšel, ale v kontaktech žádná pobočka v Plzni napsaná neni.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Řempo je známý, ale holt jen v Práglu. Evidentně nechceš nic posílat poštou nebo se tam někdy stavit, kdybys měl cestu kolem... V Plzni mě napadá jedině firma na Čechurově, viděl jsem tam reklamu na plasty. Ulice U stezky.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

řempo je znamy i v ostrave dokonce dve pobocky...jinak vzdycky se najde nejaka firma s plastama...jinak doporucuju najit nejakou reklamku co dela treba neonovy napisy a podobne...jednou jsem to u nas v ove hledal a bylo mi to doporuceno
Obrázek
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Duket - FK

No to bude možná ono, zajedu se tam kouknou a optat.
Spiritus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spiritus »

že bych taky zkrášlil bávo ;)
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Našel jsem pár šikovných a hlavně názorných odkazů:
http://www.youtube.com/watch?v=0JSMQk61 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YqucnKCOR1E&NR=1
Nemusí se jednat pouze o "voči", návod využijí třeba ti, kteří si potřebují za jízdy svítit na nohy ... :)
Tyčky nabízí třeba tady:
http://www.rempoholoubek.cz/eshop/plasty/tyce/plexi.htm
Je to drahé jak svi..
Ahmed - FK

hydrant - tak ten první návod je perfektní. jen by to asi chtělo do felicie nějaké čiré sklo jelikož skrz to origo vroubkované by asi nevypadalo nic moc...
Peterecek - FK

Odpovědět