Při vyhřívání zadního skla nehraje rádio
-
Vrba - FK
Při vyhřívání zadního skla nehraje rádio
Zdravím,
mám takovej drobnej problém s rádiem. Teda ne že by někdy nějak extra hrálo, ale když už hraje a zapnu vyhřívání zadního skla tak to jenom zašumí a ztichne. Když vyhřívání vypnu tak to zase zašumí a rádio začne normálně hrát. Nechce se mi kvůli tomu rozebírat půlka auta zbytečně (to já umim), tak se chci zeptat jestli jste se s tím už někdo nesetkali a nevíte "kam sáhnout".
Díky za případné rady
T.
mám takovej drobnej problém s rádiem. Teda ne že by někdy nějak extra hrálo, ale když už hraje a zapnu vyhřívání zadního skla tak to jenom zašumí a ztichne. Když vyhřívání vypnu tak to zase zašumí a rádio začne normálně hrát. Nechce se mi kvůli tomu rozebírat půlka auta zbytečně (to já umim), tak se chci zeptat jestli jste se s tím už někdo nesetkali a nevíte "kam sáhnout".
Díky za případné rady
T.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Při vyhřívání zadního skla nehraje rádio
A jak mas to radio zapojeni?? odkud draty jaky ?? origo jak maji byt nebo samodomorobo?? a dela to jen pri poslouchani radia - ze vzduchu nebo i treba na cd?? Je to vina jakoby napeti nebo rusi signal??? se rozepis..
-
Vrba - FK
Rádio je zapojené origo. Rádio je postaršího data výroby, takže CD nebere a kazety bralo naposledy před několika lety 
Rádio normálně funguje, ale když zapnu to vyhřívání, tak najednou jako kdyby jsi rádio rozladil - prostě začne šumět a během cca 1 vteřiny šum postupně utichne a rádio mlčí. Když vyhřívání vypnu, tak se zase cca 1 vteřinu zesiluje šumění a potom normálně začne hrát.
Rádio normálně funguje, ale když zapnu to vyhřívání, tak najednou jako kdyby jsi rádio rozladil - prostě začne šumět a během cca 1 vteřiny šum postupně utichne a rádio mlčí. Když vyhřívání vypnu, tak se zase cca 1 vteřinu zesiluje šumění a potom normálně začne hrát.
-
Zbysek - FK
Máš patrně poškozené vyhřívání zadního skla a tedy jednu z nejčastějších příčin rušení rádií u felicií. Ovšem tvé rádio možná není zase až tak blbé a když chvíli hledá marně signál, patrně se zcela ztlumí, nebo vypne, než aby tam šumělo.
Pokud to není tohle, je to chyba v elektrice, ale právě přerušené některé "pásky" vytápění skla dokáže solidně zrušit signál na mnohých feldách.
Pokud to není tohle, je to chyba v elektrice, ale právě přerušené některé "pásky" vytápění skla dokáže solidně zrušit signál na mnohých feldách.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Funguji ti vzadu na tom okne vsechny ,,prouzky,, ?
-
Stefi74 - FK
tenle problem mam taky nevím jak je radio zapojene musim se kouknout
a proužky dou všechny 
Rádio mě vyhřívání zadního skla ruší taky,rušilo mě to i ve fáčku,ale jenom příjem rádia,cd hraje bez rušení i s vyhříváním,tak to neřeším a při odmlžení zadního skla poslouchám radši cd.Asi by to chtělo skusit nějak odrušit,ale nechce se mi nad tím nějak přemýšlet 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já mám na kablu od antény těsně před rádiem nějakej odrušovač, tak rádio hraje v pohodě.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Zbysek - FK
A já mám v pohodě vyhřívání zadního skla,m takže žádnej odrušovač mít nemusím
Ono totiž i když proužky na zadním skle fungují jako že vytápějí, tak na mnohých často bývá mírné přerušení, které pouze zvyšuje odpor jednotlivých proužků a přesto že fungují, tak to pak ruší. Je na to i jakási opravná sada.
Ono totiž i když proužky na zadním skle fungují jako že vytápějí, tak na mnohých často bývá mírné přerušení, které pouze zvyšuje odpor jednotlivých proužků a přesto že fungují, tak to pak ruší. Je na to i jakási opravná sada.
-
Vrba - FK
Tak já jsem ty proužky spravoval v létě vodivým lakem (http://www.ges.cz/?page=index&or=sort&i ... ES08000025), takže pásky fungují všechny.
Ten odrušovač mě zajímá, nevíte někdo kde a co koupit?
Ten odrušovač mě zajímá, nevíte někdo kde a co koupit?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
hladal se a není to asi jen tvůj poblém
http://www.vectraweb.net/php/forum.php? ... otazid=834
Kontrola + očištění ukostření. Nebo zkusit radio napojit samostatným kabelem přímo z baterky samozřejmě pres pojistku .
http://www.vectraweb.net/php/forum.php? ... otazid=834
Kontrola + očištění ukostření. Nebo zkusit radio napojit samostatným kabelem přímo z baterky samozřejmě pres pojistku .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Vrba - FK
Tak jsem si s tím dneska dal práci a prolezl jsem kabeláž k rádiu a všechno co šlo jsem prostříkl Konkorem, ale žádná změna. Když jsem zkusil vzít napětí přímo z baterky, tak rádio chrčelo po celou dobu vyhřívání... 
-
Nonamed - FK
v tom případě je na tom okně fakt něco v prdeli, nebo bych tipoval spínač/relé toho vyhřívání
Zhus prohodit mezi sebou relé vyhřívání skla a relé hlsvních světel. Alespoň vyloučíš rušení vznikající jiskřením na kontaktech relé.
-
Vrba - FK
Díky za tip, zítra zkusím. Někde jsem se dočetl, že pomáhá dát na to vyhřívání odrušovací prvek. Nevíte někdo jaký koupit? Na netu jsou toho mraky...
-
Stefi74 - FK
Tak sem zjistil že mi nejdou dva proužky ale nevydím nanich žadne poškození
proto nejde dobře radio