Víčko nádrže

karoserie, narazniky, skla atd.
Kubeja - FK

Víčko nádrže

Příspěvek od Kubeja - FK »

Normálně ho zašroubuju, dám do něho klíč, otočím ale nevyndám, prostě mi ten klíč nechce vylézt takže nemůžu uzamykat nádrž, co s tím? Co se tam mohlo rozbít nebo kolik stojí nové víčko?
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Re: Víčko nádrže

Příspěvek od Pawlick »

Zašroubovávat bys měl s otočeným klíčem (tj. myslim doprava - klíč v této poloze nejde vytáhnout). Až začne víčko cvakat, otočíš klíč zpět a vytáhneš, víčko by se mělo točit volně na obě strany - nádrž je zamčená.

Pokud to takto nejde je zámek rozbitý, neorigo stojí od 150Kč.
Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

víčko je slabina, celkem dost poruchové, již se to zde několikrát řešilo, doporučuji nezamykat nádrž. Stává se totiž dost často, že zamkneš a již neodemkneš.
Keke - FK

Příspěvek od Keke - FK »

Já bych doporučoval pokud zamknout jde tak zamykat :!: taky když máš třeba 2 feldy vedle sebe a jedna má zámek řadičky a druhá ne tak si zloděj vybere tu druhou aby to měl snažší a tak to bývá kolikrát i u těch nádrží,kdo má odemklou tak mu ji vyberou a třeba oi vícekrát :!:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Keke
víš o někom, komu vybrali nádrž přes zátku :?: :?: :?: tam hadička snad ani nejde strčit, vždy se felda vybírala, urváním hadice mezi zátkou a nádrží ( můj případ ) nebo navrtáním dirky zespodu do nádrže. :(
Odpovědět