Prasklina na čelním skle-od kamínku

karoserie, narazniky, skla atd.
lejla - FK

Prasklina na čelním skle-od kamínku

Příspěvek od lejla - FK »

Dostal jsem ránu kamínkem do předního skla,mám tam asi kulatou prasklinku o průměru 3mm a do hloubky to je asi 1mm,je to ve spodní části čel.skla tam co mám černou folii.Poraďte co s tím,vlasntě to je jen taková čočka.Díky Láďa.
RadekN70 - FK

Re: Prasklina na čelním skle-od kamínku

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Tak to ti nezávidím.....
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Sklo jde spravit, odvrtá nebo vybrousí se to a zaleje spešl pryskyřicí. Otázka je jestli se to vyplatí při ceně okna na feldu.
Dodo - FK

Příspěvek od Dodo - FK »

samozrejme ze sa to da spravit. skus sa opytat v autoskle za par supiek ti to spravia a ak to mas mimo zorneho pola niekde dole by som to neriesil ak cez to netecie.
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Oprava stojí cca 700 Sk to jest asi 23,235 € = 602 Kč. Robota na 2 hodky - vytvrdnutie epoxy živice.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

V tom černém pruhu je to v pohodě. To nebude vadit policajtům ani STK. Otázka je, jak dlouho bude trvat, než se to rozjede.
Já jsem dostal šutrem loni. Napřed to byl jenom důlek. Za pár týdnů 10cm prasklina. Během zimy to prdlo komplet.
mikka

Příspěvek od mikka »

Já jsem podobnou prasklinu opravoval před šesti lety. Koupil jsem k tomu nějakou spešl soupravu na opravu skel. Na očištěné sklo se přilepila guma se zobáčkem, nalilo se do ní nějaké lepidlo a odsál se vzduch. Lepidlo bezvadně zateklo do prasklinek kolem důlku. Drží to dodnes, nic dál nepraská.
Odpovědět