Co říkáte na MAGNETIZÉR

:)
jirikj - FK

Co říkáte na MAGNETIZÉR

Příspěvek od jirikj - FK »

Marty_pv - FK

Re: Co říkáte na MAGNETIZÉR

Příspěvek od Marty_pv - FK »

To není legrace, JE TO PROSTĚ FYZIKA - a vy telefonujte a objednávejte, ke každému balení magnetizéru paliva dostanete jeden powerbox z Aukra zdarma. figurka Horsta Fuchse v prodeji samostatně

Tohle, powerbox za 200, Horstova specialita PS 23 a ty chemický fičury do paliva jsou podle mě nejlepší podvody co jdou vymyslet, doporučuju prolítnout D-fensův článek o "úsporách paliva"
jirikj - FK

Příspěvek od jirikj - FK »

Jasně kravina.Díky za link :mrgreen:
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Nevzpomínáte si někdo ještě na tu turbínku do škodovky,která se dávala do sání a vířením způsobovala vyšší výkon?Já ještě jo.Jelo to s tím ještě hůř. :lol:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

nj. už je to zase tady... :roll:
Jojin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jojin »

JoS píše:Nevzpomínáte si někdo ještě na tu turbínku do škodovky,která se dávala do sání a vířením způsobovala vyšší výkon?Já ještě jo.Jelo to s tím ještě hůř. :lol:
Turbínka nebyla sice tak úplná kravina (můj otec dělal v Ústavu pro výzkum motorových vozidel, pochopitelně to tam fundovaně zkoušeli) ale funguje to jen za určitých podmínek, podstatné je že by muselo být zcela jiné sací potrubí. Jinak tyhle vynálezy uspoří jen těm co prodávají ...
FELICIA 1,9D GLX cca 300 000 km
Obrázek

Velké závady mívají banální příčiny. (můj otec)
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká. (Miroslav Horníček)
Moudrost přichází s věkem. Někdy však věk přijde sám.
gpetrov

Příspěvek od gpetrov »

Jenom gdo ne viskousel magnetizer na svem aute muze rikat ze je to kravina. Motor bezi ljip. Pri stejnou rychlosti jako pred tim, se jede na mensim plinu.
Mam magnetizer, namontovani, a jsem velice spokojeni. - Petrov Sosopol Bulharsko. Jmeil: gpetrov@seznam.cz
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ano, ale len na bulharský benzín a rumunský olej. Admini, pozrite na IP odkiaľ to tu spamuje........
http://www.gpetrov.com/
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

IP je z Bulharska.
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

:D
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
Chose

Příspěvek od Chose »

Nedávno sem měnil v práci palivové hadice,už nevím co to bylo za auto,ale minulý týden sem našel pod ponkem to starou hadici,no čumím na ten bazmek co je kolem té hadice přisponkovaný,a on to byl ten ZAZRACNY magnetizér.Tak sem si ho šoupl na svou feliš.Zádný zázrak od toho ale nečekám,protože je to pěkná blbost :lol:
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jakto, že zázrak nečekáš? Když jedeš na sever, tak máš menší spotřebu, jelikož ti pomáhá magnetický pol země. A až dojedeš na sever do Chánova, tak spotřeba klesne na nulu, jelikož budeš mít prázdnou nádrž nebo nebudeš mít auto vůbec. :lol:
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Mám výkonný magnet z rozbitého reproduktoru z roku 1954. Výhodne predám na Magnetizér. Pridá 0,05 l na spotrebe, lebo je ťažký. :lol: :lol:
Niko

Příspěvek od Niko »

Hmmm magnetizér to je vynález.Doma mám takové podobné magnety tak je zkusím přidělat izolepou na hadici co jde ke vstřiku a uvidímě co bude plantat palubní počítač za nesmysli... :lol: ;) Výhoda je že to budu mít zadarmo :D
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Ta tvoje amatérská fušeřina ti bude benál polarizovat zrovna napříč. Mulekuly se ti zašprajcují ve vstřikovacích tryskách a budeš muset všechno vyměnit, protože už je nikdy nevymlátíš ven.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

No já myslím, že až tak stopro nemáš pravdu, pokud palivo magnetizuje a před vstřikem demagnetizuje, zcela jednoduše a to shodným magnetem otočeným o 180° tak to vstřikem projde kráásně hladce a výhoda bude, že bude mít naprosto čisté trubky, takže nebudou zarůstat, jak se obvykle stává. :o :?:
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Já bych si s magnetama nezahrával, uhlovodíky jsou obecně hloupý molekuly a když je to magnetický pole zmate tak půjdou určitě proti proudu z čerpadla :lol:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Marty to těžko, to čerpadlo je přetlačí, akorát by mohli udělat bordel v tom, že si spletou vstřik. To jo a pak by to mohlo vstříknout do fáze výfuk a dostat se nespálená směs do katu a ten by mohl vyhořet. Je fakt, že je v tom dost rizik, navíc to zákonitě zvyšuje spotřebu, když jedeš směrem od magnetického polu země, jelikož musíš překonávat magnetickou přitažlivost planety.
Niko

Příspěvek od Niko »

No podle toho co mi tápe palubák mi klesla spotřeba o 0.3 l na sto tak nevím.Zkusím nabrat plnou a uvidím jak to bude ukazovat když pojedu stejnou trasu s magnetama a bez nich. ;)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Plnou rozhodně neber, je to moc velké množství uhlovodíku na tak malý magnet, já bych jezdil jen do pumpy k pumpě pro jistotu lepší funkčnosti magnetů.
Karlous - FK

Příspěvek od Karlous - FK »

Marty_pv píše:Já bych si s magnetama nezahrával, uhlovodíky jsou obecně hloupý molekuly a když je to magnetický pole zmate tak půjdou určitě proti proudu z čerpadla :lol:
Přesně. Je to stejný, jako třeba u tažných ptáků, nebo hmyzu, ti se jak známo taky orientují podle magnetického pole a kdyby nebylo, tak zabloudí. Dáte si do auta magnety a benzín bude tak popletenej, že nebude vědět kudy má teda téct a auto samozřejmě nepojede :joker:
Odpovědět