Zdar.
K čemu slouží víčka v podlaze u nohou zadních pasažéru? Napadá mě jedině vylívání vody ?!
Jde mi o to, že jsem včera pči sundání koberce zjistil, že to pravé bylo vyskočené a už je to celé okolo toho otvoru zrezlé. Tak to chci vyřezat a zrušit ty víčka až budu dělat karosářskou.
THX
Víčka v podlaze
Víčka v podlaze
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víčka v podlaze
Předem sorry za OT. To by mě taky zajímalo, když jsem sundal koberce tak jsem si jich všimnul jsou i vpředu.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jsou to technologické otvory a pak taky na vylévání vody. 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale pokud máš ošetřenej povdozek tak tamtudy stejnak nic nevyleješ ... takže bych je klidně zrušil 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš ošetřenej podvozek, tak víčka vysvakneš a pak to ochranu lokálně uděláš znova... Dělal jsem to samý, když mi při převozu pickupa překvapila bouřka a v autě bylo 10cm vody.
Ale pro normální auto je to asi fakt zbytečný, i když zbytečný sraní se zavařováním. Podle mě to zas vyrezne, když se do toho šahne svářečkou.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update