klopení světel-staré nejde vyndat
-
Kubeja - FK
klopení světel-staré nejde vyndat
Hojte, jsem další chudák kterej nemá STK a nefunguje mi to klopení. Četl jsem tu předělávku z octávie ale to origo je asi jednodušší.
Kolečko s plastem v interiéru jsem vyndal, mechanismus odšrouboval ale dále nevim jak to vyndat. Když tahám za hadičky směrem k motoru tak to nechce prolézt dírou v karoserii, jak se to tedy vyndavá?
Kolečko s plastem v interiéru jsem vyndal, mechanismus odšrouboval ale dále nevim jak to vyndat. Když tahám za hadičky směrem k motoru tak to nechce prolézt dírou v karoserii, jak se to tedy vyndavá?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: klopení světel-staré nejde vyndat
Starý na nic nejsou tak uřízni ty hadičky nějak šikovně ať si tou kapalinou něco nezasviníš a pak to půjde lehce .
A nezničit tu gumovou průchodku .
A nezničit tu gumovou průchodku .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Demontáž je jednoduchá, ale on chce pak montovat nová hydra!
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net-
Kubeja - FK
když uříznu ty hadičky, tak mi pod volantem kam ANI VOČKO NENASADÍÍÍM zůstane ten bazmek se kterym se kroutí, takže to musim vytáhnout tak, abych mohl potom ty nový hydra namontovat, jak kolega napsal
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když sem to tam jednou dával než sem to předělal na elektro tak sem sundal přístrojovku starý sem uskřípal a pak sem tam nastrkal nový . Z těch starejch nic nepotřebuješ vše je na novým dílu .Když sem to tam strkal tak se s tím musí trochu natáčet ale jde to celkem lehce .Pokud je člověk trochu zručnej .
Už si to nějak nepamatuju ale prostrkával sem to tam mám dojem z kabiny .
Už si to nějak nepamatuju ale prostrkával sem to tam mám dojem z kabiny .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Kubeja - FK
je to těžká nebo lehká závada? abych se na to nevy....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Klidně se na to vy... buď tě vyhodí nebo projdeš, záleží na koho natrefíš.
pokud to chceš demontovat a zpětně namontovat dolů, musíš vyndat budíky a dělat to zezhora, jiná šance není.
pokud to chceš demontovat a zpětně namontovat dolů, musíš vyndat budíky a dělat to zezhora, jiná šance není.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jak se tu psalo někde to kontrolujou a někde né. Při poslední STK sem to měl nefunkční a nic neřekli ale sejřilo mě že to nefunguje tak sem tam dával nový a pakstejně předělal na elektro a mám klid.

-
pepanjede
ahoj,
když už se tu řeší hydra, tak i já se přídám se svou troškou do mlýna. Nedávno jsem si je vyměnil šlo, to docela v pohodě, ale teď se mi zdá, že to náklápění funguje přesně naopak, tj., když dám do polohy I (1), tak mi světla svítí do "nebes" a v poloze III (3) svítí těsně před auto.., nevíte někdo, kde je zakopaný pes
díky
když už se tu řeší hydra, tak i já se přídám se svou troškou do mlýna. Nedávno jsem si je vyměnil šlo, to docela v pohodě, ale teď se mi zdá, že to náklápění funguje přesně naopak, tj., když dám do polohy I (1), tak mi světla svítí do "nebes" a v poloze III (3) svítí těsně před auto.., nevíte někdo, kde je zakopaný pes
díky
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
musíš točit pravou rukou a ne levou.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to chces vyndat v kuse normalne to odpoj od svetel uvolni po cele delce ty hadicky a pak sundej plast pod volantem odtrhni ten cudlik na ovladaci sundej krytku pod ni jsou dva srouby a cele to pak pomalu tahej dovnitr do interieru pod volantem mistem kde si sundal plast. Pak trosku chce zahybat vzdycky temi konci ze svetel az budou prochazet zkrz prepazku motor/interier. Nove nebo naplnene se davaji opet obracene z interieru smerem k motoru. Bacha ty trubicky jsou pomerne tvrdy a krechky takze je neni problem prelomit. Kdyby neco staci napsat uz to delam i poslepu
) U sebe jsem si je naplnil pac zalil lepidlem a makaji porad jak maji a pak jsme sel na STk a von to ani nevyskousel sem myslel ze me vomejou. Clovek se stim sejri a pak todle 
-
Kubeja - FK
díky za radu, to jsem potřeboval slyšet...myslíš že bych si ty svoje mohl opravit? naplnit nebo nějak oživit?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 30. říj 2009 19:11:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Da se to pokud nemas praskle ty plasty na koncich jak ty pisty tak ten ovladac pac pak to unika a neda se touz leda nejdriv poradne necim slepit nej nejaky mdvouslozkovym lepidlem apod. Naplnit to jde to neni problem. Jo a kdyz budes sundavat ty hadicky tak je nejdriv nahrej jinak je vytrhnes i s temi kovovymi koncovkami. Naplnit to jde jen se musi dostat ven vsechen vzduch takze ve svisle poloze leva a prava strana jsou nezavisle takz v klidu nejdriv jednu pak druhou stranu. A naplnit se musi i cely ten ovladaci prvek v poloze svetel uplne dole.
-
Kubeja - FK
a čím se to plní? vodou nebo třeba nemrzkou do odstřikovačů?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Samozdrejmne ze nemrznouci smesi dyt by to v zime zmrzlo. Daval jsme tam nemrznouci do ostrikovacu.
-
borlan - FK
pepanjede - jak obráceně? To je snad ok tak jak to píšeš - při větším zatížení si auto sedne na zadek a svítí nahoru, sklopením do polohy III světla sjedou dolů a neoslňujou. Otázka je jak máš dobře udělané základní nastavení v poloze I ovladače - to se provádí přímo u světel těma plastovejma šroubama. Ty nový hydroštely třeba můžou mít krapet jinou délku nebo trochu jinak sedí a to původní nastavení nemusí vyhovovat. Takže ke zdi a zkontrolovat, je tu někde návod.