všechny (rádoby) felicie RS sem !!!
-
chipp - FK
Re: všechny (rádoby) felicie RS sem !!!
Tholis> já si třeba dokážu představit octu jedničku nb dvojku v té modré lagunové co se vyrábí ty dnešní nový oktávky..nb té tmavší modré...nemuselo by to být špatné.... škoda že nemam nějaký shop, jen photoFiltre .... bych to jinak upravil a dal sem .... 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
kup si nove na burze za 500..sije to tam typek na miru a muzes si rict co na ne chces a kolik RS log a kam...me to vyslo na 500 a cekal jsem na ne tyden...jinak ti je obsije niti jake barvy chces a podklad taky jakou barvu chces (co ma ve vzorniku) ale jak rikam nejsem moc spokojenej s kvalitou...chipp píše:macman> a nějaká předběžná cena RS koberečků by byla ?
méně znamená někdy více...

-
chipp - FK
nemáš nějaký link ? na to kde se to dá sehnat ? ... jinak když je to prošlapaný u pedálů tak bych si řekl at to nejak vyztuží a z druhé strany at se nedava zadna protiskluzová cypovina aby nepotrhala ten koberec origo.....
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
nekdy pres vikend si prisvstan (pokud si v ostrave) a zajdi na ostravskou burzu do vitkovic na jeremenko...tam je borec s ducatem a stankem co sije potahy a koberecky na miru...kontakt na neho primo nemam ale vim ze nekde sidli na sokolske v ostrave centru

-
chipp - FK
jj vim dke to je... je to po cestě když jedes po frýdecké okolo Uanu tak vlevo ..... slyšel jsem o tom ale ještě sem neměl možnost se tam stavit...tak dík moc za info....
.... a kdy ty budeš v OV abychom pokecali osobně u školy někdy/e ?

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja jsem v ove porad...ctvrtky jezdim autem do skoly ale feldu uz mam odstavenou takze s ni me uz neuvidis

-
chipp - FK
aha ..... to je škoda no..ale tak jednou jsem viděl a byla pěkná moc
... teď můžeš potkávat teda aspon na oplátku ty mě.... červená malinová new face... černé okna .... 3L6 (liberecká SPZ ) ... a tuc tuc ....
tak až uvidíš moje rádoby RS, tak mávej ....

-
Martin_Happy - FK
Tholis: Chytáš mě jako obvykle za slovo, ale jako obvykle si vybereš špatný slovo vytrženný z věty. Ano výdaje za Golfa a Octavii RS budou jine, ale i je rozdíl mezi osmnáctiletým studentem s rozpočtem 3 tisíce na měsíc a tebou... Takže zas opatrně...
Octavia byla hezká jen kvůli tomu že se dělal ve 4 barvách. ??? Cože to je za hlášku? To mi zní jako blbost. Leda by to byl tvůj názor, OK beru, ale nepřistupuji. Každá stříbrná Octavia je totiž nakonec stejně hnusná a obyčejná at je to TDI nebo RS. (abych nebyl zas chycen za slovo tak myslim obyč stříbrnou, tvoje polepy tam nezapadají, to už je auto nápaditý a to mám rád).
Mýmu vkusu by ale lahodila O1 RS v modré metalíze O2 RS a nenechám si to vymluvit a byla by krásná. Pro mě jo. A můj vkus mi nevymluvíš, i kdybys do mě mlel horem dolem, tak to klidně vzdej
Octavia byla hezká jen kvůli tomu že se dělal ve 4 barvách. ??? Cože to je za hlášku? To mi zní jako blbost. Leda by to byl tvůj názor, OK beru, ale nepřistupuji. Každá stříbrná Octavia je totiž nakonec stejně hnusná a obyčejná at je to TDI nebo RS. (abych nebyl zas chycen za slovo tak myslim obyč stříbrnou, tvoje polepy tam nezapadají, to už je auto nápaditý a to mám rád).
Mýmu vkusu by ale lahodila O1 RS v modré metalíze O2 RS a nenechám si to vymluvit a byla by krásná. Pro mě jo. A můj vkus mi nevymluvíš, i kdybys do mě mlel horem dolem, tak to klidně vzdej
-
chipp - FK
martin> souhlasim s tema modrejma barvama jak píšeš..stojim za tebou a budem se spolu prát s ostatníma když přijde na lámání chleba

moc krásné tohle
moc krásné tohle
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 05. lis 2009 22:42:33, celkem upraveno 1 x.
-
Tholis - FK
chipp: co jí to chudince provedli no fůůůj
martin: myslím že je na tom hezký že se dělala jen v 5ti barvách, protože představa lahvové metalízy nebo modre deep mě ničí
jinak věř tomu že nejsem žádnej milionář a mám výplatu pod průměrnou mzdou a mluvil jsem o tom jen proto že bych zpětně pořídil asi jiné auto tak ostatní varuju a odrazuju. Jinak klasická stříbrná je nádherná, je to decentní auto u kterého krásný design O1 podtrhuje agresivnější nárazník a křidélko. Jinak na můj cirkus nadávej, ale na krásnou stříbrnou nešahej
Nejhezčí je stejně žlutá a červená
jinak Rsu v té modří jsem už viděl a byť jí to sluší není to prostě barva RSa, cokoliv není žluté, červené, černé,bílé nebo stříbrný prostě není 01RS
martin: myslím že je na tom hezký že se dělala jen v 5ti barvách, protože představa lahvové metalízy nebo modre deep mě ničí
jinak Rsu v té modří jsem už viděl a byť jí to sluší není to prostě barva RSa, cokoliv není žluté, červené, černé,bílé nebo stříbrný prostě není 01RS
Když auto tak červený
u RS to platí dvojnásob. Možná ještě černou nebo stříbrnou, ale těch jezdí poměrně hodně (myslim obyč)
To co provedli tej octávce je opravdu neuvěřitelně ošklivý, chudinka
Jinak pardon za OT
To co provedli tej octávce je opravdu neuvěřitelně ošklivý, chudinka
Jinak pardon za OT
-
Martin_Happy - FK
chipp:Tahle mi ale přijde světlejší
Tholis:Nakonec se koukám dycky dohodnem co? Žlutá je nej co se na ní dělala, červená v závěsu a šerná je třetí. Představa tuctových barve na RS je taky děsná to souhlasim a PROTO sem PROTI stříbrný RS
nuda nuda a zase nuda, tvoje nuda neni, to se mi líbí
Ano, s tou modrou by to nebyla O1 RS, ale lišil bych se. A to by se mi líbilo hodně. Jinak stříbrná RS je dobrá akorát na přelakování. A s těma penězma chápu, ale stejně by mě to neodradilo.
RS forever...
ježek:Nekoukáš na svět poněkud červeno rudě?

Tholis:Nakonec se koukám dycky dohodnem co? Žlutá je nej co se na ní dělala, červená v závěsu a šerná je třetí. Představa tuctových barve na RS je taky děsná to souhlasim a PROTO sem PROTI stříbrný RS
ježek:Nekoukáš na svět poněkud červeno rudě?
Martin_Happy: Nepřijde mi
příští auto bude mít určitě jinou barvu... zkusil bych třeba červenou to nemusí bejt špatná barva
Winter car nebude červenej, protože určitě jedinou hezkou červenou mi koupil Oncle
Winter car nebude červenej, protože určitě jedinou hezkou červenou mi koupil Oncle
-
chipp - FK
kluci ta uprava je uplne nejvic brutál krásná...... vypadá jak agresivní žralok zepředu...takže luxuuuuus
martin> já vím jakou si myslel ty ..... me se libi tahle modra laguna....a pak ta tmava tu si myslel.... obe jsou nádherné..

martin> já vím jakou si myslel ty ..... me se libi tahle modra laguna....a pak ta tmava tu si myslel.... obe jsou nádherné..

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
pardon ale jenom hovado si necha zprznit auto od milotecu (nemyslim tim jenom par doplnku) ... tenhle "bodykit" na eReSu je primo katastrofalni...ja jsem mel tohle auto jednou pujcene na vikend a ver mi ze mi bohate ke vzhledu stacily 18-ti palcove kola OZ a cerne folie...

- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Macman: Souhlas, na takovýhle auta se to nedává. Jsou hezký, tak jak jsou z výroby 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
chipp - FK
tak mám asi zvrácenej vkus ale zepředu se mi to líbí..zadek pokulhává...ale předek je fakt pěknej...ale souhlasim s tim,že z výrobny je taky moc krásné bez všelijakejch dolňků....
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Milotec uz ma voepycomegahustotjuning sadu pro novy RSo
To je strasny...
To je strasny...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- Macman
- Kontaktovat uživatele:

pokud "vytjunit" ereso tak potom takhle...uz takhle ho neprehlidnes a nenajdes v republice treba jinyho co ma stejny kola...rikam RS je uz uprava a ja bych to dal neprznil plasty...na feldu proc ne .. ale zase mi nekdy prijde kravina lepit favority a feldy eres-znakama ze vsech stran a hlavne pri otevreni kapoty a pohledu na 1.3MPi

-
chipp - FK
mac> jj tohle se mi taky líbí...ale i žralok co sem vložil předešlý.. 
-
Marty_pv - FK
Tak tohle už je moc - Milotec zase zvedl úroveň nevkusu - tomu fakt nechybí nic, i rádobychromový děrovaný kliky - ještě olemovat chrompáskou z globusu + hliníkový MHC. Pro RÁDOBY rs majitele - zvýší se výkon s větším počtem znáčků nebo s úhlopříčkou RS znaku? Když už může být 1.9D RS tak proč ne BMM?
-
chipp - FK
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Milotec pokaždý když udělá něco komplet tak je to děs.Už i na feldu ty převleky nárazníků byli hrozný
-
Martin_Happy - FK
jezek:TAk hlavně na léto červený brzdy, a hned budeš taky u rádoby RS
Chipp:ANo, ta fotka seriovýho combi, to je přesně ta barva a já myslim, že by Octavii 1 slušela
Macman:Dřív mi přišlo, že dělali hezký věci. Ale pak přišla první sada na Octavii RS a to by děs. Ale některý starší věci byly fajn. Některejm Feliciím třeba maska sluší. Třeba kejziho si neumim bez masky představit. Ale fotomontáž s mojí byla k blití. A ta maska na old face se mi taky nelíbila, to byla hezčí ta Dexterovo. No a tahle RS sada je fakt... už na ní nemůžu koukat, měl bych špatný spaní.
Chipp:ANo, ta fotka seriovýho combi, to je přesně ta barva a já myslim, že by Octavii 1 slušela
Macman:Dřív mi přišlo, že dělali hezký věci. Ale pak přišla první sada na Octavii RS a to by děs. Ale některý starší věci byly fajn. Některejm Feliciím třeba maska sluší. Třeba kejziho si neumim bez masky představit. Ale fotomontáž s mojí byla k blití. A ta maska na old face se mi taky nelíbila, to byla hezčí ta Dexterovo. No a tahle RS sada je fakt... už na ní nemůžu koukat, měl bych špatný spaní.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je fakt že se každýmu líbí něco jinýho. Viděl jsem hezčí a navíc ta barva nee .
Co se mě týče palec dolů . nelíbí ani trochu .
Co se mě týče palec dolů . nelíbí ani trochu .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Stefi74 - FK
no mě vadí ty stříbrní lemy toje děs jinak se něco vypustí a bude to dobre

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
problem milotecu je ze se s nim zastavil cas a vyrabi porad stejne capiny jako v dobe kdy se tuning teprve vyvijel a nebylo nic jineho k mani...jako rikam neberu mu takove doplnky typu masky na felicie a loketky ale delat prevleky narazniku jeste k tomu nevkusne je des...

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem RSák
sice jenom budíkama a o víkendu odrazkama, ale jsem 
-
luke.bean - FK
martinka je taky eReSačka
má kobeřečky RS

má kobeřečky RS
-
RadekN70 - FK
-
keenworth - FK
RAIMMI: to tvoje eresko se mi mrtě líbí!!!
mám stejnou barvu, ale kombíka 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
keenworth: díky
akorát už je více jak rok prodaná
stýská se mi po ni...
-
keenworth - FK
RAIMMI to se ti nedivím, opravdu kráska, takovýmhle stylem bych se chtěl taky pokud možno ubírat, takové to sladění do tmava + někde chrom a až bude trošku vypadat, pořídím si znáčky RS a bude tu možná první? varianta FELICIA RS COMBI