Prosím o radu, při startování se mi přestal vracet klíček
závada na spínací skříňce
-
krupa
závada na spínací skříňce
Zdravím všechny.
Poraďte prosím co a jak vyměnit. Díky
-
Jurka - FK
Re: závada na spínací skříňce
Vyndat a vyměnit tu elektrickou část spínací skříňky a to co nejrychleji než se ti to zmrví ještě víc.... Stojí něco přes dvě stovky a spravit to nejde nedá se to tak rozebrat aby jsi to zase poskládal je tam snad milion součástek
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
no rozebrat to de , složit taky ale to péro co to má vracet a je prdlý nemá smysl shánět takže NEW 
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
krupa
Tak to je super já myslel, že to musim vyměnit celý. A ještě drobnost - ta el. část se dá vyndat nějak snadno???
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
http://tuning.autodoplnky.cz/nahradni-d ... -s25063367 tohle jako celek 
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
Jurka - FK
Ta elektrická část je napojená hned za tou mechanickou částí kam strkáš klíč...je tam připevněná jen dvěma červíky jenže problém je v tom, že na ten druhý červík se nedostaneš a tak se to musí rozebrat. Respektive stačí oddělat zamykání volantu od volantové tyče, ale tam sou z výroby ulamovací šrouby a tím se to dost komplikuje. Ale prej to de taky tak, že se uvolní volantová tyč a celá se s tím svěsí dolu a pak se ktomu dá dostat. Zkrátka drbačka... A až to budeš sundávat poznač si kabely jak sou zapojený:)
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
ja zespoda pod spínačkou do plastu vrtnul dírku 3mm-- tudy sem prostrčil šroubovák. nahoře sem sundal přístrojovku, práce na 30min 
-
Jurka - FK
No nejsem si teď jistej, ale mám pocit, že když sem to měnil já, tak právě ty šroubky nebyli nahoře a dole ale ze stran, ale je možný že se pletu že už si to nepamatuju
-
big.jedla - FK
já jsem ty zalamovací šrouby neodvrtával...
sundat volant, sundat spodní kryt volantové tyče, povolit horní uchycení volantové tyče (tuším 2x šroub M8), no a pak se dá ta volantová tyč tak vytočit, že se dá dostat k těm dvěma červíkům... spínačka (ta na starší typ klíče) je stejná snad od š100 (š 120 určitě)
sundat volant, sundat spodní kryt volantové tyče, povolit horní uchycení volantové tyče (tuším 2x šroub M8), no a pak se dá ta volantová tyč tak vytočit, že se dá dostat k těm dvěma červíkům... spínačka (ta na starší typ klíče) je stejná snad od š100 (š 120 určitě)
-
krupa
Jo tak já se na to někdy vrhnu a uvidíme jak to dopadne. Jenom ještě blbej dotaz: je v tom zámku taky zpětná pružinka?? Dík moc za všechny rady.
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
v zámku ne