Osvetlit ci neosvetlit?

karoserie, narazniky, skla atd.
NIKITA - FK

Osvetlit ci neosvetlit?

Příspěvek od NIKITA - FK »

Nazdar kluci.
Jaky je Vas nazor na osvetleni SPZ v( zhttp:
//www.rusmich-tuning.cz/img/goods/small/3130.jpg) zadnim spoileru.Nedavno jsem si zakoupil a namontoval zadni spoiler,ktery ma prolis na znacku dole.Zaslepil jsem starej uchyt znacky v patych dveri a ted to kytuju a pripravuju na barvu.Vtip je v tom ze ve spoileru chybi osvetleni SPZ.V sobotu jsme se vraceli z oslavy a ve Zdicich u Berouna nas chytla hlidka se sviticimi majaky a napisem STOP.Bylo to prave kvuli tomuto osviceni a celkovemu tuningu auta.Dale jim vadili dva vyvody vejfuku a podsviceni podvozku 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) .Celkem si nechali zaplatit 300,-kc a to prej jeste mohu bejt rad,protoze by to mohlo bejt az za dva litry a ztratu bodu :evil: :evil: :evil: :evil: .Takhle to byly jen tri stovky,ale cisty bodovy list.Chtel bych znat Vase zkusenosti a nazory zda-li osvetlit nebo ne.Nektery novy auta co maj znacku v narazniku taky nemaj osvetleno. :geek: :geek: :geek: :geek:
Naposledy upravil(a) kejzi1 dne stř 11. lis 2009 22:18:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do správné sekce
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Re: Osvetlit ci neosvetlit?

Příspěvek od kejzi1 »

Myslím teda že osvícení zadní spz je povinný a neznám auto který by nemělo osvětlenou zadní spz.A hlavně nevím co to dělá v sekci 17.sraz.Takže přesouvám do exteriéru
SatandaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SatandaS »

Já sice nejsem v tomhle zna
lec ale radši bych to osvětelní udělal budeš mít klid pokud často jezdíš než platit pokuty zbytečně pak jen dráždíš ČP zvášť když tam toho máš více :D
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

A který nový auto nemá osvětlenou zadní značku?
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Drahoš:To by mě taky zajímalo
RE5PECT - FK

Příspěvek od RE5PECT - FK »

je to povinny! dej tam diody nebo něco hlavně to osvit at nedostáváš další flastry
NIKITA - FK

Diky Kejzimu za presunuti.Jinak dekuju za vase rady a vidim,ze to budu muset radeji osvetlit abych se vyhnul dalsim postihum.Pokud muzete poslete mi nejaky napady nebo popripade fotky abych mel nejakou motivaci.Asi tak pred deseti lety jsem to delal na facko a tak bych chtel vedet jak to vypada dnes. :) :) :)
RE5PECT - FK

nejlepší bude navrtat z vrchu toho prolisu dírky a do nich vsadit bílí diody! podle mě nejlevnější a nejefektivnější!dělal sem to už aspon 3x
NIKITA - FK

RE5PEKT-dekuju Ti za radu a chtel bych se zeptat jestli nemas nejake fotky.
RE5PECT - FK

fotky nemám ale našel sem něco na netu http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=i ... 52a859dc9c , http://www.vw-polo.com/index.php?option ... &Itemid=87 a nebo tady přímo udělaný jen vyvrtat díru a napojit el. pokud jsi od brna klidně ti pomůžu =) http://www.cztuning.cz/index.php?action ... zboid=3323
NIKITA - FK

Diky uz jsem to zhlidl ty odkazy a jako inspirace je to perfektni.Ted to zkusim realizovat u me v praxi :D :D :D
Peterecek - FK

Příspěvek od Peterecek - FK »

proč vrtat? vždyt se dají za cenu okolo 100 kč koupit hotové a jen se vymění za žárovičky a jedeš :) než do toho vrtat :)
NIKITA - FK

Ahoj Peterecku.A jak to asi vypada to co se da koupit.Fotky bys nahodou nemel?Jinak diky za dalsi nazor :geek: :geek: :geek:
RE5PECT - FK

a kam je dá?? nemá v nárazníku v prolisu žádnou díru kam něco dát hmmm?
NIKITA - FK

Leda,ze by to bylo lepici,ale nevim jestli by to udrzelo.A stejne bych musel vrtat dirkypro privod stavy. :) :) :)
RE5PECT - FK

to je na prd lepící, já bych temu nevěřil úár hrbolů, bordel a voda a je to fuč, není nad to tam udělat malou dírku a dát to tam pořádně třeba ta možnost co sem ti dal link se mě jeví jako nejlepší,vše máš připravené jen dvě dírky a svítíš jak pantáta ;) ;)
NIKITA - FK

Me se Tvoje moznost taky zamlouva nejvic a asi k ni pristoupim.Nakoupim soucastky a zacnu vyrabet. :lol: :lol: :lol:
Odpovědět