El. vyhřívané ostřikovače

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
favo

El. vyhřívané ostřikovače

Příspěvek od favo »

Zdravím všechny elektrikáře.
mám jednu prosbu asi hlavně majitelů a znalců fábii popřípadě octávii. Netuší tu někdo z Vás jak mají tyto vozy řešený vyhřívání trysek ostřikovačů čelního skla ? Jde mi oto zda se vyhřívání zapíná zároveň s výhřevem zadního skla natrvalo dokud výhřev nevypnu, nebo zda po zapnutí výhřevu propojí okruh s čerpadlem a začnou se trysky vyhřívat jen po zapnutí ostřiku a nebo je vyhřívání zapojené jen pokud ostřikuji skla a je jedno zda mám zapnuté či vypnuté vyhřívání okna.
Pokud někdo ví co a jak tak budu vděčný za každou radu, mám koupené tyto trysky s výhřevem a chtěl bych to rozchodit na své feldě.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Dejwis

Re: El. vyhřívané ostřikovače

Příspěvek od Dejwis »

Jednou jsem o tom četl a některej model Seata to měl zapojené na výhřev zadního okna. prostě zapneš výhřev zadního okna a ohřívá se odpor kterej udržuje trošku teplo v těch hadičkách.
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
favo

Příspěvek od favo »

A ha takže je to po zapnutí oken permanentně zapnutý dokud nevypnu výhřev okna. Tím se celá montáž podstatně zjednoduší. Nejspíš to napojím na vyhřívaný zrcátka a ty na extra spínač abych je nezahříval i když jen budu odmlžovat zadní okno. Díky za info. ;)
Moje felda 1.4 MPi
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
favo

Příspěvek od favo »

Až to budu páchat tak se to určitě objeví v sekci moje felda ;)
Moje felda 1.4 MPi
Odpovědět