nevim, jak to popsat :d

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
daviidesek - FK

nevim, jak to popsat :d

Příspěvek od daviidesek - FK »

Zdravim,

Chci si zapojit dálkový centrál, ale nevím, jak se dostanu do palubovky, abych mohl napojit blinkry na drát z výstržních světel.
Palubovku jsem vyndal jen trošku, ale více mi vyndat nejde a nedostanu se k drátům od čudlíku na výstražní světla.Popřípadě nevíte jak na Felicii zapojit dálkový centrál na blinkry?
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: nevim, jak to popsat :d

Příspěvek od Ivarek »

Sundej dekl pod volantem a pod ním najdi u páčky na blinkry bíločerný a zelenočerný dráty,to jsou ty co tě zajímaj.
daviidesek - FK

to asi nebude ono, protože když to na to napojim a potom chci blikat normlně páčkou, tak mi blikaji výstražný a né jen levá/pravá
Woller - FK

Příspěvek od Woller - FK »

Vytáhni střední výdech topení a tam se dostaneš k tlačítku vysražných světel, který vycvakneš ven i s konektorem a drátama tam to napojíš bez problému, tak jsem to dělal.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

daviidesek píše:to asi nebude ono, protože když to na to napojim a potom chci blikat normlně páčkou, tak mi blikaji výstražný a né jen levá/pravá
No to určitě proto že ti z tý dálky leze pouze jeden drát a tys tam nedal rozdělovací diody.
daviidesek - FK

Woller píše:Vytáhni střední výdech topení a tam se dostaneš k tlačítku vysražných světel, který vycvakneš ven i s konektorem a drátama tam to napojíš bez problému, tak jsem to dělal.
To jsem prave dneska daval také na ty výstražní, bylo vše v pořádku a když jsem přístrojovku namontoval a dal do kupy, nastartoval auto, dal blinkr, tak mi opět házely výstražní :D
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Prosímtě,větve pod volantem a u výstražných jsou stejné,tudíž si napojením tam vůbec nijak nepomůžeš.
Woller - FK

Příspěvek od Woller - FK »

Já to tak mám a bez problému !
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

:roll:
Odpovědět