Palivové čerpadlo felicie rv97 1,3Mpi

:)
smazany clen - FK

Palivové čerpadlo felicie rv97 1,3Mpi

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdravim, koupil jsem KOMPLET cele cerpadlo z jine felicie, ale mam strach z jedne veci.Kdyz jsem cerpadlo vymenil, tak tam nedrzi (v nadrzi po ponoreni)

Moje cerpadlo melo takovou pruzinku a vystupek plastovej aby ho to asi primacklo ke dnu,ale toto cerpadlo ho nema, protoze si mslim, ze bylo prichyceno ze spoda k nadrzi.

Chci se zeptat, jestli je nejak mozne, nechat cerpadlo jenom ponorene v nadrzi bez ukotveni, koukal jsem na to a neprijde mi ze by se mohlo prevrhnout(spousta dratu pripevneno.

Ale bojim se , ze to treba hodi jiskru a bouchnu nekde :).Muze se cele cerpadlo ponorit do benzinu, nevadej tam kontakty tech dratu?
MichalBe - FK

Re: Palivové čerpadlo felicie rv97 1,3Mpi

Příspěvek od MichalBe - FK »

A nevedel by si použiť len čisté čerpadlo (len ten kovový valec ) a vložiť ho miesto svojho do toho plastu?
smazany clen - FK

bohuzel uz ten plast muj nemam :/ a nevim co s tim.
mikka

Příspěvek od mikka »

Starší typy čerpadel byly upevněny ve dně nádrže v bajonetovém držáku. Novější typ čerpadla (od října 1996)je upevněný v plastovém tělese, zavěšeném v hrdle nádrže, viz foto:

http://www.jpeg.cz/view-142__erpadlo_pa ... p.jpg.html
smazany clen - FK

Mno, to jsem nejak taky zjistil nakonec teda, s tim ze jestli mi reknes, jak moc velkej pruser je, kdyz jsem si sehnal jiny cerpadlo.Mel jsem zaveseny v hrdle nadrze a sehnal jsem si to na upevneni na dno.

CO s tim? Vyhozeny penize predpokladam :(
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 20. lis 2009 21:02:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Odpovědět