Spínač centrálu uvnitř auta
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Spínač centrálu uvnitř auta
Ahojky,nemáte někdo přidělán-namontován spínač ovladač uvnitř auta na zamčení a odemčení auta za jízdy centrálem. Vím že to jde i kolíčky ve dveřích a na dálkovém ovladači,ale jde mi spíš o ten vypínač. Dík za radu............
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spínač centrálu uvnitř auta
Taky by mě to zajímalo. Nový auta to maj tak by to nějak mělo jít
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
já bych našel ŘJ centrálu zjistil jakými impulsy se to ovládá-felda se ovládá mínusem-pak bych našel patřičné dráty pro otevření a zavření dveří a pomocí dvou tlačítek či jednoho přepinače bych to realizoval kdysi sem to pomocí dvou tlačítek měl zapojené ve 120ce. 
Já to budu dělat. Nomálně vytahnu od ŘJ centrálu dráty pro odemčení a zamčení a na sloupku volantu je kostra a tou to budu spínat.
Stačí jakákoliv dvoupolohová kolíbka, já zkusim sehnat z Octy(hranatější) nebo Fabie (víc kulatý)
Stačí jakákoliv dvoupolohová kolíbka, já zkusim sehnat z Octy(hranatější) nebo Fabie (víc kulatý)
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
O zapojení mi spíš nejde,to vím-jde mi spíš o ten ovladač....
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dvoupolohová určitě ne,když tak třípolohová...jezek píše:Já to budu dělat. Nomálně vytahnu od ŘJ centrálu dráty pro odemčení a zamčení a na sloupku volantu je kostra a tou to budu spínat.
Máš pravdu, jako vždy nepočítal jsem vypnutou polohu.
A ještě by měla být vracecí, nesmí to bejt přepínač klasickej. Prostě jen zmáčnkout a ona se vrátí do 0 polohy.
A ještě by měla být vracecí, nesmí to bejt přepínač klasickej. Prostě jen zmáčnkout a ona se vrátí do 0 polohy.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tvoje nová dálka tuto funkci nemá?
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Šlo by použít to co má ochca??? Nebo jen dvoupolohový
Myslím toto: http://www.aukro.cz/item816077078_panel ... 97_00.html
Myslím toto: http://www.aukro.cz/item816077078_panel ... 97_00.html
- davidek75
- Kontaktovat uživatele:
koukni do mého profilu na fotečky , použil jsem z Octavie ale musel jsem předělat tišták uvnitř.
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Tak jelikož nejsem elektrikář tak to asi nezvládnu
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Zamykání uvitř určitě ne,přes brzdu to určiě nechci....stačí sehnat kolíbkový -přes pružinu se vracející dvoupolový přepínač s třemi vývody.......103457 píše:Tvoje nová dálka tuto funkci nemá?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
OK, sehnat vypínač nebude problém, záleží, kam ho dáš, aby to vypadalo slušně a byl po ruce pro případ nouze.
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Zaleží jaký seženu,nejspíš mezi ovladače ele. oken.... nechce se mi zbytěčně někde vrtat...
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš dobrý. Já mám el. všechny 4 takže budu muset něco vymyslet. Tady na fóru jsem viděl že to má někdo jak je ovládání sklonu světel. Měl tam ovládání z ochcy nebo fóbie a pod tím to měl
Jo přesně to a tam chci umístit 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nechci nikomu radit, ale zvažte dobře kam ten vypínač dáte, musí být velmi dobře vyditelný a dostupný celý posádce.
Pochopitelně to nikomu nepřeju, ale i zde na foru zjistíte, že se nehody nikomu nevyhýbaj a tudíž musíte počítat s tím, že uděláte chybu nebo vás i někdo na cestě sejme a pak až budete v šoku budete chtít rychle vypadnout z auta, takže zvažte ten vypínač dobře. Auto může být na boku, na střeše, třeba i ve vodě nebo bude hořet a jak se pak dostanete ven. Klidně i řidič nebo osádka vpředu může být v bezvědomí, jak se potom dostanou ven ty vzadu?? Neříkejte vytáhnou kolíček ve předu, to je blbost, na tom si v tom zmatku vůbec nevzpomenou, klidně ani nemusí vědět, že jste je zamkli.
5. prosince 1991 jsem seděl na místě spolujezdce ve favoritu a v 6 ráno jsem klimbal, když do nás čelně napálila 1203ka. Nic se mi nestalo, ale byl jsem v takovém šoku nebo zmatenej, že jsem nemohl najít vnitřní kliku, abych si otevřel dveře.
Osobně si myslím, že vykradení auta někde na křižovatce je mnohem méně pravděpodobné než to, že budete mít nehodu.
Nová auta sice mají tlačítko na vnitřní zamykání, ale mají inteligentní ŘJ, která dveře při crashi odemkne.
Pochopitelně to nikomu nepřeju, ale i zde na foru zjistíte, že se nehody nikomu nevyhýbaj a tudíž musíte počítat s tím, že uděláte chybu nebo vás i někdo na cestě sejme a pak až budete v šoku budete chtít rychle vypadnout z auta, takže zvažte ten vypínač dobře. Auto může být na boku, na střeše, třeba i ve vodě nebo bude hořet a jak se pak dostanete ven. Klidně i řidič nebo osádka vpředu může být v bezvědomí, jak se potom dostanou ven ty vzadu?? Neříkejte vytáhnou kolíček ve předu, to je blbost, na tom si v tom zmatku vůbec nevzpomenou, klidně ani nemusí vědět, že jste je zamkli.
5. prosince 1991 jsem seděl na místě spolujezdce ve favoritu a v 6 ráno jsem klimbal, když do nás čelně napálila 1203ka. Nic se mi nestalo, ale byl jsem v takovém šoku nebo zmatenej, že jsem nemohl najít vnitřní kliku, abych si otevřel dveře.
Osobně si myslím, že vykradení auta někde na křižovatce je mnohem méně pravděpodobné než to, že budete mít nehodu.
Nová auta sice mají tlačítko na vnitřní zamykání, ale mají inteligentní ŘJ, která dveře při crashi odemkne.
-
Peterecek - FK
tak já hlavně nechápu, že se stále najdou lidi, kteří si zamykají auta za jízdy, to byl nějaký špatný zlozvyk ještě u stodvacítek .. já nevím v čem spočívá ta výhodda
(když mátě dítě tak to chápu)
103457: Souhlasím s tebou a protože momentálně se mi to zamyká po sešlápnutí brzdy chci to předělat na to tlačítko, abych to zamknul třeba jen ve městě na křizovatce a nemusel tahat za kulík jak šulín. (Odemkne se mi to při chcípnutí motoru)
A hlavně protože felda nemá chytrý kliky který odemknou i přes zamčený dveře tak mi to nedělá úplně nejlíp a nechci aby se to pořád zamykalo.
Peterecek: Kámošovi vybrali auto na křižovatce - bunda,mobil notebook
A hlavně protože felda nemá chytrý kliky který odemknou i přes zamčený dveře tak mi to nedělá úplně nejlíp a nechci aby se to pořád zamykalo.
Peterecek: Kámošovi vybrali auto na křižovatce - bunda,mobil notebook
Stačí si vybrat (podle tvaru a montážního otvoru): http://www.ges.cz/?page=index&of=1&gcat=XAQ&inc=browse
Pokud bez popisu tak třeba tohle: http://www.ges.cz/?page=index&of=1&gcat ... ES06503815
Pokud bez popisu tak třeba tohle: http://www.ges.cz/?page=index&of=1&gcat ... ES06503815