Prevodovka vyje za studena.
-
mojko146
Prevodovka vyje za studena.
Chcel by som počuť váš názor no to že my počas zimného obdobia vyje prevodovka do ftedy kým sa nezohreje? Pripadá my to tak ako keby bolo nejaké ložisko chopené. Mal som aj problém s prevodovým stupňom 1 až 2, ale vyriešil som to s riedkym olejom a problém sa optimalizoval. Chcel by som vedieť či sa už niekto s takým problémom stretol a ako to vyriešil. Ďakujem za každú radu.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prevodovka vyje za studena.
Mě to teďka v zimě převodovka dělá taky...myslel jsem, že je to normální vzhledem ke stáří atd 
-
mojko146
Mal si problém aj s rýchlosťami? Hlavne čo sa týka zaraďovania s 1 do 2 ? Prv som to riešil tak,že pri preraďovaní do 2 som čakal kým my spadnú otočky pod 1000 a spolu stlačením 2xspojky to šlo dobre,nie cez zuby ako predtým.Teraz po výmene oleja za riedši to riadenie ide dobré,len ma serie to vytie v prevodovke za studena!!!
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Ona je u Felicií trochu slyšet každá převodovka. V mojí Feldě odjakživa poklapává. Manželce ve Feldě zastudena občas zahrčela, jako když je vyběhané ložisko. Dal jsem tam jinou převodovku a ta hučí až kvílí. Když s tím jedu a v otáčkách podřadím, tak koukám kde jede ta sanitka 
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
Mám v almaře kvalitní olej (FUCHS) a než se zahřeje tak si připadám jak za starých časů kdy ještě jezdívaly Leninovy saně aneb Moskviče, u těch se říkalo že co kvalt to jiná píseň. Mě se hodně za studena ozývá trojka, ta je kvalitní ... a taky když stojím na křižovatce tak na volnoběhu klepotá hřídel stálého záběru (to je ta co jde od spojky přes celou skříň jako předloha). Když je ohřeje tak je to dobrý ale studená 
-
mojko146
Jak tak tu čitam,tak každy zvas ma niejaky problem s prevodovkou! Jak tak uvažujem,ja som teda natom este dost dobre oproti niektorým s klubu 
- Jojin
- Kontaktovat uživatele:
To je jen vada na kráse ... točí se, neteče ...