mam asi trivialni problem - tuknul sem pravym prednim blinkrem a krapnul me - potrebuju ho vymenit za novej kryt a k tomu se vztahuje ma otazka...
Jednak .. da se koupit primo jen kryt na predni blinkr ? Mam Felicii r.v. 1996 .. a druha vec jak je to s vymenou - jde tam jen nejak nacvaknout ?
Diky moc za odpoved - pokud bude treba nejaky info tak doplnim
zeptam se asi trochu blbe, ale na aute sem jeste moc nedelal nic a mam ho jen par tejdnu
Jak nacvaknout ? Resp ted sem sundal jen ten predni kryt z toho - pac jak sem se toho dotkl tak se to temer rozsypalo a vidim jen zarovku v objimce .. kdyz budu chtit nacvaknout novej blinkr musim to nejak odpojit od elektriky - vycvaknout a zas pripojit a nacvaknout ? Sorry jestli ten dotaz zni blbe ale jak rikam mam auto par tejdnu a v tomhle sem pole neorane Diky
Otevři kapotu a zevnitř na blinkru je taková packa tu zamáčkni a vytahneš celej blinkr pak odpojíš objímku dáš novej blinkr nasadíš objímku a blinkr zasuneš zpět a musí to zacvaknout .
Jestli se to dlouho nedělalo tak to může jít i hůř .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do prácemoje felda
Přesně. Zmáčknout tu packu je někdy problém a musíš zapáčit šroubovákem. On se tam nadělá bordel a pojistku (packu) nejde dost zmáčknout.
Nejlepší bude, když si koupíš nový blinkr, na něm si pojistku prohlédneš a pak se pustíš do demontáže.
Posledni info - maj tu jak repliku tak origo. co je lepsi koupit ? Replika by snad mohla hure sedet nebo tak neco, ale nic jineho ohledne ni me nenapada..
De me o to do ceho vrazit prachy ? Abych nekoupil ted repliky za par kacek a pak stejne nesel za mesic kupovat ORIGO..jaky mate zkusenosti vy ? Moc diky
prave.. original stoji kolem 300 kc.. a kdyz budu kupovat novej tak musim oba aby to nevypadalo divne.. ze by byl jeden jinej..
a replika me vyjde jedna na 70kc.. a na to ze zacinam jezdit a muze se to este stat tak bych asi vzal jen ty repliky..takze ais tak
Replika bude fungovat cca stejně. Možná tam bude špatně pasovat a budeš jí muset trochu doladit. Možná do ní poteče voda. Možná už za půl roku tak zažloutne, že to budeš muset vyměnit znovu.
Origoš je origoš. Zkus kouknout zde do bazaru a možná koupíš použitý originál a nebudeš muset měnit oba blinkry. Když tam dáš starší, tak to bude cca stejné na obou stranách.
Repliku nebrat (pokud v nejbližší době neplánuješ bourat znovu ). Kupoval jsem jednu repliku od čínského Diamond (?) a po půl roce vypadá hůř než 13let starý originál. Zimu s tím ještě odjezdím, ale na jaře koupím dva originály protože tohle vážně nejde.
já zas hlasuju pro repliku,ale před použitím jsem komplet to sklo zevnitř objel průhledným tmelem,abych měl jistotu že tam nezateče a ať to stříkám vapkou nb prší tak to drží...když jsem to takhle ošetřil dopředu před namontováním tak můžu říct jen chválu na to. Je to zn. Diamond
Měl jsem ho na autě rok a byl žlutej jako prase a šel tam natlačit ztěží a vyndat ještě hůř.Na druhý straně byl 10 let origo a krásně bílej.Takže pokud měnit blinkr tak jedině za origo,když koupíš repliku tak po roce ji budeš kupovat znovu.Je to tak se všema světlama a blinkrama od Diamondu
Já jsem pak sehnal použitej origo za 50kč.Takže pokud chceš,tak si najdi v inzerci nějakej starší origo,válí se toho všude plno za pár korun
Mám ulomenej blinkr od světlometu (ten plast, co to drží), chci se zeptat jestli to půjde nějak přidělat, či koupit ten plast, nebo celej světlomet, což je asi blbost. Díky!!!
chci se zeptat,kdyz si koupim ty ciry kryty blinkru,jak se to meni? to musim ten puvodni rozlamat,jako je to u zadnich krytu svetel? nebo to jde nejak jemne udelat
diky za radu