rozmístění zesilovačů ??

dotazy a rady na vše kolem hudby
vitanek-best - FK

rozmístění zesilovačů ??

Příspěvek od vitanek-best - FK »

Nevím, jestli jste to už někdo někdy řešili... Chci se zeptat, kam umístit zesilovač. Mám dva v kufru - jeden pro SW a druhej pro plato. Potřebuju ale ještě někam dát ten třetí, kterej bude pro předek. Kam?? Máte někdo nějakej Nápad?

za rádio se nevejde. (Není ale velikej). Pak mě napadlo dát ho na ten panel u pojistkovky.. Ale zas je tam nešikovně.. Co místo pod airbagem spolujezdce? Co? Pod airbagem jsem to takhle ještě neviděl.. A fakt nevím.

Poraďte, děkuji.
Goofy - FK

Re: rozmístění zesilovačů ??

Příspěvek od Goofy - FK »

myslim že pod palubovkou je to hodně neprakticke..pokud by se posral nebo skrze nastaveni nepřistupne lehce ;)
pokud máš vzadu 2 kanály tak bych je prodal a koupil třeba 4 kanál..pak se nabízí ještě jedna verze bud ho dát pod sedačku spolujezdce,ale pozor pak na nohy aby ti ho nedokopaly...
nebo ten zadní pro plato hodit ze spod plata a tim budeš mít volné místo v kufru,nevýhodou však bude tahání kabelů až do zadu.... ;)
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

:arrow: Udělat dvojitou podlahu
:arrow: Zezadu na zadní sedačky
:arrow: Do obou bočnic v kufru
:arrow: Na zadní platu zespodu / zvrchu
:arrow: Pod sedačku řidiče / spolujezdce - to bych viděl na předposlední možnost
:arrow: (za přihrádku spolujezdce, na strop - to už je takový na prdlajs - poslední možnost, když už není kam dát)

S těma šipkama sem to asi přehnal, že??? :lol:
vitanek-best - FK

jako dík za rady :o) ale tahat ho dozadu se mi fakt vůbec nechce.. Kdyz si vemu, ze v jednom prahu mám 2 dvojlinky plus napájení a v druhým prahu mám další dvě dvojlinky... Takhle by tam přibulo ještě 4x dvojlinec.. A to už je dost pakárna..

Právě nevím, jak to pod tím airbagem vypadá. Jo, nastavování naprd.. Ale tak, to můžeš udělat ještě před tím, než tam dáš airbag zpět. Co myslíte, bude tam místo?
Radeggast - FK

Já mám v jednom prahu 2RCA a 4dvoulinky... A taky se vlezlo... :)

BTW: Co tím napájíš, že ti vedou 4 dvojlinky prahama??? Když píšeš, že předek napájenej ještě nemáš...???
vitanek-best - FK

No, jako, asi vlezlo. Ale tahat to zepredu dozadu a zpatky? Aby to pak nebylo spis na skodu..

No, vedou tam 4, protoze je tam Sub a plato. Tak 2x 2 dvojlinky :o)
Radeggast - FK

vitanek-best píše:Aby to pak nebylo spis na skodu
Toho se vůbec neboj... ;)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

kluci poraďte kam umístit zesík...mám krátkou feldu takže do boku kufru ne...chci mít dobrý přístup k rezervě a nářádí a zároveň aby ten zesík mohl "dýchat" a nebyl moc na očích zlodějům...mám známého moc šikovného truhláře co udělá na co si vzpomenu za flašku tak mi jen chybí nápad jak tohle vyřešit abych i mohl vzadu občas vozit nákup, tašku, stan v létě...ten původní dekl z té slabé desky bych chtěl asi zachovat...napadlo mě udělat takovou jakoby "bedýnku" do které vložím zesík a to celý přišroubuju k té slabé desce v podlaze (prostě ze dřeva deska ke které přišroubuju zesík a k tomu to ještě bude mít "bočnice" aby do toho zesíku nic nebouchalo až něco povezu)....pokud by mi sem někdo hodil foto svého řešení, budu vděčnej...nebo aspon nějaký nápad, návrh..
Radeggast - FK

Trivetova podlaha...
(dle mě nejlepší řešení)
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/dow ... &mode=view
mr.Freak - FK

Příspěvek od mr.Freak - FK »

jooo tak takhle by se mi to líbilo, pěkně udělaný...jen bych se asi bál že v létě ten zesík moc nemá moc vzduchu kolem sebe :? ještě kdybych tak měl nějaký nákres rozměrů...ikdyž by možná mohla stačit gumová vana co mám v kufru a podle toho už by se něco dalo vyřezat co myslíte? nebo to někdo vyměřoval přesně každý záhyb?
Odpovědět