Zdavím,
poslední dobou mi začaly zlobit světla. Při řazení, kdyžuberu plyn mi začnou blikat světla a snima začne i cvakat jendorelátko. Když přidám plyn,cvaká mi to ještě chvíliasi ještěse setrvačností. Felda je rok výroby 98.
Nedokázal by jste mi někdo poradit.
Díky
Blikání světel
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blikání světel
Zlutej drat na starteru urcite je volnej ho ocisti zkontroluj pripadne trosku scvakni aby mel dobry kontakt. A melo by byt po problemu. 
-
Burva - FK
Vyzkouším, apropo, kde bych mohl najít dokumenty o zapojení relátek, popřípadě celé elekktroniky k feldě. Díky
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Určo je to ten žlutej drát.A schémata seženeš v dílenský příručce...válejí se na netu.
-
Burva - FK
Nejsem si moc jistej, zad to bude jenvakl, to by znamenalo, že bymi tysvětla blikaly při jízdě po hrbolech a to nedělají.
Nicméně se na to podívám a uvidím..
Nicméně se na to podívám a uvidím..
-
pepanjede
Mně to dělalo to samé a byl to ten žlutej drát na startéru, dej na radu Ivarka 
-
Burva - FK
Pánové, klobou dolu. Měli jste pravdu, kablík visel u konektoru na pár vláskách. Měl jsme stím docela zajímavou příhodu. Nedatlo mi to a kouknul jsme se na to když jsem byl s přítelkyní u zubařky. A ejhle co se nestalo, drátek se mi ulomil celý. Tak jsme musel schánět konektor těsně před zavíračkou, prootže tento už nešel použít. První obchod, jindy míval do 17, ten den napotvoru do 16:45 já přišl v 48. Naštěstí jsme našel ještě jeden obchod a koupil jsme si do zásoby konektorů 5. Jelikož jsme sebou měl půjčený kriptovací kleště tak jsme se do opravi pustil na místě. 4 konektory padyly než jsme se tonaučil,páty musel a vyšel. To jsme si odych a spokojeně, konečně bez blikání odjel..