Zapojeni autoradia a zesilovace.
-
element620 - FK
Zapojeni autoradia a zesilovace.
Chtel bych se zeptat jak zapojit autoradio se zesilovacem?Tak aby kdyz zapnu autoradio se zapl i automaticky zapl i zesilovac.dekuji.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojeni autoradia a zesilovace.
autorádio se zesilovačem zapojíš pomocí chinch kabelů a rem. Je to drátek který napojíš na ovládání antény u autorádia většinou modrý drátek, a na zesilovač kde je označení rem.. a tím pádem zapnešě rádio sepne i zesilovač.
-
mr.Freak - FK
já myslel, že zesilovač je pořád jakoby zaplý...že stačí dát panel na rádio a můžu hrát....nebo se zesík nějak sám vypíná?
Zesilovac se zapne po spravnem zapojeni jen se zapnutym radiem, jinak by ti vytlouk baterku pres noc
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
pokud dáš rem na stále plus tak ano bude jako by stále zaplý... proto se to dává na spínání antený, kdy jde proud pouze po zapnutí autorádia...
-
mr.Freak - FK
a ten REM drátek od zesíku do antény se dá někde sehnat? btw vzadu na rádiu mám tenhle modrý drátek to je on? http://i33.tinypic.com/2utkpx2.jpg ten se přípojí rovnou sem na ten konec nebo na ten konec co je vyveden v ISO konektoru? a na zesíku to je takovej ten kostkatej konektor žejo? vypadá jako konektor na sítovku v PC...
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
ano je to ten modrý co máš na obrázku, ten je na ISO konectoru a v zesilovačí jak píšeš tu kostku tak ta je pro dálkové ovládání ne rem, rem bys měl mít mezi hlavním + a kostrou...
-
Návštěvník
tyjo už vím, díky...takže jeden drátek z toho REMu do Isáče...nebude vadit když ten kabel bude repro kabel?
koupil jsem celej set (signálový, napájecí, reprokabely, pojistka, vidličky od Soundstreamu) a tohohle kabelu je tam celkem dost...jo a bude pak potřeba ještě něco nastavit třeba na rádiu? nebo už si to pak ošéfuje samo, že jakmile zapnu rádio, zapne se i zesík..(vlastně jestli to chápu to REM je takový spínač)
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
ne na rádiu nenastavuješ nic, tedy pokud nemáš ovládání gainu na SW na rádiu, zaleží co máš za rádio, a klidně můžeš použít repro kabel 
-
Návštěvník
nene SW nemam, jen přední kompa, Pioneer DEH-P77MP...díky ti za rady
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
nemáš zač 
-
Návštěvník
ještě se chci optat...mám rádio se 6V výstupama a zesík co bere 400mv - 5V, bude nějaký problém v zapojení?