Ohnutá rozvodová tyčka
-
Stefi74 - FK
Re: zdvíhací tyč vahadla
Ne to 130 neměla je to dodavano od te doby co byli motory osazeny jednobodovím vstřikovaním ve Favoritu 93- a tože se ohla muže mít víc přičin. Špatna montaž nebo seřizeni ventilu ,hlavně kdyse ti to stalo 
-
Renda4 - FK
To auto je od tchýně co tchán zemřel rozhodla se si ho nechat a dělá si řidičák má to nalítané asi 40000km s motorem nebylo nic dělané prostě nešlo nastartovat a její soused to nechal odtáhnout do servisu , já osobně mám Lagunu a servisy nemám vůbec rád a vidím to tak, že se o to auto budu asi starat já.
Tohle je oblíbená úprava mechaniků v malých servisech. Rádi je strkají jak na sací tak výfukové ventily a důvod , prý se motor ztiší.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Faktem je že poté motor utichl.... 
- Metiu
- Kontaktovat uživatele:
nuz.. co sa tyka porovnavania vplyvu beznej premavky na hlinikove a ocelove tycky, bol som velmi prekvapeny
kamaratovi sa vzdycky po kratkom case rozladili ventily.. tak sme mu skontrolovali rovnost tychto tyciek.
Na moje pocudovanie boli vsetky ocelove o dost viac ohnute, nez hlinikove.
Hlinikove boli podstatne menej ohnute. A to s motorom nejazdi, ako stary dedo, ale mu aj obcas da zabrat.
kamaratovi sa vzdycky po kratkom case rozladili ventily.. tak sme mu skontrolovali rovnost tychto tyciek.
Na moje pocudovanie boli vsetky ocelove o dost viac ohnute, nez hlinikove.
Hlinikove boli podstatne menej ohnute. A to s motorom nejazdi, ako stary dedo, ale mu aj obcas da zabrat.
-
zawin - FK
Ohnutá tyčka ventilu - príčina?
Dobry den,
stala sa mi taka kuriozna chyba. S autom som v poriadku prisiel do garaze na na 2 den pri startovani sa ozval s motora klepotavy zvuk. Hladali sme co to moze robit a prisli sme nato ze bola ohnuta tycka sacieho ventilu (vid obrazok). Vymenili sme ju a motor funguje bez problemov. Mna by vsak zaujimalo ako sa to mohlo stat a ci to nebol len dosledok niecoho ineho.
Dakujem za rady.
http://imageshack.us/photo/my-images/829/img2402a.jpg/
stala sa mi taka kuriozna chyba. S autom som v poriadku prisiel do garaze na na 2 den pri startovani sa ozval s motora klepotavy zvuk. Hladali sme co to moze robit a prisli sme nato ze bola ohnuta tycka sacieho ventilu (vid obrazok). Vymenili sme ju a motor funguje bez problemov. Mna by vsak zaujimalo ako sa to mohlo stat a ci to nebol len dosledok niecoho ineho.
Dakujem za rady.
http://imageshack.us/photo/my-images/829/img2402a.jpg/
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 28. srp 2011 15:54:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: příspěvek sloučen, viz pravidlo č. 3
Důvod: příspěvek sloučen, viz pravidlo č. 3