Víšky do zrcátek

dotazy a rady na vše kolem hudby
xxhans

Víšky do zrcátek

Příspěvek od xxhans »

Ahoj, poté co jsem konečně, (třeba říci že zdárně) dal do kupy napájení k zesilovačům a na kapacitor, všem zůčasněným mnohokráte díky, začal jsem řešit jaké víškové měniče použít do Feldy s manualními zrcátky. U važeji že je umístím do vnitrního adaptéru zrcátek. Tak prosím poraďte jakou značku, aby to hezky hrálo, něco vydrželo a hlavně nestálo majland. ;) Předem díky
MagicanBlack - FK

Re: Víšky do zrcátek

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

stačí koupit ty výškové repro a k těm zrcátkům je přidělat. Přilepit, přišroubovat. Jak ti to tam vyjde. Snad to není tak složité, ne?
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

co je to majlant? to pro někoho může bejt třeba i 500 ale já můžu říct že vejškáče který se nakonec dali poslouchat tak stály 2600 (SONY) nedoporučuju na tom moc šetřit...pokud máš ty zrcátka s "pindourem" tak bych ty vÝškáče přidělal spíš na tapec tam jak začíná takový to plochý místo u palubky....
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Neznám historii tohodle příběhu, ale proč chceš kupovat pouze výškáče??? Já bych koupil kompa, který jsou "na sebe navržený"...
Za mě... Výškáče dej do A sloupku... ;)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

za mě taky do A sloupku, je to sice pracnější ale výsledek stojí za to ;)
Peterecek - FK

Příspěvek od Peterecek - FK »

v tom A sloupku to máte pánové moc pěkně řešené ale chce si to s tím opravdu vyhrát ... já je mám teď v těch zrcátkách (podívejte se ke mě na auto) a taky to není vůbec špatné, rozdíl je znát, teď ještě budu dávat další výškáče asi do madel zadních dveří
Odpovědět