repro v pick upe

dotazy a rady na vše kolem hudby
roman999

repro v pick upe

Příspěvek od roman999 »

Kde s reprákmi v pickupe 2x predné dvere a mám ďalšie 2x ovál 6x9 " - kde snimi ?
vanplus - FK

Re: repro v pick upe

Příspěvek od vanplus - FK »

já je měl nacpaný magnetem v opěrkách a za sedačkama tubu...nebo udělat malinkatej box...nebo taky můžeš sehnat nějaký menší bedýnky od věže ty se tam vejdou a hraje to líp než samotný ovály bez bedny....nebo vyndat okno a udělat plochej box místo něho pokud ti to dovolí místo na korbě....
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...jeden by žasnul co se dá vymyslet... :roll: ...nechcete to udělat trošku jak se patří :!: a nevymýšlet kraviny... :!:

...co tak do dveří 16tky...vytlumit...a pro doplnění basové složky hodit pod sedačku aktivní SW...je to bez špekulování "kam s tím" a výsledek je zaručený.K tomuto tématu není víc co dodat...takže doufám, že to nebude na tři stránky... :lol:
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
roman999

Příspěvek od roman999 »

a čo by sa stalo keby boli ovály 6x9 " dvojpásmové uložené v jednej bedni magnetmi k sebe ( ako subwofer ) . poprípade otvor z bedni - ozvučnici .
vanplus - FK

tak to by se stalo to že by to bylo tzv. isobarický uspořádání repro takže by stačil poloviční objem reprobedny ale bohužel tento typ bedny taky znamená 3db dolu.....pokud to máš třeba do firemního auta tak skus improvizovat jak řikám já,pokud chceš kvalitu udělej to tak jak riká fancarhifi.......
roman999

Příspěvek od roman999 »

Aká veľká isobarická repro bedna treba na oválne repro 6x9" a výkon 100w hudobných , sin. 20W ?
vanplus - FK

tak to já nevim jsou na to dost složité výpočty a hlavně výpočet se dá udělat jen na pořadný reproduktor kterej má nějaký slušný parametry a pokud vůbec parametry k "autoreproduktoru" seženeš jsou nesmyslné a daleko od profi repra....na ty ovály bych tu bednu ani nepočítal.... ale zkus nejdřív něco lepšího nacpat do dveří,pokud ti to nebude stačit tak pak bych uvažoval o oválech v malejch bedýnkách nekde v rohu za hlavou pokud je tam místo.... a z tech oválů odpojit vejšky ;)
Odpovědět