Bilý kouř z výfuku
-
peeter
Bilý kouř z výfuku
Dobrý den, prosim o radu co delat kdyz nase felicia hodne bile kourí. Pri zahrati je to o neco lepsi.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bilý kouř z výfuku
Me to taky bile kouri a kdyz ve tme couvam, tak v zrcatkach vidim jen osvetleny bily kour.
Pod vickem to mam trosku zasrate tim bilym svinstvem a chladici kapalinu mam takovou tmave zelenou. Prekvapilo me, ze mam zevnitr trosku spinavou nadobku...
Nez zacnu v unoru opet jezdit do MB do Skodovky na studentskou praxi, tak ty kapaliny vsechny povymenuju a snad bude klid > ted na to m*dam.
Pod vickem to mam trosku zasrate tim bilym svinstvem a chladici kapalinu mam takovou tmave zelenou. Prekvapilo me, ze mam zevnitr trosku spinavou nadobku...
Nez zacnu v unoru opet jezdit do MB do Skodovky na studentskou praxi, tak ty kapaliny vsechny povymenuju a snad bude klid > ted na to m*dam.

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
tgfh - FK
Tak ona ta voda je vždycky trošku špinavá a bílá emulze se tam časem taky vytvoří (při krátkých jízdách). Může být vše v pořádku, mi to taky bíle kouří, ikdyž kdysi si to pamatuju, v roce 2007 to mi kouřilo hodně jak byla Felda ještě čistá série, nyní už to tak často nevídám.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, ze v poslednim mesici, mozna dvou, jsem se Scoutem jezdil jen kratce cesty, tak do 10 km. Mozna 1-2x o neco delsi. Takze to cestou na sraz do Olomouce poradne protahnu, ze se mi to tam nebude zasirat celou zimu 

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
tgfh - FK
Já myslel, že přijedeš zase 1.6 
Jinak bych ještě poradil, tankujte klasiku Natural 95 nejlépe na značkových benzinkách.
Jinak bych ještě poradil, tankujte klasiku Natural 95 nejlépe na značkových benzinkách.
-
peeter
Na víčku máme bílou emulzi, chladící kapalina je poměrně čistá (modro-zelená), tankuju u ÖMV-naturál 95,pokaď se motor nezahřeje kape z výfuku voda a divně to smrdí. Máme feldu 40Kw, r.v.1996 najeto 105 000km.
-
Stefi74 - FK
Hmm koukni se na stěny nadobky zda neni špinava, jako od oleje na urovni hladiny . Vypada to na načnute těsnění pod hlavou je to běžne kolem najetých 100 tis kilometru 
-
peeter
Díky,ještě ti chci napsat, že dolejváme asi 1 litr oleje na 2000 km,na nádobku se podívám zítra. 
-
Faster - FK
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat...mám podezření na načaté těsnění pod palicí..nádobka je špinavá, takovej nahnědlej marast, občas jsou na hladině vidět malinkaté očka jakoby od oleje, ale nežere olej ani vodu. Měl bych to nechat vyměnit? Na kolik to tak vyjde? Díky Honza
-
mir77 - FK
Taky využiju tohle téma. Felicia 1.3 mpi 50 kW, 1997, LPG podtlak. Za studena, za tepla, na benzín i na plyn bílej kouř z vejfuku. Voda se neztrácí, usazeniny v nádobce nepozoruju a těsnění bylo relativně nedávno měněný. Mám si dělat obavy, nebo to neřešit?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když si přečteš druhý příspěvek tak dostaneš odpověď. 
Neřešil bych to .
Neřešil bych to .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
to mir77: u lpg to neřeš vůbec, tam je to naprosto nromální, protože při spalování lpg se vytváří směs vodní páry a oxidu uhličitého.tudíž ti jde z vejfuku vodní pára a proto auta na lpg kouřej hodně kord v období kdy jsou teploty pod bodem mrazu nebo blíže.pokud nemáš žádnej problém tak se nestrachuj.na benzín auto taky kouří pokud jezdíš krátký trasy a nestačí se odpařit dostatečně voda z vejfuku která tam kondenzuje.při delších trasách se voda odpaří a pak to už kouří minimálně.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
I při spalování beznínu vzniká oxid uhličitý a vodní pára, je to ca 1 kg vody na 1 litr spáleného benzínu.
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... ku#p114870
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... ku#p114870
-
zdenek3000
chtěl jsem se zeptat mám feldu 1,3 kouří z výfuku modrý kouř i po zahřátí voda se neztrácí ale olej tak mesíčně doleju půl vlašky oleje z jednoho litru najeto 180000 tisíc
Nejspíš špatné gufera ventilů,v horším případě už to tahá olej přes pístní kroužky 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
Tondo - FK
chem sa opytat v zadnej poslednej casti vyfuku mi nieco hrka ked snim zatrasiemc oto moze byt zistil somt o nahodne ale nema to vlyv na ziadny zvuky len tam nieoc hrka a na otcovej felde nic jako keby tam je gulicka a hupe sa ked stym zatrasiem
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
je schnilej vejfuk
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
třeba tam je opravdu ,sundej ho a zkus vyklepat a uvidíš co z toho vypadne .
Někde se tím děti docela baví že hodí kámen nebo kuličku do výfuku
Někde se tím děti docela baví že hodí kámen nebo kuličku do výfuku
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda