pocet svetel vepredu
-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
pocet svetel vepredu
Zdravim,mam dotaz ohledne zastavby svetel,mam vepredu klasika svetlomety pak pridavny 2 ks v masce a 2 mlhovk yale chtel jsemjeste zabudovat do narazniku led denni sviceni,je to mozne nebo bude nejaky problem s poctem svetel?
Vždy je co zlepšovat
-
vanplus - FK
Re: pocet svetel vepredu
pokud je to všechno homologovaný tak ne, a pochybuju že budeš vším najednou svítit 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
jen projistotu ty pridavny v masce jsou dalkovy ze? Pak opravdu neni v nicem problem.
-
vanplus - FK
chtěl bych vidět tvojí krabičku poviné výbavy se žárovkama.......bedna od banánů?

-
Stollby
- Kontaktovat uživatele:
ne proc?klasika H4 sada.....do dalkovych H3 nahradu nevozim protoze se do nich stejne blbe dostava a je potreba je sundat,nemam je v masce origo co se na ne delam,mam new face a mam je za maskou tak aby tam vesli tak je to komplikovanejsi,a co se tyce mlhovek tak zadna nahrada...
Vždy je co zlepšovat
-
vanplus - FK
ale tys to blbě pochopil to měl bejt jen ftip.....Stollby píše:ne proc?klasika H4 sada.....do dalkovych H3 nahradu nevozim protoze se do nich stejne blbe dostava a je potreba je sundat,nemam je v masce origo co se na ne delam,mam new face a mam je za maskou tak aby tam vesli tak je to komplikovanejsi,a co se tyce mlhovek tak zadna nahrada...
-
vanplus - FK
homologace znamená že je to schválený....Martased píše:a co žlute mlhovky s homologaci mužou se použivat?
-
Martased - FK
to sem si odvodil taky ale slyšel jsem že na uzemi Čr nejsou povoleny že se smi používat jen ve Francii kde jsou schvalene pro provoz
-
mystery - FK
Martased:
pokud to má homologaci pro české, případně evropské, silnice tak to můžeš používat
pokud to má homologaci pro české, případně evropské, silnice tak to můžeš používat
-
vanplus - FK
tak to nevim jestli je platný i pro evropu.dyby tam bylo 8SD tak to je potom jiná....
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak... směrodatný je Atest 8SD nějaký Ečka taky někoho nemusej zajímat...
-
Stefi74 - FK
No kamoš ma žlutí světla na Golfu 2 Gti dovoz franc a neřekli mu při kontrole policajti naně nic tak nevim 
-
vanplus - FK
já měl kola 15,černý okna i tmavý čelní,zamračenou haubnu a buchví co ješte a hádej co mi při 9 kontrolách z 10 řekli....nicStefi74 píše:No kamoš ma žlutí světla na Golfu 2 Gti dovoz franc a neřekli mu při kontrole policajti naně nic tak nevim
-
Martased - FK
v tom připadě by mě museli drbat aj za normalni světla na tych mam taky E13 a dennim sviceni s homologaci mam zase E11 a na neoriginalnim světle na octavce je E8 tak ja nevimRAIMMI píše:přesně tak... směrodatný je Atest 8SD nějaký Ečka taky někoho nemusej zajímat...
-
vanplus - FK
na to je ta samá odpověd..E8..E11..E13 neznamená že se jedná o atest...třeba to může být nějaký typ něčeho anebo je to opravdu nějaká značka atestu pro "Zibambve" ale může to být zároven homologované pro evropu...viz jako nějaké "ameriky"....dokud to nemá atest 8SD neni to záruka homologace...
-
Martased - FK
tak to je nejake divne na original svetle od helly zadny atest 8SD neni je tam jen taky E4 a to je vsechno schvalne jsem ho vytahl z auta a nic jineho tam neni nez E4
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
no podle mě proto, že se právě jedná o originál
to by pak mohlo být povinný mít atest na všechny díly na autě, které vyjede z výroby 
-
pet16
8SD je na ústupu. Jsme v EU, takže dneska už je většinou Exx popřípadě exx. Barva mlhovek je bílá, nebo žluté selektivní světlo
-
Stefi74 - FK
uš ho skřiply :lol:vyšel z domluvou příště za 2Tis a body byl sem u tohoStefi74 píše:No kamoš ma žlutí světla na Golfu 2 Gti dovoz franc a neřekli mu při kontrole policajti naně nic tak nevim ;)Vanplus napsal,
já měl kola 15,černý okna i tmavý čelní,zamračenou haubnu a buchví co ješte a hádej co mi při 9 kontrolách z 10 řekli....nicstokrát ti to projde apak nemusí
-
Martased - FK
selektivni žlute co se pod tim rozumi?pet16 píše:8SD je na ústupu. Jsme v EU, takže dneska už je většinou Exx popřípadě exx. Barva mlhovek je bílá, nebo žluté selektivní světlo
-
vanplus - FK
to že jsme v eu nemá s atestem 8sd nic společnýho protože takový atest platí i mimo eupet16 píše:8SD je na ústupu. Jsme v EU, takže dneska už je většinou Exx popřípadě exx. Barva mlhovek je bílá, nebo žluté selektivní světlo
-
Návštěvník
Právě to je ta hlavní příčina. Teď se řídíme směrnicemi a nařízeními EU (EHK,ES). Zkus si třeba najít tech. parametry v našich zákonech. Vše Tě odkáže na EHK. Takže policistovi při kontrole bude jedno, jestli tam máš 8SD,E, nebo e. Důležitý je, aby to tam bylo. Podle mě je to o složitosti a penězích, co si kdo a kde nechá schválit.