motor netáhne
-
zilman - FK
motor netáhne
stala se mi taková věc. na feldě 1.3 BMM mi upadnul držák trubky chlazení ( ta co je tam jen jedna a je mezi pumpou a chladičem) a díky tomu se mi prodřela hadice mezi touto trubkou a chladičem( prodřela se o alternátor) po výměně za novou a opravě držáku jsem jel obvyklolu trasu ale vic jak 130 z kopecka jsem z toho nedostal
(v miste kde se mi to normal rozjelo na 150 ) a pak na rovince mi to nechtělo těch 130 ani držet a začalo samo spomalovat
. Doma jsem sundal víčko oleje a byl tam slaboučkej šlem tak jsme myslel že to bude těsnění pod hlavou ( páč s tou hadicí jsem na to přišel tak že se mi to začalo hřát kolem stovky a to nikdy nebylo, a když jsem dojel domů tak jsem to blbec rovnou chcipnul misto toho abych tam nalil aspoň teplou vodu aby se to ochladilo)no a dival jsem se na těsnění a nikde nic. tak já už nevím čím to může být. kdyby se mi zvlnila hlava tak to přece bude na těsnění vidět. prosím poraďte
-
zilman - FK
Re: motor netáhne
jo jinak motor se mi nehřál po opravě těch hadic jen netáhnul a pofukovalo mi těsnění výfuku ale to až teď jo a pred koncovym vyfukem mi to fuci ve spoji aj kdyz jsem ho dotahoval. jestli je je to tim ze by se motor dusil koncovym vyfukem a tohle byla jen souhra nahod tak to me jebne
Jestli máš koncový díl výfuku přicpaný,tak to može byt ten problém proč to netáhne 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
zilman - FK
no je fakt ze se mi konec provesil dolu a ta spojka se vic otevrela a to by aj vysvetlilo to ze mi odeslo tesneni pod svodama tzv brejle. to jsem hlavu zhazoval zbytecne. letos druhy motor. prvni byl brachuv na 105 kde se mu rozstrelila ojnice
-
zilman - FK
problém odhalen. kleknul katalizátor
tak teď vymenit vyfuk a melo by to byt