rezonující olejové víčko

Simos 2P
135M, 136M
mr.Freak - FK

rezonující olejové víčko

Příspěvek od mr.Freak - FK »

mám takový problém a to že když je motor studený a nastartuju, začne to víčko jakoby "vibrovat" v tom otvoru co je v motoru a dělá kravál, když se pak motor zahřeje a víčko roztáhne je to OK ale takhle po ránu je to hrozný! jde tam nějak přidělat k bloku motoru abych nemusel nic vrtat a tak? nebo nějak oblepit?
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Re: rezonující olejové víčko

Příspěvek od kejzi1 »

kup si těsnění na olejové víčko.Stojí nevím kolik ale myslím že do 10 ti korun.Starý sundej,nasaď nový a drží to skvěle ;) Taky mi to dělalo,jen jsem to vyměnil a mám klid
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

přesně jak keizi, já koupil celý výčko taky nebylo drahý... a nebo jen to těsnění a nemusíš vymyšlet nějaký lepení apod...
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Mno a do ty doby, než hou koupíš, tam přes to starý těsnění dej gumičku a je taky po problému.
mr.Freak - FK

Příspěvek od mr.Freak - FK »

tak vám dík, to by mě nikdy nenapadlo že stačí vyměnit taková kravina :o a to jsem si ještě nedávno říkal jak vypadá dobře...hned to vyměním a uvidíme
favo

Příspěvek od favo »

Ono dobře vypadat může ale ty teploty a olej způsobí že guma ztvrdne a pak nedrží jak má. Holt už ani guma není co bývala :D
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
mjamriska - FK

Příspěvek od mjamriska - FK »

ja som tiez kupil cele vicko
max21 - FK

Příspěvek od max21 - FK »

A kdo si to chce posichrovat, tak si ještě ohne kus plechu, kterej bude uchycenej na šroub víka ventilů a bude na oním víčkem držet stráž :-D Nejednomu majiteli feldy 1.3 vzalo roha způsobem střelným ;-) :mrgreen:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

max21:Já taky jednou startoval a střelil si do kapoty :lol:
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

taky už jsem to zažil ale já pospíchal a auto jelo dál a nedošlo mi co to mohlo bejt tak jsem to neřešil.ten den jsme najezdil snad 120km a když jsme večwer přijel domů a jako to dělám obvykle že koukám pod kapotu a kontroluju vše možný jestli se něco nemění tak jsem se začal smát hrozně protože tohle jsme nečekal.celej motor i s prostorem motorym od oleje.sice nechápu proč jsem se v tu chvíli smál protože to bylo spíš k pláči ale prostě mi to přišlo vtipný :D :lol: koupil jsem nový víčko a drží jak čert až sjem se divil jak napevno.to předtím tam poskakovalo samo.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

No já nevěděl že se dá to těsnění koupit,ale tenkrát soused chtěl vidět jak jsou zapojený xenony a já měl nastartováno a cvakalo mi víčko a soused říká prej "na xenony má a na těsnění za pár korun ne" tak jsem ho jel hned koupit :lol:
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Přesně tak...nový těsnění stojí 7 kč tak mi není jasný proč tam bastlit nějaký bandáže anebo omotávky.

http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... da5cdba240
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Ivarek.Moje řeč ;)
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Tak se mi problém objevil taky, zlekl jsem se, co se děje, ale pak jsem zjistil, že je to to víčko, taky mi to dělá jen při studeném motoru, víčko je už pěkně volné. Ten odkaz na autodílykrc nefunguje, dá se to těsnění koupit někde v Brně, Ostravě či F-M? Díky
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

tgfh: co zkusit nejaky autodily?? :lol:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Např.?
Raceman

Příspěvek od Raceman »

např značkovku škodovky ;)
ETKA číslo dílu 047 103 487 - kroužek těsnící, cena 10,- vč DPH
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Díky.
Raceman

Příspěvek od Raceman »

stejně nechápu proč u takových kravin jako je těsnění a jiný píčovinky všichni hledají e-shopy místo toho aby zašli do značkovky :?
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

eshop jsem nehledal, hledal jsem nejaky shop kde to koupim osobne, ta znackovka me nenapadla :oops:
favo

Příspěvek od favo »

Raceman píše:stejně nechápu proč u takových kravin jako je těsnění a jiný píčovinky všichni hledají e-shopy místo toho aby zašli do značkovky :?
Protože je mnohem jednoduší zaplatit poštovné , než zvednout zadek ze židle u počítače a jít se projít ;)
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

tgfh: ve vitkovicich mas nejen autokelly ale kousek od kelly jsou dve celkem dobre mototechny specializovane na skodovky...dily kupuju vzdycky tam...
v porube kousek od VSB je taky skodovacka mototechna
méně znamená někdy více...
Obrázek
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

favo píše:Protože je mnohem jednoduší zaplatit poštovné , než zvednout zadek ze židle u počítače a jít se projít ;)
Tak tohle rozhodně není můj případ, je pravda, že jsem dneska objednal teplovodivý polštářek na gpu do notebooku za pár kč, ale to bylo proto, že všechny shopy co něco takového prodávaly byly leda v Praze. Vždycky když něco kupuju se podívám jestli to nekoupím někde v okolí, však jsem se ptal kde to najdu, jen se mi ten značkový prostě vymazal z hlavy.

Macman: Díky, ale zajedu asi do F-M do škodovky. Kdyby to tam neměli tak bych se poohlédnul dále.
DeFuckTo - FK

Příspěvek od DeFuckTo - FK »

Já jsem ve čtvrtek byl v autodílech pro vozy Škoda v Praze na Bělohorský, za 2 koruny dvacítku žlutou pojistku, oukej, za 5 korun "klacek" co drží plato v kufru, oukej, za 6 korun těsnění do víčka oleje, taky oukej, ale 15 korun za jeden plastovej čudlík, co se zacvakává vedle hřídelky stěračů do toho černýho plastu, to je docela zajímavý.. :)
Birosa - FK

Příspěvek od Birosa - FK »

Zdravím ... dnes som si šiel doliať olej do motora a na viečku bol nejaký humus?? neviete s čoho to je alebo čo je to za hnus???

Obrázek
By birosa, shot with 3110c at 2010-01-21
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Birosa: To je šlem z oleje a vlhkosti, normální věc v zimě - při delších jízdách se olej prohřeje a voda se vypaří
Birosa - FK

Příspěvek od Birosa - FK »

Dakujeeem ... bál som sa, že je to niečo zlé ... ;)
Naposledy upravil(a) emilio52 dne čtv 21. led 2010 16:50:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

:lol: Včera při výměně oleje v motoru při čekání než vše vyteče jsem vzal víčko s tím že ho utřu aby bylo čisté a pěkně suché a co nevidim u těsnění něco kouká a tak jsem zato vzal a vytáhl ven, byl to nějaký plast no a když jsem zazátkoval vanu, našrouboval filtr, nalil oil a nasadil víčko a vrtil motor jestli někde nekape tak víčko poskakovalo jak při brejku, a teď babo raď tak domu anamotal jsem okolo 3x izolepu a drží to jak sfiňa :lol: :oops:
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

nasadit nový těsnicí kroužek,izolepa dlouho nevydrží.
Odpovědět