Dobrý den
Při rozjedu v rejdu (jedno na kterou stranu) mi jednou neco rupne jako kdyz je neco zatuhle a uvolni se to . Dela to od doby co sem vymenil predni loziska a spodni cepy ramen.Za jizdy se nic neozyva jen pri rozjezdu nebo pomale jizde s plnym rejdem ale vzdy jen jedno cvaknuti.Vypada to ze to dela od leveho kola.Na co to typujete? Dik zy pomoc.
obcas jedno lupnuti od předního kola
Re: obcas jedno lupnuti od předního kola
Mě to kdysi dělal vnější kloub poloosy. Dotáhl jsi řádně matici poloosy ?
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Návštěvník
Zkusím zkouknouk vsechny matky ale myslim ze sou dotazene. Přemyšlel sem nad tím a myslím že kloubem to nebude. To rupnutí se ozývá spíš pohybem volantu ale zas když auto stojí tak to nedělá(nebo sem si toho nevšim).A kloub by asi cvakal v rejdu pořád ne? Nvm nikdy sem špatný neměl.
-
tgfh - FK
Je to kulovým čepem, jednodušeji prostě čepem. Oprava není nákladná v autokelly stojí nějakých 200Kč, origo nějakých 500Kč plus minus.
-
Návštěvník
No ale zrovna ten je novy.Má najeto do 1000 km. Leda by byl špatně dotažený jinak nevím. Měl to byt origoš tak snad nebyl špatný hnedle od vyroby to by byl pech. Ale jestli je to čep tak už aspoň nemusim vrtat nýty to už mám zasebou 
-
Návštěvník
Zatim dik za pomoc prověřím co píšeš a pak dam vědět.